måndag 16 juni 2008

Ny Vagn

Idag har jag pratat med flygbolaget och dom sa att jag skulle ta med vagnen till en barnvagnsaffär så de kunde avgöra om den gick att laga annars får jag en ny och affären får fakturera flygbolaget. Så hoppas vi får en ny vagn imorgon, just nu kör vi honom i en sittvagn som har fullt liggläge men den är vänd åt fel håll så jag ser inte lillen när jag kör honom.

I helgen har Lucas varit här och busat med oss önskar han var här jämt.

3 kommentarer:

  1. Å vad kul att ni kanske får en ny! Det var bra service tycker jag! Skönt att slippa hålla på o bråka liksom. Får ni välja fritt eller är det samma vagn som gäller? Fast det kanske ni vill ha iaf, för ni har väl varit nöjda mer er vagn va?

    SvaraRadera
  2. åk till babyproffsen i nkpg då! garanterat bättre service än i den här stan, här kommer dom nog säga att den går att laga! hoppas ni får välja fritt!

    SvaraRadera
  3. Men man tycker ju att butiken borde säga att de inte går att laga för då tjänar de ju på att sälja en ny vagn. Men kan dom laga det så går det bra också iofs. Vet inte om vi får välja fritt, hon sa en liknande vagn. Hoppas lite på en ny vagn med ett bättre märke än vad vi har nu så andrahandsvärdet ökar :P

    SvaraRadera