onsdag 11 juli 2012

Karnebåtfestivalen 2012

Helgen som var bjöd på karnebåtfestival nere i Valdemarsvik. Det var riktigt trevligt, fick umgås med de bästa. Träffade även en kompis från linköping, Kristin, vilket var superkul. Vi var ute och dansade lite på fredagen! =)

Nu är jag uppe i Dalarna... Jag har fjärilar i magen :P

tisdag 3 juli 2012

Livet på landet.

Vi har det helt underbart nere på landet. Har det såpass bra att att jag ringde jobbet och kollade om jag kunde var ledig nästa vecka också. Det verkade inte vara några problem, men de skulle höra av sig senare.

måndag 2 juli 2012

Grännes

Är nere på Grännes i det underbara vädret. Skönt att det är sånt här väder när man är hemma i Sverige och veta att det regnade massor när vi var borta :) det är ju inte alls samma värme i varken luften eller i vattnet, men vi njuter.

Grattis Spanien till EM guldet, värdiga vinnare!

I miss him...

söndag 1 juli 2012

Hemma... Typ.

Ha haft en underbar vecka i Turkiet, ville verkligen inte hem. Det är nog den bästa resa jag någonsin gjort, hela veckan var perfekt! Vill bara åka igen. Träffade underbara människor och hade bästa sällskapet!

När vi kom hem i fredags så packade vi bara in lite varmare kläder i bilen och sen drog vi ner till landet. Här blir vi kvar till nästa söndag när första delen av semestern är slut.