måndag 27 september 2010

woohoo!

Nu är håret borta! Jag är nöjd, men har nog inte riktigt vant mig än. Ska bli kul att se reaktionerna på skolan imorrn :P

Bild kommer, orkar dock inte ta någon idag nu såhär efter träning :P

onsdag 22 september 2010

Cykla


Förra veckan fick Elias en cykel av mormor och morfar, den är superfin och han älskar den. Helt perfekt att han nu kan cykla till dagis.

Attans att jobbet ringer och ringer om extrajobb just idag när man har läkarbesök inbokat.

måndag 20 september 2010

Förlust =(

Fan, blev ingen seger i gårdagens fotbollsmatch. Riktigt surt tycker jag. Vi var minst lika bra som dem och att dom får göra 2 mål från två fasta situationer är trist. Matchen slutade 3-2.

Ny vecka. Den här veckan kommer innehålla massa plugg! Men nu, åka å handla lite mat. Det ekar i kylskåpet :P

fredag 17 september 2010

måndag 13 september 2010

Måndag igen.

Helgerna springer förbi i en ruskig takt, eller det gör ju veckodagarna också. Tiden går alldeles för fort helt enkelt! Idag blir det att plugga en massa, hoppas böckerna dyker upp i eftermiddag också. Men har ett par föreläsningar att lyssna på och så. Superrolig kurs =)))

Idag ska jag träffa Mamma och Pappa, elias kommer bli sååå lycklig när morföräldrarna äntligen är hemma.

lördag 11 september 2010

Fotboll e livet.. fotboll.. Fotboll e bääst!

Eller hur sjöng smurfarna? ;P
Match idag, vi vann igen! Wooooaa woooaaa. 3-1 mot essinge, riktigt skön seger. Vi spelar alltid så dåligt mot dom, och vårat spel var väl inte så bra den här matchen heller men en seger blev det och 3 nya poäng! Nu är vi på gång!



Inatt kommer mamma å pappa hem från grekland efter 2 veckor. Saknar dom så enormt mycket. Hur kunde jag bo 25 mil ifrån dom? Då var 2 veckor en kort period, för då hände det ju att man inte sågs på flera veckor. Så glad över att vi flyttade hit. Älskar att ha familjen nära, älskar mina killar, älskar lägenheten och området, älskar mina jobb, älskar fotbollen, ja mitt liv är väldigt bra just nu = Jag älskar livet!

onsdag 8 september 2010

Mammas älskling och Mosters älskling!


Mammas älskling!
Älskar dig mer än allt annat! Kärleken till dig är obeskrivlig.


Mosters älskling!
Fina du! Du är underbar skruttunge =)

Vad mycket man kan hinna med.

Jag måste oftare ta vara på mina lediga förmiddagar. Idag har jag hunnit med att mysa med familjen på morgonen (HELA familjen), gymmat 1 timme, pluggat. Känns som att alla dagarna borde se ut så. Ska skärpa mig, jag vill ju verkligen ligga i fas i den här kursen så ska ta varenda tillfälle jag har till pluggandet.

Om 45 min börjar jag jobba, ska bli kul. Vabbade igår för att Elias hade så svårt med astman på natten men på dagen igår märkte jag inte av något så han fick gå till dagis idag.

Juste fick ju lite motion igår också, Elias var lite trött på dagen igår så han fick lägga sig i vagnen så tog vi en promenad. Vi gick till Willys i länna, dock inte hela vägen hem, vi mötte bussen vid en hållplats och hoppade på. Men 1 timme blev det iaf =)

Em-kval och Idol igår gjorde min kväll =) Idag blir det Idol igen, nog det enda programmet jag verkligen följer.

tisdag 7 september 2010

Elias är sjuk, stackarn! Förkyld och så har han svårt med astman. Känns som om alla är sjuka nu. Hoppas man själv lyckas hålla sig kry, vill ju tillbaka till jobbet så snart som möjligt.

Igår var ju min pluggdag och jag fick en del gjort =) Den här kursen verkar vara jätterolig. Idrott, ledarskap och lärande är det jag läser, så ämnet passar ju mig bra.

Ikväll är det fotboll, EM-kval. Blir mys i soffan till den. Kanske köpa frukt och göra en fruktsallad, för nu är det slut med onyttigheter. Har fortfarande 10 kg till målvikten, och till nästa sommar vill jag verkligen fixa det.

söndag 5 september 2010

Födelsedagen :)


Fredagen blev lyckad trots att det inte var så många som kom :) tack snälla ni som var med.

Kvällen började med god middag på wärdsan samt ett par cider. Sen gick vi hem till mig och korkade upp cider efter cider. Efter 2 omgångar ölspel och Fia med hutt så var vi på tipp topp humör. Gick ner och kollade wärdsan i väntan på tåget till stan. Fast vi hade turen och fick åka med en kille som beställt en taxi till söder.
Vi gick in på Gk's och danade gärnet. Det bjöds också på striptease men det var inte så mycket att ha så vi struntade i det och dansade istället. Min regel om att inte dricka ute på krogen (blir så dålig dagen efter) bröt jag. Drink, cider och shot, sen mådde jag inte alla bra. Det blev en taxi hem, vet inte riktigt vad klockan var 02.30 kanske?

Deckade i taxin, lyckades ta mig upp till lägenheten men deckade på sängen med kläderna på :p

Och igår mådde jag som förtjänat/förväntat.....SKIT! Känner även av det idag. Måste införskaffa huvudvärkstabletter.

Tack tjejer för en trevlig kväll :)