måndag 15 februari 2010

Vabb

Är hemma idag också och troligtvis imorgon med. Sen hoppas jag att lillskit e så pass frisk att han orkar vara på dagis så jag kan jobba.

Lägenheten är till 99% våran =))) Hon skulle ringa upp nu vid 13 tiden igen, efter hennes lunch. Så den 1:a mars har vi nog vårat eget boende. Vi kommer nog att bli kvar här någon extra vecka då lägenheten ska renoveras, men vi får hålla ut :P Jag längtar så otroligt mycke till flytten nu.

Snart blir plutt 2år, stora killen! Älskar hans snack nu, han härmar verkligen allt man säger. Nya ord för dagen: pendeltåg, tunnelbana, damsuga. Kommer som sagt nya hela tiden, säkert ett par ord om dagen. 3-4 ordsmeningar ploppar också ur honom, så stolt =)

Han har även lärt sig att klättra ur sängen själv, :P Vet inte riktigt hur han klarar det, men han slänger över ena benet och drar sig över, och då är kanterna ändå ganska höga. Detta gör han utan hjälp av någonting att klättra ner på, han hoppar liksom ner på golvet. Vi kör en resesäng här hemma hos föräldrarna, till flyttan blir det en vanlig säng - en racerbil såklart. Det blir 2års presenten från mormor och morfar =)
När man ska försöka lägga honom för natten eller för att sova middag så kommer han plötsligt ut till än och menar på att han har sovit färdigt. Så söt när han kommer med napp och snutte och säger "sovit" :P Han är det finaste som finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar