fredag 31 augusti 2012

söndag 26 augusti 2012

Bra helg =)

Mamma och pappa kidnappade med sig Elias ner till landet, han älskar att vara där. Så jag blev solo.
I fredags så var jag och kollade när några av min skolbarn spelade match, de spelade mot hammarby och lyckades få med sig en seger efter en riktig rysare. Jag kan lova att jag hejade på som sjutton =)
Sen på kvällen åkte jag till stan för att dansa lite och det gjorde jag, ända till 5 på morgonen.

I lördags spelade vi match mot Sköndal som är en sån där hatmatch, de ligger precis över oss i serien och vi behövde få med oss en vinst. Vi vann tillslut med 3-2, men jag tycker att vi var det bättre laget och att segern var rättvis! Sen var jag och träffade massa gamla högstadielärare, det var trevligt men det blev en ganska tidig kväll för mig.

Och idag har jag bara slappat, ätit lunch med lite vänner, solat och nu myser jag och lillgrabben i soffan. S bestämde sig för att komma hit ikväll, som jag längtar! trots att han åkte i torsdags.. Önskar han kunde vara med mig hela tiden.


torsdag 23 augusti 2012

Samsung Galaxy S3

Har velat ha en ny telefon ett tag nu och när jag tappade Iphonen så att även framsidan sprack så bestämde jag mig för att det var dags. Inte så kul med både trasig baksida och framsida. Så idag beställde jag en Samsung Galaxy S3, visst är jag nöjd med min Iphone 4 och var ett tag inne på att beställa en 4s. Men så kände jag att det blev lite trist att ta en nästintill likadan telefon och att vänta på 5:an kändes inte så aktuellt när även den till utseendet nästan ser likadan ut. Så nu ska jag testa mig på en Samsung =) De sa att leveranstiden var 1-2 veckor så jag hoppas den kommer inom den tiden, är otålig!

Min nia bebis kommer dessutom vara blå =)

 

onsdag 22 augusti 2012

Morgonpromenad

Javisst, första gången på.... ja, evigheter! som jag lyckats ta mig ut på en morgonpromenix =) S är här och då passade jag på medan både han och sonen låg och knoppade. Blev strax över 3 km, inte megalångt, men det får duga. Ska försöka komma ut imorgon också.

Idag börjar alla barnen i skolan =) Ska bli supermysigt för då får man se alla som inte varit på fritids i sommar.

Nu ska jag till jobbet, efter det fotbollsmatch =)

måndag 20 augusti 2012

Puuuh

Har fått min värstingdag på måndagar, då jobbar jag 7.15 - 17 och idag har jag dessutom städat hela lägenheten. Var tvungen, S kommer ju till mig strax... Ska bli så mysigt att få sova med honom ett par nätter nu. Men nu har jag äntligen lite tid till att sitta ner, disken får stå tills imorgon :P

Det är skönt att vara tillbaka på jobbet, gud vad jag har saknat barnen under sommaren och vad mysigt det är med all uppskattning igen. Har idag dessutom fått veta att jag fått löneförhöjning, ingen jättestor men alltid något. Och från och med den 1/9 är jag tillsvidareanställd! Kan inte bli mycket bättre.



Bara så ni vet är jag sjukt lycklig just nu!

Sen att vågen inte är speciellt snäll är en annan femma.. men nu är det tillbaka till vardagen och nu ska jag se till att vågen och jag bli bästa vänner igen.

onsdag 15 augusti 2012

Smarrigt!

Testade nyss ett slags ptoteinfluff/glass, så gott. Jag hade två äggvitor och 30g proteinpulver som jag fluffade till med elvisp och sedan in i frysen. Ganska länge, jag hade nog en timme men den kunde gärna varit inne lite till... Mummsigt var det iaf. Använde smaken choklad, ska nog testa blåbär imorgon.


Tredje arbetsdagen avklarad också och jag älskar verkligen mitt jobb, hösten brukar vara lite tung, men det som inte dödar det härdar.

Och inte ens en vecka tills jag får träffa S!!! Som jag längtar...


tisdag 14 augusti 2012

Har avklarat mina två första dagar efter semestern, dessa två dagar han endast bestått av möten, föreläsningar, diskussioner och planering. Imorgon kommer barnen igen. Ska bli kul å träffa de små liven, saknar dom massor! Ser fram emot ytterliggare ett roligt och givande år där uppe. 

Har även fått hem lite nytt proteinpulver, den här gången blev det från mmsports. Köpte smakerna choklad, mintchoklad och blåbär. Sitter just nu med chokladen och den var ju sisådär, ska testa å göra fluff på den någon dag, kan tänka mig att det är godare då den blev himla blaskig i smaken med vatten. 

Ser även ut som den här veckan kommer få ett grymt slut. På torsdag har vi kickoff med jobbet, på fredag är det Uggla på grönan och på lördag får jag äntligen slänga mig i S famn. Soooom jag saknar honom!

söndag 12 augusti 2012

Jobb imorgon

Ja imorgon går jag tillbaka till jobbet, har ju jobbat en vecka mitt i sommaren men har varit ledig 6 härliga veckor. Skulle bara haft 4 veckor ledigt, men jag tog ut föräldraledigt i ytterliggare två veckor. Känns lite sisådär att gå tillbaka till jobbet efter en underbar ledighet. Men jag älskar ju mitt jobb så jag kommer säkert redan imorgon tycka att det var jättekul att vara tillbaka.

Har varit en ganska bra och slapp söndag, har käkat lunch med lite vänner och sedan tittat på handbollsfinalen med föräldrarna, syrran och kusinen. Blev en riktig rysare och tyvärr slutade det med en förlust. Men vasjutton OS silver är ju grymt!

Jag saknar min S så otroligt mycket och jag hoppas att jag kan ta mig upp till honom på lördag!

lördag 11 augusti 2012

Im back ;)

Ja nu har jag varit borta toklänge från bloggen, men ska bli bättre på det nu när man måste återgå till vardagen och alla dess rutiner.

Jag har haft en helt underbar sommar, bästa på många år! Jag har träffat en helt underbar kille som nu är min, bara min. Och tillsammans med honom och Elias har vi tagit tillvara på sommaren på ett helt underbart sätt, trots det ganska tråkiga vädret. Vi har badat, grillat, varit ute och lekt massor. Men sedan har vi också besökt äventyrsbad, leksands sommarland, tältat i eskilstuna där vi spenderade två dagar inne på parken zoo och även träffade den underbara familj vi lärde känna i Turkiet.

Sen kom jag även hem från årets tredje utlandsresa igår. Har spenderat en vecka i Grekland, på Kreta, i Rethymnon. Var där med Tina och vi har haft en helt awsooome vecka. Solat massor, skrattat massor, dansat massor! Oförglömligt!