måndag 21 april 2008

Vår <3

Vilket härligt väder det var igår, det var jätte mysigt. Vi tog en promenad i solen med Lucas, Elias och Shiela vi gick en runda sen såg vi att det var en fotbollscup för småkillar här i närheten så vi stannade där och kollade lite. Gud så söta de var och vad jag längtar tills Elias blir i den åldern så man kan följa med på matcher och cuper, om han nu blir intresserad av någon idrott. Sen när vi kom hem så sov grabbarna i deras vagnar så vi körde in dom på baksidan så de fick vara ute och sova. Jag och kalle satte oss lite i hammocken och åt glass sen spelade vi Yatzy på våra fina utemöbler som inhandlades förra året.

Sen var det dags att lämna Lucas, usch det är tomt när han åker. När kalle kom hem från att ha lämnat honom så tog vi ytterligare en promenad, eller vi skulle ha gjort det, men vi bestämde oss för att ta inlines. Så han tog Shiela och jag Elias å så åkte vi en sväng. Det var skoj!


Sen blev det mys framför tvn, skulle se det där nya programmet på 5:an men det gillade vi inte alls så vi bytte till Pretty Woman, den är ju bara för bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar