lördag 14 juni 2008

Hemma

Det är skönt att vara hemma men samtidigt är det tråkigt. Hade gärna stannat ett litet tag till men då hade kalle fått ta sig ner till Kreta också, saknade ju honom mig där nere.
Vi har haft en underbar vecka med vackert väder varje dag. Vi har varit på stranden hela dagarna, spelat strandpingis, solat och badat. Såhär mycket som jag badade den här veckan har jag aldrig badat när jag varit utomlands. Det var så varmt i luften och så otroligt skönt i vattnet. Vi har också ätit god mat, mest souvelaki med tzatsiki :P Redan första dagen åt vi på en mysig restaurang som ägdes av en helt underbar grekisk familj där blev vi stammisar. Vi testade andra ställen men det stället var underbart. Sista dagen fick Elias en vinflaska av dom som han skulle ha när han blev äldre =) Måste säga att greker iöht är väldigt trevliga, de är så himla barnkära också alla blev helt lyriska när de såg Elias.


Det tråkiga med resan var att vagnen är helt trasig! Något vid ena hjulet som är trasigt så hjulet sitter inte fast och hela liggdelen är paj. Tjafsar med flygbolaget om ersättning så får se hur de går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar