tisdag 27 maj 2008

Hatt.




Bullullor visst ska vi ha den här fina hatten på oss på torsdag?

Måste också passa på att skryta om att lillen idag vände sig från rygg till mage och jag har mina kära ullor som vittne på det :P

Tur

Igår var jag på stan och shoppade lite. Hittade fina kläder till lillen på hm sen när jag skulle betala dom så var plånboken borta. Fick panik, gick tillbaka till affärer jag varit i tidigare men ingen hade hittat den. Så ner till banken och spärra kortet så ingen tar pengarna. Gick tillbaka till hm på vägen till bussen och det var någon som hittat den =)) Super skönt! Allt var kvar, så skönt att de fortfarande finns ärliga människor.

måndag 26 maj 2008

Evighet.

Ja nu känns det som det var en evighet jag satt vid datorn och som jag bloggade senast. Har haft mycket att göra så tiden har inte funnits.

I fredags var jag i skogen med öppna förskolan på förmiddagen sen mötte jag och kalle hans syrra och hennes barn i valla vid 13 tiden. Där fikade vi lite och spelade minigolf. Sen åkte vi ner till stan och gjorde några ärenden och var inte hemma förän 19.30. Då gick vi en långis med Shiela och sen la vi oss och kollade på film. Vi såg Stardust inte en av de bästa filmer jag sett direkt. Den gick att se iaf.

I lördags så städade vi och tvättade hela förmiddagen. Vi tog även en runda i spåret med vagn och hund, det var skönt. Sen var det dags att göra sig i ordning för vännernas bröllop och dop. Det var jätte fint både vigseln och dopet. Tyvärr kunde vi inte stanna allt för länge då vi hade hunden hemma. Hade gärna varit kvar och firat med dem. Sånt är livet.

Igår (söndag) var det ju morsdag så då åkte vi ut till kalles föräldrar. Där bjöds det på mat och morsdagtårta. Vi var ute och lekte också, blev lite kubb och fotboll =) Sen åkte vi hem, köpte lite chips sen satte vi oss i soffan med chips och dip och kollade på 88 Minutes. Den filmen var riktigt bra.

Idag ska vi nog en sväng till öppna förskolan och träffa lite folk. Sen blir det nog att vara hemma och ta det lugnt.

Måste också säga att nya Calippon är JÄTTE god!

onsdag 21 maj 2008

Trist.

Idag har vi varit på babymassage, tyvärr så var det sista gången. Elias lyckades iaf hålla sig idag och kissade inte nån gång medan jag masserade honom.

Måste också säga att jag tyckte National Treasure var bra, idag blir det en till film med lite glass till tror jag. Vi ska nog se I want candy, får se om det är något att ha.

Badrumsrenovering.

Nu är de här och ska renovera vårat badrum och duschrum, ska bli skönt att få dem nyrenoverade. Så nu blir det ingen sovmorgon när de ska banka, såga, borra och ha sig. Får väl se till att hålla mig borta så mycket som möjligt.
Lillen sover fortfarande, men lär väl vakna sen när de börjar föra en massa liv.

tisdag 20 maj 2008

Busfabriken.

Blev ingen Valla idag. Det kom ju världens skur här idag så vi skippade picknicken och drog till busfabriken. Det var skit kul, lekte en hel del. Det blev en lyckad dag!

Sen åkte vi och handlade mat, så nu ekar det inte i kylskåpet längre. Missade dock träningen vilket var lite trist men på torsdag gäller det igen! Nu ska vi se National Treasure 2, hoppas den e bra.

Bilddagboken.

som ni sett har jag valt att inte publicera några bilder på familjen här i bloggen, vill inte att vem som helst ska se bilderna. Finns även idioter som också tar bilderna vilket jag verkligen inte vill. Vet att det finns lösenordsskyddade bloggar men känner inte att jag vill byta igen.

Har däremot en sida på bilddagboken. Som jag använder flitigt och lägger upp MASSA bilder på.
Där heter vi AngelicaOKalle, den är lösenordsskyddad om man inte blir vän med oss för då kan man också se bilderna. Så har du bilddagboken och vill se lite bilder på oss så skicka en vän-förfrågan.

Underbart.

Det är blå himmel =) Hoppas det är hyfsat varmt också. Skulle ha träffat mina bullullor idag men blev ändrade planer. Kalles syster ringde och frågade om jag ville med henne och barnen till Valla. De skulle fika och spela lite minigolf. Blev jätte glad för att de frågade och tackade ja. Lite trist att jag missar träffen med ullorna men känner att det skulle vara skoj att hitta på något med Kalles syster. Aldrig träffat någon i hans släkt utan honom och jag blev rätt paff när hon ringde och sökte mig igår. Men som sagt blev jätte glad att de tänkte på mig!

Så det idag blir det inlines till Valla med Elias. Sen blir det till att handla lite mat, det ekar i vårat kylskåp :P

måndag 19 maj 2008

Ont i magen.

För första gången har Elias varit otröstlig. Jag har försökt med allt som brukar göra honom lugn men det funkar inte. Jag antar att han har ont i magen stackarn. Han har inte bajsat sen i lördagskväll och det har aldrig hänt innan. Han brukar tömma tarmarna minst två gånger om dagen. Vi har ju börjat med 1 mål ersättning om dagen nu och det kan ju vara det som spökar i magen, blir nog till att gå tillbaka till att amma fullt och se om det hjälper. Man vill ju inte att den man älskar mest i hela världen har ont. Nu sover han, somnade helt utmattad efter att ha skrikit ca 1 timme, det skär i mammahjärtat när han är så ledsen!

Så hemskt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2497037.ab

söndag 18 maj 2008

Helt slut.

Ja jag är så himla trött. Har varit mycket liv i helgen, vi hade folk hos oss hela tiden nere i föräldrarnas stuga. Massa släkt och vänner som kommer och hälsar på när man kommer ner dit. Men det har ju varit kul och träffa alla men som sagt nu är jag trött. Tur att jag är ledig i veckorna och får vila då :P Mamma, pappa och syrran var här idag och ätit. Blev mumsig fläskfilé med pommes, sallad och sås. Sen gjorde mamma rabarberpaj till efterrätt, underbart gott blev det. Nu har alla åkt och jag är ensam hemma med Elias och Shiela, Elias sover så nu är det lugnt och skönt. Ikväll ska jag förhoppningsvis mysa med min andra hälft, han var ju inte med ner till Valdemarsvik så har saknat han lite.

Middagen (Möhippan) med Maria i fredags var jätte mysig, vi var och åt på Kniv och Gaffel, de hade underbar grekisk mat. Åt souvelaki (lr hur de stavas?) det är grillspett iaf :P Till det var det klyftpotatis och tzatsiki. Rekommenderar verkligen deras käk. Till efterrätt blev det McFlurry Daim på Donken. Det var en helmysig kväll och nu är det bara 6 dagar till Maria och Anders gifter sig =)

fredag 16 maj 2008

Juste ja..

Måste be om ursäkt för att jag skrattade åt Sannes mobilinsident (Se tidigare inlägg) för igår hände nästan samma sak mig. Efter träningen så började jag leta efter mina nycklar och när de inte låg i fickorna fick jag lite panik... Men ganska så snart så märkte jag ju att jag hade dom i handen. Så sorry Sanne jag e fan lika virrig jag :P

I dag ska jag och Elias ut och käka, men personen jag ska käka med vet inte om det än så det ska bli skoj. Imorrn blir det att åka till mina föräldrars stuga i Valdemarsvik, ska bli mysigt. Så Elias och Shiela får träffa mormor, morfar och moster.

torsdag 15 maj 2008

Valla =P

Ja det blev valla idag iaf. Kusinen ringde en halvtimme innan och frågade om jag skulle hänga på och hon övertalade mig rätt snabbt för det är ju roligare än att städa :P
I Valla åkte vi häst och vagn, grillade hamburgare och snackade skit, det var riktigt trevligt och ångrar inte att jag följde med.


Sen har jag tränat, sprungit en hel del idag så är helt slut. Det måste vi fira med lite glass och maränger :P Måste ju fylla på med något när man tränar så hårt!

Sen vill jag också passa på att hälsa till en av mina trogna läsare Dario =)

Storstädning.

Idag skulle jag ha gått till valla med öppna förskolan men känner att regnet hänger i luften så jag struntar i det istället tänker jag för en gångs storstäda innan kalle kommer hem, har ju inget bättre för mig och det behövs verkligen.
Ska dra igång på en gång då lillen är lugn.

onsdag 14 maj 2008

Jeans

Yeeees jag kommer i de tajtaste jeans jag har. Känns otroligt bra att man märker att det går i rätt riktning. Magen har också minskat en hel del men fortfarande lite degig men hoppas att jag fixar bort den snart så man kan visa sig i bikini i sommar.

Tränade igår och det var as jobbigt! Vi tog tid på 2,5 km och jag är riktigt stolt över min tid, 14.46 min. Visst det kanske inte är nån jätte bra tid men med tanke på att jag har varit gravid i 9 månader och varit med om en förlossning för 2,5 månad sen så tycker jag att det är riktigt bra =)

Innan träningen igår så träffade jag upp sanne på stan, martin kom också och gjorde sällskap. Sanne gav mig ett gott skratt när hon snackade med sin mamma i mobilen, helt plötsligt fick Sanne panik ock kände i alla fickor och ba "Nej min telefon, jag måste ha glömt min mobiltelefon någonstans". "Haha, sanne du snackar i den" säger jag. "Sanne, har du druckit?" - Sannes mamma! Du är så jävla rolig Sanne... Kommer bli grymt kul i sommar!

Idag ska jag träffa kusinen och snacka lite sen blir det babymassage på öppna förskolan.

tisdag 13 maj 2008

Lillen är Stor.

Våran lille Elias är inte så liten, vägde och mätte honom idag. Han är nu 2,5 månad och väger 6460 g (Ja det är sant!), han är 60.5 cm lång och 40 cm i huvud omfång.
Vi har varit på öppna förskolan idag med Helene (min kusin) och hennes son Loke 9månader, Marina och hennes son Theo 6-7 månader kanske vet inte exakt.

Sen vid 16.30 ska jag ner på stan och göra Sanne sällskap tills träningen börjar. Sen blir det springa av, ska ta tid på 2,5 km idag. Kommer ha sämsta tiden men innan säsongen börjar sen ska den tiden vara slagen med hästlängder hoppas jag :P

söndag 11 maj 2008

Valla..

Imorse tog jag och sambon på oss inlinesen och drog med oss hunden och Elias till valla. Vi hade med oss fika och filt så det blev en picknick i det gröna. Sen åkte vi hem, jag slappade lite med en bok i hammocken. Sen tog vi bilen till valla igen men lämnade hunden hemma så vi kunde spela lite minigolf =) Jag förlorade igen, men nästa gång då jävlar :P
Sen har vi bara slappat inne för nu ser jag ut som en kräfta igen...

Igår..

Igår var vi bara hemma och tog det lugnt. Låg i solen och läste bok, grillade flintastek och sen kollade vi på film. Det var mysigt att bara vara hemma tillsammans och umgås utan att ha något inplanerat.

Idag vet jag inte vad som händer men jag antar att vi ska vara ute i det vackra vädret.

lördag 10 maj 2008

MVG fredag =)

Den här dagen har varit helt perfekt =) Inte minst så har det varit strålande sol hela dagen... Jag har idag haft en lyckad P(man sitter på en filt i gräset och äter något mumsigt) med de kära bullullorna. Bad sen sambon att hämta mig vid 2 tiden, han slutade halv 12 idag vilket var skönt. När vi var på väg hem så säger kalle "ska vi inte spela lite minigolf då?", visst säger jag och så glider vi in till vallas minigolfbana. Min bästa runda EVER, förlorade bara med 1 poäng och det tack vara min usla 4:a på sista banan.

Efter de åkte vi och handlade inför kvällen som skulle spenderas med Sanne och Martin. Sen städade vi lite hemma. Sen tog jag barnvagnen och hunden och mötte Sanne och Martin i lambohovs centrum. När vi kom hem hit började vi fixa maten och det blev super gott, vi grillade köt och till det hade vi klyftpotatis, sallad och sås. Efter de gick vi och spelade lita kubb och tyvärr så vann grabbarna med 2-0 =(. Sen blev det för mörkt för att spela mer så vi gick in. Vi plockade fram hockeyspelet och körde en turnering, haha sanne gjorde nästan så jag pissade på mig med hennes j*la skrattanfall :P Tur att man hade toalett nära till hands! Det var grymt roligt. Martin vann turneringen ganska lätt.




Sen efter de slappade vi med lite kortspel, vi lirade plump och som på allt annat så gick det inte så bra för mig och sanne. Det var heltrevlig dag, imorrn blir det bara att slappa sen på söndag kanske man går sin första golfrunda?!

fredag 9 maj 2008

Träning

Är riktigt stolt över mig själv, min kondis är inte den bästa men igår tog jag mig runt 2,5km spåret på träningen. Plus att vi stannade och körde lite intervallträningn och snabbhetsträning i spåret. Sen efter de körde vi lite styrka med, sen lite innebandy på gräs och sist men inte minst så körde vi IDIOTEN. Jag var helt död efter men jag klarade det. Sist jag sprang 2,5:an fick jag gå emellan åt, men nu sprang jag hela. Nu ska jag träna som bara den så jag går ner en massa och får bort degmagen. Hej då tjockismagen!

torsdag 8 maj 2008

OM MIG!
Dig:
Namn: Angelica Johansson
Smeknamn: Ankan
Piercingar: Hål i öronen, naveln
Tatueringar: 2 st. en fjäril i svanken och en ros på magen.
Längd: Ca 158.
Skostorlek: 36-37.
Hårfärg: Blondin serru =)

Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja ibland önskar jag att jag bodde närmre mamma och pappa.
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Det kan man väl hoppas.
Dricker du varje dag: Vatten och mjölk.
Använder du droger: Nej.
Röker du: Nej.
Vilket shampoo använder du: Fructis
Vilken parfym använder du: Puma och Hugo
Vad är du rädd för: Mörker.
Gillar du att tvätta: Nej!

Din första:Operation: Öronen när jag var mindre.
Första piercingen: Piercade naveln när jag var 15, tog hål i öronen långt innan. Har även vait piercad i näsan och tungan.
Första priset: Antar något fotbollspris.
Första sporten du började med: Fotboll
Första husdjuret: Undulaterna Emil och kalle.
Första semestern: antar att det var någonstans med husvagnen..
Första konserten: Mora Träsk på finlandsfärjan.

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Äta frukost snart sen sola.
Lyssnar du på: Massa barnlåtar och har Elias i knät.
Väntar du på: Att grävmaskinen ska vara klar på tomten.
Tittar du på: Datorn.
Har på du på dig: Shorts och amningströja.

Din framtid:
Barn: Vill ha fler men vet inte hur många.
Giftemål: Hoppas =)
Karriär: Fritidslärare

Har du någonsin:
Kysst en främling: Ja.
Tappat bort glasögon/linser: Använder inte de.
Brutit ett ben: Nej.
Rymt hemifrån: Ja, till min granne som brukade sitta barnvakt åt mig.
Röntgats: Ja.
Gråtit när någon dött: Ja.

Tror du på:
Gud: Nej
Mirakel: Ja jag har ju fått Elias =).
Aliens: Ne.
Magi: Ne.
Himlen: Ne
Tomten: Ne
Änglar: Jag är ju en :P

För eller emot:
Långdistansförhållanden: Ett tag men inte föralltid
Utnyttja någon: Emot.
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot.
Sex före äktenskap: För, Elias är då ingen jungfrufödsel :P.
Köra onykter: Emot.
Förhållanden: För.

Favorit:
Mat: Grillat
Låt: Ingen spec, men man blir glad av bengtzings låtar.
Sak att göra: Mysa med familjen, innebandy och träffa kompisar
Dryck: mjölk
Bil: Hyundai Elantra Kombi

Har du någonsin:
Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Ne.

Antal:
Gånger du varit kär: 4:a ggr.
Gånger ditt hjärta brustit: 1, sen har det nog varit jag som varit den elake!
Hjärtan brustit på grund av dej: Ja, tyvärr =/
Personer från grundskolan du har kontakt med: Marie och Johanna, sen några via Facebook :P
Ärr du har på kroppen: Från knäoperationen, fått ett nytt korsband.
Senaste:Tidning du läste: Hmm, korsordstidning? :P
Personen du fick mail av: Tradera, yes nån har budat på nån av mina auktioner.
Personen du fick brev av: Inbjudan till syrrans student.
Personen du fick sms av: Lynn.
Saken du köpte: Fotoframkallning.


Övrigt:
Vad har du gjort idag: Inte mycket, var inte länge sen vi steg upp ur sängen.
Var det kul: Skönt att ligga länge och mysa i sängen.
När går du upp: 9-10 om det inte är något spec att göra.
Gillar du att slåss: Nej.
Vad ska du göra ikväll: Grilla =)
Är du seriös: Ja.
Var har du ont: Träningsverk i ljumskarna =P
Använder du hårspray: Nej.
Kan du stå på händer: Oj de har jag inte testat på länge.

Favorit:
Serie: Lyxfällan :P
Håkan Hellström eller The Ark: Ingen!
Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Ja.
Var du glad igår: Ja.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Min mamma.
Stockholm är: Inte riktigt min stad men kul att hälsa på mamma, pappa, syrran och kompisar ibland.
Kan du sjunga: Ja, men inte är de vackert.
Mer värt än guld: Min familj!
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.
Ett land jag helst vill besöka: Thailand
Sparar till: Semester och Elias

Stal denna lista av Sara =)

Paff!

Gissa om jag blev paff när jag såg den här på min baksida.


Jag visste att de skulle gräva ner en häck mellan vår och grannens tomt men inte trodde jag att det var en sån här jätte maskin som skulle gräva. Jag som tänkte gå ut och sola, men jag tror jag avvaktar. Hoppas de ger sig av snart, men just nu verkar dom ha rast för det är folktomt och har varit det i ca 1 timme.

onsdag 7 maj 2008

Babymassage

Idag har vi varit på utbildning av babymassage, både jag och elias tyckte det var jätte mysigt. Vi har två gånger kvar så vi ser fram emot nästa onsdag. Lillen blev så avslappnad att han kissade tre gånger på en timme, de ligger utan blöja så man fick vara snabb med en handduk.

tisdag 6 maj 2008

Babysim och Bullulleträff

Idag var jag och Elias på babysim tillsammans med Johanna och Melvin, det var jätte mysigt. Det var tyvärr sista gången för i vår vilket var lite tråkigt. Efter det mötte vi upp 6 barnvagnar, det blev tacobuffé på The Champ. Sen blev det glass till efterrätt. Det var riktigt trevligt men det är det ju alltid.

Var förövrigt duktig, tog inlines till stan istället för buss =) Sen lite senare så tog jag och kalle en inlines tur till lambohovs centrum också, hämtade ut en massa kort som jag framkallat. Var så många så de fick inte plats i brevlådan :P

Nu på kvällen har jag tränat, första försäsongsträningen. Massa löpning och sen innebandy på gräs :P Så idag har jag fått massa mortion.

måndag 5 maj 2008

Korpfotboll

Idag har varit en ganska skön dag, har inte gjort så mkt utan bara gosat med lillkillen. Sen fick jag besök av en kompis, hon käkade här sen hängde hon med och kollade när kalle spelade korpfotboll. Kalles lag vann med 3-0 =))

Lillen river mig inte längre utan nu greppar han tag i skinnet och nyper å drar, måste säga att jag föredrog att han rev :P

1 timmes promenad.

Har varit duktig nu på morgonen och tagit en långpromenad. Det var otroligt skönt och jag hoppas att det kan bli en vana. Shiela har blivit en helt annan hund vid promenaderna sen vi köpte strypkopplet, hon går jätte fint och jag har inte ont i armarna när jag kommer hem. Så nu har promenader blivit rena nöjena. Man märker att också hon är gladare vid promenaderna , hon får inte ont i nacke/hals som innan när hon drog så otroligt mycket. Sen får hon ju självklart springa lös lite och det älskar hon!

Vad ska man göra idag då?

Någon som vill bli granne med oss?

Lägenheten bredvid oss ligger ute för uthyrning :P Så är du sugen på en fin tvåplans 4:a med uteplats så är det ju perfekt. Lantmannagatan 224 i Lambohov säger jag bara, www.stångåstaden.se!

söndag 4 maj 2008

Rensa rabatter och grillspett.

Idag har vi varit ute på baksidan nästintill hela dagen. Vi har rensat våra rabatter och ska köpa blommor de närmsta dagarna. Ska bli kul, har aldrig i mitt liv planterat en blomma :P Sen tog vi ut en filt och fikade lite i solen. Sen rensade vi lite till sen åkte grillen fram. Jag gjorde grillspett och till det blev det pomme, sallad och sås. Det var riktigt mumsigt. Sen tog vi en inlinesrunda med vagn och shiela så lite motion har vi fått idag. Efter det tog vi ut piltavlan så kastade vi lite pil, körde killer och jag förlorade som vanligt.

Elias fina solhatt kom till användning idag =)


Middag och kortspel

Idag har vi varit hemma hos svärmor och svärfar de bjöd på middag. Det blev fläskkotletter med pommes och bearneisesås (rätt stavat?) super gott! Sen efter det spelade vi lite kort, som vanligt när vi åker ut dit =)

lördag 3 maj 2008

Fynd på lindex =)

NHL-kläder fan som man är! Hittade dessa två på lindex i Luleå för endast 39kr styck =)
Lillkillen är så fin i de tuffa nhl-kläderna.

fredag 2 maj 2008

Långhelg=)

Så himla skönt, kalle gick hem 11.30 i onsdags och sen dess har han varit ledig så vi har låååånghelg. "tänk att det bara är fredag, de känns som det är söndag. underbart att vara ledig ett par extra dagar med er" -Kalle =)

Idag har vi varit i tornby, lämnat tillbaka en tröja och bytt ett par byxor. Sen mötte vi Sanne så vi tog en glass med henne. Sen när vi kom hem röjde vi lite här hemma sen kom våra kompisar Anders och Mia med deras son Richard. Vi grillade, sen glodde vi på en film och sen tog vi en promenad med vagnarna och hunden. Det var riktigt kul! Så en lyckad dag!

torsdag 1 maj 2008

Min valborg...

Vaknar 7.30 i sthlm.
Skulle åkt hem 9, men istället blev det veterinären kl 8 - 11.30.
Sen åkte jag till linköping, var där 14.00.
Handlade mat på mc danalds då jag inte hunnit äta.
Åkte hem, var väl hemma vid 14.30.
Åt mat, sen gick vi upp för att vila. Somnade och vaknade inte förän 20.30.
Vi gick upp, spelade lite yatzy sen blev det sängen igen.

Någon annan som hade det lika roligt som mig?