tisdag 1 juli 2008

Sprak i micron!

Ja när jag skulle värma potatisen till Elias så började det spraka i micron. Det flimrade där inne så sambon stängde av den så snabbt han kunde, luktade massa bränt om den. Men nu är den kastad så nu har vi ingen micro =( Känns surt att det hände just nu när ekonomin inte är den bästa. Det är fan ingen lyx att vara mammaledig, får leva på 3600 i månaden och vad är det när bara hyran ligger på 7500.

Idag har vi iaf inhandlat allt till dopet på lördag, känns skönt. Har en del kvar att göra men det är lugnt, känns som jag börjar få läget under kontroll iaf. Har börjat med en packlista på allt som ska med när vi börjar köra dit grejer på fredag.

På torsdag kommer syster yster också, ska bli kul att hon kommer. Skönt att få lite hjälp också. Hoppas även på att hon kan göra nått fint med mitt hår, hon blev ju utbildad frisör nu i maj så något borde hon kunna fixa.

2 kommentarer:

  1. När man värmer potatis i micron kan det bli lite sprak o slå lite gnistror, typ elektrisitet... Det kan inte ha varit det?

    SvaraRadera
  2. Kan det? Hmm det visste jag inte :P Potatisen blev lixom bränd, som om man hade haft den över öppen eld å det luktade pyton. Haha micron är iaf slängd nu. Aja tur att de inte är så dyra nu för tiden.

    SvaraRadera