onsdag 19 november 2008

Arbetsintervju.

På fredag ska jag på arbetsintervju=) =(

Känns både roligt och tråkigt. Hua nu blev det ju seriöst. Nu måste allt annat klaffa också, om jag nu skulle få jobbet. Jobbet skulle vara jätteroligt och jag tror jag skulle trivas as bra. Men det är ju en massa saker att fixa innan. Hoppas allt löser sig och att vi gör det bästa!

Det kommer vara jobbigt att flytta ifrån Sanne och alla andra goa vänner jag träffat i Linköping. Om det nu blir flytt?!? =/

6 kommentarer:

  1. flytt?!! ska du lämna oss?? =/

    SvaraRadera
  2. Jag ska såklart hålla tummarna för dig! Jag vet ju att du innerst inne vill tillbaka! Du gör helt rätt Angelica. Jag kommer sakna dig, men vi får se till att träffas helt enkelt! Är ju inte så långt ändå..

    SvaraRadera
  3. Jag har sålt korvar!!

    Vem ska jag rapportera till? Kommer du på någon träning eller ska vi ta det över mail?

    SvaraRadera
  4. Vännen, ska du flytta? :( Varför då?

    SvaraRadera
  5. Vi funderar på att flytta tillbaka till stockholm. Men det är många saker spm måste fixas. Det är inte det lättaste att få lägenhet till exempel. Jag saknar min familj.

    Ja Sanne vi måste träffas fast det skulle bli så att jag flyttar. Tar ju bara 2 timmar med tåget så det borde ju inte vara några problem.

    Lisa, de skulle varit inne i måndags. Men det går bra att skicka in beställningen på mail.

    SvaraRadera
  6. Jag förstår dig Angelica. Jag flyttade härifrån efter typ 8 mån för att jag saknade min familj för mkt. Blev då distansförhållande i 1 år, men sen blev jag ju på tjocken & hamnade här igen :)

    SvaraRadera