fredag 30 oktober 2009

Intervju

Idag har jag varit på arbetsintervju, gick enligt mig väldigt bra. Tyckte att det lät lovande, men man vet ju aldrig. Jag hoppas dock väldigt mycket och jag vill så gärna ha det här jobbet. Senast på tisdag får jag svaret, kommer väl kännas som en evighet nu när man längtar annars så springer ju dagarna bara iväg.

Idag har vi också varit och hälsat på mammsen, hon ligger på sjukhus. Hon opererades i torsdags och lär väl få spendera ett par dagar på sjukhuset kan jag tänka mig.

Är i stockholm iaf, imorgon ska vi träffa Elin (syster yster) och hennes pojkvänn. Vi ska gå någon runda för rosabandet kampanjen med hennes hundar, kostar en slant och de pengarna går till kampanjen.

Sen på kvällen ska vi nog hem till Marie och patrik, fira halloween lite smått.

torsdag 29 oktober 2009

söndag 25 oktober 2009

Nr två i ledet.

Har precis sett färdigt på andra falk-filmen. Riktigt bra den också fast ettan var nog vassare. Imorgon blir det nog film nummer 3 ;)

Gick superbra att jobba på brskens mc d idag, tiden gick snabbt som bara den. Sen var jag på sjukhuset också, lovade ju att leverera cheeseburgare och gott sällskap och jag lyckades nog ;) Dock så var jag alldeles för trött för att träna, måste verkligen komma till gymmet några gånger den här veckan. Sen ska jag nog försöka ge mig ut i spåret också, kanske kan få med mig lite sällskap. Hoppas de för det är alltid lättare att träna om man får med sig någon.

Imorgon blir det jobb igen, Mc D nere i City.


Jag älskar Elias och Jim mest! <3

lördag 24 oktober 2009

Johan Falk

Idag har jag varit och hälsat på en kompis på sjukhuset. Lider verkligen med dig tjejen, dock så måste jag säga att det var tur i oturen. Jag kommer och hälsar på dig imorrn också efter jobbet. Jo precis, jag ska jobba imorrn. Ska faktiskt vara på donken i braskens bro, har inte jobbat där på massa år. Men det ska nog gå bra =) Tyvärr så är det ju inte världens bästa ob inom restaurang, men lite extra blir det för att det är söndag.

Idag har vi även sett första Johan Falk filmen. Vi båda gillade den och nu blir det att se de andra filmerna i veckan =)


fredag 23 oktober 2009

Första dagen på jobbet varje dag.

Börjar bli riktigt trött på det här. Hatar "första dagen på jobbet" känslan varje dag. Att ständigt oroa sig över vart man ska jobba, med vilka osv. Sen är det ju så att om man kommer in som vikarie så får man inte direkt mycket plats och man får göra de uppgifter de andra tycker att man ska göra. Jag känner att jag vill ha tryggheten i EN arbetsplats, samma plats och samma människor under en längre period. Att få komma in i ett arbetslag och lära känna de man arbetar med. Nu blir det mest ytligt snack och man får upprepa samma saker på alla ställen. Jag utbildar mig till...., jag har en son... Bla bla.

Sen är en annan jobbig grej i det här att man inte vet i förväg om man ska jobba. Jag kan ju inte planera något i förväg. Sen vet man inte heller hur mycket jobb det blir, om man klarar sig ekonomiskt har man ju ingen aning om i förväg. Känns så osäkert. Sen hatar jag att leva såhär fattigt som vi gör nu. Min son får en massa kärlek men lite saker vill jag kunna köpa till honom. Hans väggar saknar allt vad dekoration heter och han har knappt nå möbler och leksaker från ett år tillbaka. Aja jag antar att de löser sig och jag tror det blir snart =)

Ska ju på arbetsintervju på fredag, är ett jobb som skulle passa mig perfekt tror jag ;) Sen är det en heltidstjänst fram till sommarn och arbetet är i STHLM, hur perfekt är inte det? =))) Så håll alla tummar på fredag!

torsdag 22 oktober 2009



Det här blir årets julklapp till lillskit. Den kommer passa honom så bra och han kommer älska den!

Utseende.

Vill förnya utseendet på bloggen, vet inte hur men jag vill nog ha en ljusare blogg. Har varit inne och kollat lite på bloggproffs hemsida och dom har finare layouts att välja på. Jag kommer inte alls ihåg hur jag fixar med sånt på egen hand.

Ska försöka pilla lite med photoshop i dagarna också, har ju totalt glömt hur man gör :P

onsdag 21 oktober 2009

Mc D

Idag har jag varit och jobbat på Mc D. Känns faktiskt bra att vara tillbaka där, känner nästan att det är roligare än vikariejobbet. Så jobbigt att vara på olika ställen varje gång. Men imorgon blir det iaf att vara idrottslärare, ska väl bli ganska kul. Sen saknar jag Onoff, dom har ju ringt nån enstaka gång men då har jag redan varit uppbokad =( Vill ha ett ordentligt jobb i STOCKHOLM.


Älskar dom mest!

tisdag 20 oktober 2009

Hemma (?) igen.

Känns väl sådär =/ Just nu vill jag bara flytta hem, men det gör vi ju med all säkerhet inom 3 månader. För i veckan blir det nog att säga upp lägenheten. Jag orkar inte leva såhär längre, det är bajs. Hoppas bara jag får ett ordentligt jobb där uppe i Stockholm, sökte ca 40 st igår och ett par av ställena lät lovande =) Ska söka lite fler nu i veckan, blir att posta ansökningar till lite förskolor och fritids då hade jag tänkt.

fredag 16 oktober 2009

Huvudstaden

Om ca en timme ska vi hämta Jim i skolan sen styr vi bilen mot huvudstaden. Dagen kommer spenderas med lillesyster, viktor och shiela =) Ska bli skönt att komma hem till familjen. Stannar tills på måndag, på måndagen blir det jobbsök för fulla muggar.

Puss å hej!

torsdag 15 oktober 2009

Kan sluta hoppas, blev faktiskt lite besviken =/

Hmm =/

Jag vet att det inte är läge nu men varför hoppas jag?! Gah blir tokig på det här. Vill bara att allt ska börja flyta på så man kan tänka på annat. Ge oss jobb och lägenhet i Stockholm snälla! I helgen och på måndag blir det att söka en himla massa jobb.

Idag har jag och Elias haft egentid i Simhallen. Så himla mysigt, han är världens snällaste och goaste skitunge! Han är verkligen det bästa som finns. Ska snart på utvecklingssamtal på dagis, vet att de kommer vara en massa positiva saker om hans utveckling. Han är ju så duktig och nu går det verkligen fort fram med språket.

Nu ska jag plugga lite till...

onsdag 14 oktober 2009

Overall



Blev ett begagnat alternativ i år. Hittade den här snyggingen på tradera och var bara tvungen att buda på den. Så för 170 kr kommer Elias vara hur snygg som helst i vinter.

Pottan.

Idag kissade Elias på pottan för första gången, så duktig lillkillen =)) Nu blir de att träna massa eftersom han tycker att det är jättekul. Både han och jag klappade händerna när vi såg att det var kiss i pottan och han växte säkert 2 cm :P

Idag har jag varit och tränat å badat med Jim och Linda. Vi cyklade även och lämnade plutten idag och sen cyklade jag och jim därifrån till gymmet, sen cyklade vi därifrån till willys i skäggetorp och sen hem. En tur på ca 1,5 mil och nu väntar jag på att Sanne ska ringa och säga att hon slutar jobbet så ska vi åka till gymmet tillsammans. Så idag blir det massa motion.

Ikväll blir det att se på fotboll med Linda, det blir hemmagjord pizza till det. Så motionen och maten ikväll jämnar nog ut sig :P Sverige - Albanien står på schemat!

tisdag 13 oktober 2009

Tisdag

Jag förstår verkligen inte varför man inte kan ringa och erbjuda jobbet på morgonen. Idag ringde dom från ett fritids vid 11 vilket jag tycker är alldeles för sent. Jag hade precis kommit till gymmet och skulle sen till arbetsförmedlingen och därefter hämta lillen på dagis. Så blev tvungen att tacka nej =( Hade dom ringt vid 8 hade det varit en helt annan grej.

Idag har jag som sagt gymmat, men det blev bara en snabbis. Sen blev det att sitta lite i bastun tillsammans med Linda och snacka skit =) Sen gick vi till arbetsförmedlingen, skrev ut några intressanta jobb som jag ska söka. Har även lite andra saker på G, förhoppningsvis ;) Vill verkligen flytta NU.

Sen hämtade vi lillskit på dagis, sen åkte vi hem och var ute i parken en stund. Sen när vi kom in så tog jag fram leran som jag köpte till Lucas förra året. Så då lekte vi lite med den, elias tyckte det var kul (Jim också :P).

Nu blir det mys med Elias framför bolibompa som är hans nya grej!. *Bompa, Bompa* Säger han hela tiden. Sen blir det sängen för hans del och plugg för min.

måndag 12 oktober 2009

Idag har jag knappt träffat elias alls, känns jättejobbigt. Cyklade med honom till dagis vid 10, sen åkte jag och jobbade. Var väl hemma runt 17 och då var de bara att äta och byta om för att sen åka på föräldramöte på förskolan. Hörde att han sa Mamma nu när jag kom innanför dagen och jag tvingade mig själv att inte gå in, för då vet jag att jag inte hade fått honom i säng igen.

I helgen blir det stockholm, mormor och morfar saknar elias :P Så dom "tvingar" oss att komma upp. Nejdå det ska blir jättekul. Saknar dom massor. Ska försöka att söka lite jobb, får se om man kan få något där uppe snart. Vill flytta hem!

lördag 10 oktober 2009

Myslördag =)

Idag på morgonen har vi myst framför barnkanalen, sen tog vi cyklarna till lekparken i Skäggetorp för att busa med Linda och Maja. Där busade Elias å Maja i ungefär 1 timme, sen blev det att trampa hemåt igen. Väl hemma blev det lunch; stekt potatis och köttbullar, och nu sover lillskit.

Ikväll är det fotboll, lite tråkigt att det krockar med tjejkvällen bara =( Hade gärna velat göra båda sakerna. Så jag blir hemma å hejar på Zlatan och co. Hoppas på att de kommer fler tjejkvällar inom kort. Ganska skönt att ha en helg där man bara är hemma och myser, utan att åka iväg någonstans.

Stockholm

Jag saknar min familj något fruktansvärt nu och vi har väl bestämt oss för att försöka flytta tillbaka till Stockholm. Nu är det jobbletande som gäller, dock tycker jag att det är lite svårt att göra härifrån. Funderar på att ta en vecka uppe i Stockholm och gå runt till massa ställen. Sen behöver man ju någonstans att bo och jag hoppas det löser sig när flytten blir aktuell.

Så någon som har något jobba att erbjuda mig eller jim?

fredag 9 oktober 2009

Vinter eller sommar?

Idag när jag åkte genom stan så la jag märke till hur folk redan tagit fram vinterjackorna, såg mysigt ut med stora varma jackor. Men känns som det är lite tidigt och jag tror jag skulle frysa jätte mkt i vinter om jag redan nu började ha mina varmaste kläder. Men jag såg också raka motsatsen. Körde förbi en tjej som gick med klänning, tunn jacka och öppna "sommarskor" *brrr*.

Jag hatar att klä mig den här årstiden och ännu svårare är det att klä Elias. Blir en massa lager så man kan plocka av om de blir för varmt, vi väntar nog med vinterkläderna ett tag till iaf och vi skippar nog shorts och t-shirt.

Panik :P

Igår skulle jag jobbat 11-15 nere på donken, men var tvungen att gå kl 14.10 när Jim dök upp på Mc donals efter att ha åkt fel med bussen. Han skulle nämligen ha hämtat Elias på dagis och tagit honom till BVC på läkarkontroll 14.45. Så snälla Martina lät mig sluta tidigare som tur var, så full fart till dagis å sen bvc. Elias skötte sig exemplariskt på BVC, han fick måla och doktorna lyssnade och klämde lite. Han fick också vaccination och han var så duktig =)

Senare lagade jag och Jim panerad fisk, har bestämt mig för att lära mig äta fisk. Så det fick bli någon slags flundra doppad i ströbröd med potatis å kall sås. Det blev faktiskt supergott, ska försöka på någon annan fiskrätt nästa vecka ;)

Sen började ju Singing Bee igår, dock inte alls lika kul när de var "kändiar" istället för privatpersoner. Sen efter de var de Inlåst, grymt bra program.

Bakade även bröd på kvällen, så imorse njöt vi av hembakat bröd igen. Det är ju så mycket godare än brödet man köper.

torsdag 1 oktober 2009

Så skönt!

Det är så underbart skönt att vara igång med träning och bra mat igen. Man känner sig både piggare och friskare. Motivationen ligger på topp och jag hoppas det håller i sig.

Igår var jag och älskling på badhuset, mysigt ;) Sen åkte jag även ner till simhallen med Sanne senare på dagen men då var det gymmet som gällde. Vi solade lite efter också =) Sen på kvällen blev det Idol, Erik är ju bara FÖR grym! Efter det bakade vi bröd, har ju bestämt att jag inte ska köpa bröd längre utan att göra eget. Det tar ju inte många minuter att knåda ihop en deg, sen ska den ju mest ligga och jäsa och grädda. Ingenting som är jobbigt direkt. Brödet blev gott, ska försöka hitta lite andra recept så man kan variera lite.

Idag blir det gymmet med älskling och Sanne. Sen ska vi hämta Elias, sen hem och packa, vi åker till Valdemarsvik idag. Ska spendera helgen där tillsammans med Marie och Patrik =))