torsdag 29 november 2012

Fokus Friskvård Skogås

Mail skickat, omdöme på rejta upplagt!


Fokus friskvård, sämsta skit någonsin. Är så fruktansvärt förbannad. I mitten på september blev jag uppringd av en Andreas efter ett mail till er ang. nedskärning av barnpassningstider i skogås. Han var supertrevlig och var väldigt förstående. Jag är ensamstående och är helt beroende av barnpassning om jag ska kunna träna. Så han gick med på att säga upp mitt kort i förskott. Han skulle stänga av det med det samma. Men trots detta drogs det pengar vilket jag upptäckte i slutet på oktober.

Jag ringde då upp Skogåsanläggningen och fick prata med Micke, otrevligare skitstövel får man nog leta efter. Han menade på att jag inte skulle få tillbaka pengarna för båda dragningarna, jag kunde få för den sista och sen skulle jag bara vara glad för att jag kunnat säga upp mitt kort tidigare. Sedan hotade han även med att skicka en faktura på hela resterade belopp om jag inte slutade tjata om den  där sista betalningen. Och att Andreas var snäll som lät mig säga upp det tidigare är det inget snack om, men har man sagt att man ska sluta dra pengar då gör man de. I och med detta skaffade jag nytt gymkort på ett annat gym och att sitta och betala för två gym går inte ihop med min ekonomi.

Jag bad om att få prata med Andreas men han var tydligen FÖR upptagen för att ha möjlighet att ringa upp mig. Lite mer än en månad har gått och jag har fått tillbaka en utbetalning och väntar fortfarande på ytterligare en, som jag hoppas dyker upp!

Ny overall

Klart grabben ska ha en ny overall, klickade hem denna. Han valde färg själv, jag hade ju önskat att han tog en blå :P Den här hoppas jag han kan ha även nästa år 120 cl och står att det är till 6åringar, dessutom ska man kunna förlänga den en storlek i både ben och armar. Så nu får han inte växa mer, vill gärna vara längre än honom något år till.



Didriksons, Overall, Baffin Kids, Amazon




tisdag 20 november 2012

Rusta

Var en sväng på rusta idag för att inhandla en liten ficklampa till Elias som vi skulle ha på föräldrarfikat/tipspromenad i skogen på mitt jobb. Hittade då en smart förvaringspall, så nu är skrivbordsstolen utbytt, hoppas att jag kan hitta en kudde eller dyna till den. Blev spindelmannen då resten av rummet går i det temat. Perfekt till leksaker nu när rummet inte är lika stort.



Ska försöka komma iväg till ikea någon dag, kanske fredag, så då blir det att inhandla vägghyllor så vi kan få in lite mer förvaring som inte snor en massa golvyta. 

måndag 19 november 2012

Elias rum




Resultatet!
Här bor Elias nu för tiden. Det är inte helt klart än, ska upp en fondtapet på nya väggen som jag hoppas att pappa vill hjälpa mig med. Sen så ska det in lite saker på väggarna och så. Men det blev himlans bra!


tisdag 13 november 2012

Fixar och donar, snart får vi varsitt rum jag och Elias =) Tapetletande, ommöblering och säljande pågår...



måndag 12 november 2012

Spa

I helgen var jag på spa lördag-söndag, var där med underbara kollegor. Vi har haft två toppendagar där. Det första vi gjorde efter incheckning var att besöka gymmet, där blev det ben, rumpa och mage och jag sr sådan sjuk träningsvärk idag.
Efter det begav vi oss till massagen där 20 minuters behandling väntade. Det kändes lyxigt att bli knådad på ryggen av en snygg kille ned avslappningsmusik på i bakgrunden.

Sen badade vi en sväng och bubblade lite. Sen blev det häng på rummet en stund innan det var dags för mat. Jag hoppade över förrätt då jag inte tyckte att någon föll mig i smaken. Men till varmrätt blev det entrecote med pommes, gott men glömde säga till att jag ville ha en "well done". Till efterrätt någon choklad på burk som inte var någon hit, kryddat med kardemumma och det är ingen favorit hos mig. Dock så fanns det supergod chokladbitar till kaffet så det fick bli min efterrätt :)

Vi kom väl ifrån middagsbordet vid 21.30 och därefter hängde vi i baren och snackade någon timme innan det var läggdags.

Söndagen började med en helt underbar hotellfrukost där ALLT man kunde tänka sig fanns och lite till. Fick i mig bröd, frukt, våfflor och ost å kex. Älskar hotellfrukost :)

Efter det blev det en snabbis i badavdelningen innan det var dags att åka hem.

Väl hemma så vände vi bara för att möta upp tina och gå på mässa. Allt för hälsan stod på schemat. Var väl ingen jättehit, gjorde några fynd :)

Se fick jag trevligt sällskap :)









fredag 9 november 2012

Annons: Säljer Bilsäng

.

1600 kr
Finns i Trångsund


Inom en snar framtid...

Jag har nu pratat med en kille som ska slå upp en vägg i mitt vardagsrum. Det kommer bli så sjukt bra!

Får nog svar i dagarna om när han kan sätta igång... Så fort jag vet det blir det att sälja av sig lite saker från Elias rum. Och då blir det också att flytta in mina saker i hans rum, så får vi dela rum innan allt är helt klart =)



Catchiiing!

Jag har fått en strålande idé, med lite hjälp från en kompis =) Jag ska istället för att byta lägenhet till en större , göra om den här. Jag ska slå upp en vägg i vardagsrummet, vilket innebär att vi får ett extrarum som är ungefär 10 kvm. Där inne får Elias ha sitt lilla kryp in. Jag kan ju inte sluta tänka på detta, och har redan börjat spåna på hur det ska se ut där inne. En loftsäng för att få så mycket lekyta som möjligt och en snygg fondtapet på den nya väggen som lås upp. Elias är knappt i sitt rum och kanske blir det bättre nu när det angränsar till vardagsrummet. Kanske slipper jag alla leksaker utspridda, man kan ju hoppas :P

Sen får jag mitt egna efterlängtade sovrum! Alla nöjda och glada =)
Och har jag fått en idé så vill jag att det ska hända NU, så vem hjälper mig?! :P


torsdag 8 november 2012

Allt för hälsan!



Halsen börjar ge med sig och räknar med att vara helt frisk imorgon. Blir dock hemma imorgon också, vill ju inte äventyra helgens roligheter. Helgen är verkligen fullsmäckad med roliga saker.

Imorgon ska jag ev. på bio med killen i mitt liv, ja Elias. Sen på kvällen får jag trevligt besök.

Och sen är det ju som ni vet SPA som gäller lör-sön. Och efter det på söndagen så ska jag, Tina och Linn på mässa, Allt för hälsan! Hoppas på att få lite inspiration =)
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/49686?programid=1272&date=2012-02-28

Värt att lyssna på om du ska gå ner i vikt eller har gått ner i vikt.

onsdag 7 november 2012

Jävla hals tar död på mig! Jag vill bli frisk så jag kan jobba och träna. 




tisdag 6 november 2012

Elite Hotel Marina Tower

På lördag är det dags för att åka på SPA med jobbet och det ska bli så härligt. Blir god middag och 30 min massage på lördagen, vi kommer även att övernatta och avnjuta en hotelfrukost innan vi beger oss hemåt på söndagen. Fri tillgång tillgång till bad och gym avdelningen. 

Tur man har snälla vänner som ställer upp och är barnvakt <3 nbsp="nbsp" p="p">


Jag är sjuk.. Halsont och det känns som jag sväljer knivar, blir hemma imorgon också. Men hoppas på att gå till jobbet på torsdag, blir alldeles för rastlös av att bara gå hemma.

Nystart

Jag vet inte hur många gånger jag har försökt starta med bra mat och träning utan att lyckas, blir så trött på mig själv. Är ju inte där jag vill vara än. Så från och med idag kör jag igen... Jag är en periodare, tyvärr! Men nu ska jag ner 4 kg till julafton.  Är inte ensam i detta utan kör tillsammans med en helt underbar grupp på facebook, hoppas vi kan peppa varandra till att lyckas.