onsdag 29 juni 2011

Hi from Greece!

Vi har det toppenbra i Grekland :) vi badar, badar, badar och så badar vi lite också. Bjuder på lite bilder, har inte tagit så mkt med mobilen.

Puss å hej!

lördag 25 juni 2011

Resfeber!



Ca 1,5 timme kvar tills vi ska åka. Underbara Marie kör oss till Arlanda. Jag börjar bli sjukt nervös utan att försöka visa det utåt, vill ju inte göra Elias nervös också. Han har så höga förväntningar på flygresa och en vecka med sol och bad! Hoppas det blir så bra som vi hoppas de kommer bli.

Elias har varit med å packat sin egna väska + eget handbagage. Hoppas att leksakerna, målarböckerna, böckerna och film kommer hålla honom sysselsatt hela flygresan.


SPÄNNANDE!!!!!

fredag 24 juni 2011

Packar å står i.

Vadå är det midsommar idag? Det är är nog första fången jag inte firar midsommar på massor av år. Känns på ett sätt ganska bra för midsommar har varit likadan i alla år tidigare och oavsett hur mycket jag skulle vilja fortsätta traditionen så går det inte, huvudpersonen finns inte kvar =(( Älskade moster, tänker på dig extra mycket nu, för midsommaren med dig brukade vara en av årets höjdpunkter!

Har kommit ganska långt i packandet, det mesta som går att packa ner redan idag är packat å klart. Har en sån där jobbig känsla i magen, som om man skulle glömt något. Men men då går det nog att köpa där nere.

Nu ska jag fixa lite musik och filmer inför resan =) Sen ska vi åka och grilla med Marie, Putte och Alicia <3

torsdag 23 juni 2011

Vi åker till Parga btw ;)

Grekland

Ja efter en hel rad händelser; separation med Jim, omplaceringen av Nuwa, vårdnadstvist, tuff termin med både jobb och plugg (200% sysselsättning) så har jag dag impulsbokat en sista minuten resa till mig och Elias till Grekland. Så kan de gå! Så nu håller jag på att tvättar, packar och fixar så allt är klart inför resan på lördag.

Imorgon är det midsommar och den kommer vi troligtvis spendera med Marie, Putte och Alicia <3 en lugn å mysig midsommar med sånna man älskar. Trots allt strul så känns planerna inför helgen väldigt bra =))


Får se om jag hinner uppdatera innan eller under tiden vi är i Grekland. Puss så länge!

söndag 19 juni 2011

Paaaarty!

Igår var en helgrym kväll :) jag och Marie röjde gärnet med våra gamla lärare från högstadiet. Kul att träffa alla igen, vretentiden är trots allt en period både jag och Marie saknar. Stor förtjänst till detta var de underbara lärarna. Det blev en galen men superrolig kväll.

Marie <3


Nu ligger jag i soffan med Elias och kollar på kung fu panda. Han är det bästa som finns.

torsdag 16 juni 2011

Idag är jag hemma med kräksjuk unge, älskade lille grabb.

Igår var en stor dag i våra liv, var i tingsrätten och jag gick därifrån med ensam vårdnad över Elias. Känns så underbart att kunna ta beslut angående elias på egen hand, med tanke på hur det varit tidigare.
Vi har också lagt upp ett umgänge, jag hoppas verkligen att det kommer fungera den här gången.

Just nu händer de väldigt mycket i våra liv, längtar till den dagen allt lugnar ner sig, om det nu någonsin gör det? Ne men jag längtar sååååå mycket till jag är klar i plugget för det är en stor börda, har ständigt ångest över det. Ska bli så skönt att sen bara få komma hem från jobbet och känna att man kan lägga tid på att ta hand om familj, lägenhet och att bara få vara.

Passar på att säga grattis till min älskade systerson som idag blir 1 år!! =)) Älskade Leo <3


Leo och Elias

torsdag 9 juni 2011

Puuuuh!

Vilken helvetes eftermiddag det varit, började redan på jobbet och fortsatte hemma. Så mycket man ska hinna med på så lite tid... Jag är heeelt slut! Nästa vecka MÅSTE jag plugga varje kväll.. Måste se till att fixa plugget nu!

Just nu så tittar jag på tv, viker tvätt, pratar med lite folk, dricker en cider och myser med Nuwa.

onsdag 8 juni 2011

Filmtajm

Kollar på film med barnen på jobbet :) jobbigt jobb man har. Älskar verkligen att jobba med det här! Har varit på den här skolan ett år snart och trivs som fisken i vattnet.

Idag är det fotbollsmatch som gäller. Troligtvis sista matchen nu innan sommaruppehållet då jag läste att dem vi skulle ha mött sista matchen dragit sig ur serien. Idag möter vi iaf vedelsö, förhoppningsvis blire tre nya poäng och klättring i serien.

Imorgon måste jag plugga gärnet! På fredag blir det mys med lillesyrran å de andra två tärnorna :) och på lördag är det dags för bröllop!

måndag 6 juni 2011

Det blir alltid värre fram mot natten...

Helgen har varit helt okej, har spenderat den tillsammans med min underbara son nere i Valdemarsvik. Tillsammans med mina föräldrar också såklart. Det var supermysigt! Sen var jag även ute med kusinerna i lördags, det var kul. Vi dansade till urusel musik :p träffade också människor jag inte träffat på väldigt länge vilket var superkul.

Helgen är över och imorrn är det dags för jobb igen.
Men ca 3 veckor, sen är det semester! <3

fredag 3 juni 2011

Sommar

Ja idag är det riktig sommarvärme ute :) jag, Elias, Marie och Alicia tog en promenad till Sjöängen. Helt underbart! Elias har tagit sitt första dopp, jag kom bara i till knäna :p