måndag 11 augusti 2008

Sjukaste!

Igår när vi satt och kollade på tvn fastnade vi på kanal 6, där visades ett program som heter Urban Legends . Programmet är nog det sjukaste jag någonsin sett. Det går ut på att de visar tre småfilmer och 2 av dem är påhittade och 1 sann.
Jag såg två av de tre småfilmerna och de var så vidriga så jag klarade inte av att se mer. Den första handlade om en kille som begick självmord under ett prov i skolan för att han inte hade tur i kärlek. Han vässade 2 pennor så mycket de gick, satte dem i näsan och så dunkade han ner ansiktet i bänken så hårt att pennorna gick upp i hjärnan. Den andra handlade om en tant som satt på toaletten och spolade innan hon rest sig upp. Hennes långtarm sögs ur henne så de mesta hängde utanför. Vad är det för sjukt program de visar!

2 kommentarer:

  1. urban legends är ju sånna historier som går världen runt om knäppa saker som hänt som man alltid undrar om de är sanna. de ville väl vissa alla sjuka saker folk pratar om och att bara en av tre är sanna :)

    men ja, lite äckligt kan man tycka

    SvaraRadera
  2. Grejerna var ju så verkligt gjorda, det var inge trevligt alls. Finns säkert folk som tycker det är bra men det var inget för mig.

    SvaraRadera