tisdag 26 april 2011

Påsken

Nu är påsken över, vi har haft en underbart bra helg på landet =)

Det snickrades ;)


Myyystes!

På påskafton var det nå påskfirande på Yxningens camping. Så där blev det tipspromenad, ansiktsmålning, äggletning, men det bästa var nog studsmattan tyckte Elias och Loke.







söndag 17 april 2011

Seriepremiär!




Lördagen började med att vi firade Hanna, Jerry och Mia som alla har fyllt år i veckan. Sen stack jag iväg för att spela fotbollsmatch, seriepremiär! Vi vann med 4-2, kändes grymt skönt! Jag älskar att spela fotboll.

Efter det skyndade jag tillbaka för att fortsätta att fira veckans födelsedagar med mat nere på värdsan, åt fläskfilé med grönpepparsås och klyftpotatis, supergott var det. Sen var det tanken att de också skulle blivit fest hos dem men det blev inte så. Så jag styrde en minifest hos mig. Vi blev bara 5 st, men vi frog igång fuck the dealer och sen hamnade vi på värdsan och därefter mirran. Jag har aldrig tidigare varit på mirran, men de var okej där igår tycker jag allt.

Idag har vi hängt i solen hela dagen, vi avslutade dagen med att grilla korv i skogen.

Nu ska jag spela lite COD Black Ops

måndag 11 april 2011



Vill ha ett sånt här. Vill campa i sommar =) Ett par dagar med kanot i någon fin led skulle sitta fint.

söndag 10 april 2011

torsdag 7 april 2011


Min snygging!

Puh vilken dag det varit på jobbet idag. Hoppas på en bättre dag imorgon, det tror jag det blir. Om inte så är det ju sista arbetsdagen den här veckan vilket inte kan bli annat än positivt :)

Nehe nu blir det sängen! Jag älskar min familj, fast jag kanske är dålig på att visa det just nu. Har så mycket i mitt huvud nu och vet inte hur jag ska hantera allt, men det handlar förhoppningsvis bara om en kort period.

Puss å hej!

onsdag 6 april 2011

Alicia 11-04-02



Världens sötaste lilla tjej föddes i lördags! Och i måndags fick jag mysa med henne <3 Grattis Marie och Putte till finaste Alicia. Jag är så glad för er skull, det ska bli så kul att få vara en del av hennes uppväxt.



Jag, Elias och nuwa har spenderat den närmsta timmen i skogen. Nu sitter vi och kollar ut över motorvägen, på alla wow-bilar som Elias kallar dom. Lastbilar, sopbilar och motorcyklar är också intressanta tycker Elias.

Så underbart väder! Hoppas det håller i sig, för vi älskar att vara ute.

Nu ska vi gå in, Elias ska sova och jag ska ta mig till biblioteket, sen handla och därefter plugga någon timme.

Puss å hej