fredag 27 april 2012

Så kan det gå ;)


Vi gosar nu ner oss i soffan ;)

Underbar dag!

Elias sov hos mormor och morfar då jag tränade fotboll sent igår. Så imorse fick jag lite sovmorgon, klev upp 8 och gjorde därefter ordning mig lite snabbt och begav mig mot haninge där jag idag har skrivit en tenta. Hade löparkläder på mig dit och hade redan innan bestämt mig för att springa hem och så blev det.
Det blev 8 km, gick den sista kilometer, benen var nog ganska möra efter dubbelpasset igår. För konditionsmässigt så hade jag nog kunnat fortsätta några kilometer till.
Var hemma en sväng och fixade lite, gick och solade sen hem å duscha och därefter hämtade jag Elias. Han blev inte alls nöjd över att jag hämtade honom tidigare =((
När vi kom hem var vi bara inne och hämtade uteleksakerna och så gick vi ner till parken, vi var där i ca 3 timmar och hade sällskap av Songul och Melek. Vi grillade även korv nere i parken, så himla mysigt.. Hoppas vårvädret är här på riktigt nu!


Elias gungar Melek =)

Imorgon är det dags för mammografi, usch! gör ju så ont. Efter det ska jag hem och lämna Elias till Sibel och därefter åka på fotbollmatch. Sen hämta mamma Elias av sibel och där blir han kvar över natten då jag ska på roligheter med Tina imorgon =)

torsdag 26 april 2012

Nästan en vecka sedan jag skrev här... Hinns liksom inte med. Jag har haft en bra vecka, har blivit mycket fotbollstittande (Champions League) och fotbollsspelande =) 
Det har varit en bra vecka på jobbet och jag tror även helgen kommer bli bra. Ska skriva tenta imorrn, så är väl klar runt 12 skulle jag tippa på och sen blir det gymmet, alternativt löpning hem från tentan (haninge) och därefter hämta plutten. Sen är det långhelg, massa mys med Elias, fotbollsmatch och party ska hinnas med. 


Jag kämpar med mat och träning, har haft en ganska tuff period och jag hoppas det börjar flyta på lite snart. 
Nu ska jag plugga! =) Puss å Hej 

lördag 21 april 2012


I fredags vart det lite party, gick hem till Carro och där hängde vi med ett gäng trevliga människor till 23 tiden, sen gick vi ner på värdshuset. Där var det MASSOR med folk! Sjukt rolig kväll =)



Och på lördagen begav vi oss till ett lekland i Tyresö tillsammans med Songul, Sibel och Melek. Kul att åka till något nytt ställe och det uppskattades av barnen, dock lite väl mycket folk. 

torsdag 19 april 2012

Seriepremiär.

Ja det var det igår, dock i b-lagsserien men vi ställde upp med A-laget för att a-lagspremiären ligger så långt fram. Det gick alldeles utmärkt och vi utklassade kallhäll med hela 12-1, lyckades trycka dit 2 mål och serverade 3 målpassar.

Arbetsintervjun i tisdags gick bra och de ringde redan igår och sa att jag hade fått det, ska lämna besked imorgon men jag har inte riktigt bestämt mig än. Mitt gamla jobb, eller nuvarande kanske man ska säga, beslutade igår att jag får vara kvar om jag vill... Gah!

Om jag tar det nya jobbet får jag se något nytt, jag får högre lön och skolan var lite mindre och mysigare. Det negativa är att jag får vikariat fram tills jag är färdigpluggad och får ett glapp under sommaren, då den anställningen är från sista juli och min nuvarande anställning går ut i mitten på juni.

Om jag behåller mitt jobb nu så kommer jag ligga kvar på samma lön(försökte få upp den), dock så blir jag fast anställd och känner mig trygg med kollegor. Det är dessutom nära till jobbet vilket gör att jag får mer tid med Elias.

Dilemma.... :P Ska tänka lite till ikväll så får vi väl se hur det blir, har nog bestämt mig egentligen, men ska fundera några timmar till =)






tisdag 17 april 2012

Kreta





Jag och Tina bokade lite spontant sådär en resa till Kreta =) 3/8 bär det av. Ska bli så skönt att få en vecka ledigt från allt vad vardagen innebär. Det blev en All inclusive - resa, min första. Tre måltider, mellanmål, snacks och all dricka fram till 23.00 ingår. Mina underbara föräldrar tar hand om Elias och där vet jag att han har det bra!


måndag 16 april 2012

på g tillbaka..

De senaste dagarna har det gått bra med både träning och kost.. Hoppas jag lyckas hålla detta fram till operationen nu. Skulle vara skönt att gå ner en smula till dess :P

Kommer nog vara lite oaktiv här ett tag fram över, ganska mycket som händer.. Tentaplugg kommer ta upp det mesta av min fritid. Sen drar fotbollssäsongen igång, ska på arbetsintervjuer mm. Som sagt fullt upp...

torsdag 12 april 2012

Har jobbat idag, ja ni vet ju hur jag jobbar... Jag har varit på Skansen. Elias fick följa med då han har haft det jobbigt med astman, han får följa med imorgon också. Tåls att repetera hur mycket jag älskar mitt jobb! Håller alla tummar och tår att jag får vara kvar.


Veckorna bara rusar förbi...
27/4 är det dags för min sista tenta den här terminen.
3/5 gör jag min efterlängtade tatuering =)
14/5 opererar jag mig... Huuua! Inte många veckor kvar att jobba innan sjukskrivning med andra ord.

PS. Ge mig sol och värme! Helst igår..


måndag 9 april 2012

Whats your number?


Underbar "tjejfilm" (genus jag vet...) att fördriva tiden med såhär en måndagskväll.

Spelade match tidigare idag, var en bra match som jag tyckte vi borde vunnit men 3-3 blev slutresultatet. 90 minuter som yttermittfält känns i kroppen, men det var kul att få flytta uppåt i banan, det är ju där jag ska vara. Bara mina tränare som har fått för sig att sätta mig på ytterbacken... grrr!

Efter matchen åkte vi hem till mamma och pappa, där bjöds det på lax! Gud så gott det var, mamma fixade romsås gjort på kvarg till mig och henne, hon har ju också börjat tänka på vad hon stoppar i sig. Har gett henne lite tips och råd och jag hoppas verkligen hon fixar det!



Skänker även massa tankar till Andy, hans familj och vänner! Han fick tyvärr lämna den här världen på tok för tidigt. Vi var väl inte jättenära vänner, men vi träffades ändå genom gemensamma nära vänner lite titt som tätt! Så tankar och styrkekramar till er!

Killen i mitt liv!




söndag 8 april 2012

Älskade liv.


Just nu trivs jag så himla bra med livet! Jag har världens bästa son, familj och vänner. Ord kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig. På detta har jag världens bästa jobb och jag håller på med världens bästa fotboll! Ja allt är helt enkelt bäst...


Uppskatta livet och ta hand om varandra!!!





Var ute en sväng igår =) Hade det himlans trevligt!

lördag 7 april 2012

På väg..

Dessa är på väg hem till mig, var ju ute efter nya träningsbyxor. Hoppas dessa passar, var ju barnstorlekar, så ett par i storlek 164 kommer förhoppningsvis nästa vecka. Nedsatta från 299kr till 199kr och sedan 25% på det, så 149 kr *kaaaatchiiing*

Parkhäng

Har varit ute i parken med Sibel, Melek, Cassi, Björn och Liam. Alltid mysigt att ha sällskap i parken. Det blir lite roligare för en annan då :P

Jag är helt slut, skulle bara vilja lägga mig å sova!

Proteinplättar


Guuuuud så gott!!! =) Jag kommer inte sakna vanliga pannkakor at all...

Grundrecept blir 4st små eller 2 st större plättar.

3 äggvitor
50 g kvarg
15 g fiber havregryn

Näringsvärde 123 kcal
Mängd: Kolhydrat 9,8g | Protein 17g | Fett 1,2g | Fiber 2,4g
Energiprocent: Kolhydrat 32E% | Protein 56E% | Fett 9E% | Fiber 4E%

Receptet kommer från http://stefansmat.blogg.se/

Jag åt dessa med önos lågkalori- hallonsylt .


Glad Påsk

Vi firar inte påsken nå speciellt i år. Elias har letat påskägg, det är väl de närmsa vi kommit ett påskfirande.

Men dagen kommer nog att spenderas hemma, vi ska ut en stund i och med att solen behagar att vara framme idag. Hade velat åka och bada, men det var tydligen stängt idag..

Puss å Hej

fredag 6 april 2012

< 3

Så mycket jag

Fin påskpresent från carro, micke och molly - Tack underbara ni! =)

Fick lite kläder av syrran, 2 par byxor jag gillade riktigt mycket. Det ena paret var strl24 och dom här på bilden strl25. Fick på mig strl24 och kunde knäppa dom men de var lite tajta, får bli något att krympa i :P Men strl 25 satt grymt, känns toppenbra!

Var i Farsta med Carro och Molly och kunde inte låta bli att köpa det här fina linnet och tröjan på bilden under, det bara skriker mig om dessa två tröjor =)


Scones

Bakade scones till grabbarna imorse. Inget höjdarbröd direkt, men lite mysigt var det med nybakat bröd. Ska baka riktiga frallor nån morgon.

Tråkigt väder, vad ska man hitta på idag?!? Ville ju vara ute!

torsdag 5 april 2012

Långhelg!

Nu är vi lediga tills på tisdag, fy tusan vad skönt! Hoppas att det blir någorlunda bra väder så man kan vara ute mycket. Har lämnat min cykel till farfar, den behöver fixas lite och jag hoppas den blir klar i dagarna för då tar jag ut Elias på långrunda. Cykla in till stan och tillbaka eller nåt.

Imorgon ska vi grilla med Marie och Putte. Ska bli supermysigt, blir nog en å annan drink skulle jag tro :)

<3

tenta 27/4


Sitter och lyssnar på föreläsning, tredje för idag. Så bra att dom spelat in föreläsningarna så man kan lyssna på dom när man har möjlighet. Perfekt för mig som jobbar heltid. De här lediga dagarna kommer det nog pluggas ganska mycket, man hinner ju inte så mycket på vardagarna. Ca tre veckor kvar till tenta och den ska jag bennimej klara på första försöket!

Elias ska sova om ungefär 30 min, sen ska jag köra ett träningspass. Uppvärmning på crosstrainern sen blir det nog zumba och lite styrka tror jag.

tisdag 3 april 2012

Smakrecension.

Har testat ytterliggare en smak av one whey proteinet från fitnessguru. Såhär tycker jag om smakerna.
Jorgubb & Vit choklad: Gillade jag inte, kan inte sätta fingret på varför.
Skogsbär & Vanilj: Supergod, smakar precis som en milkshake. Väldigt söt i smaken.
Choklad & hasselnöt: Alldeles för söt och alldeles för mycke hasselnötssmak, jag ville ha en chokladshake och blev besviken. Hällde dock i lite kakao och det gjorde den drickbar.

Nästa gång blir det en beställning från mmsports, jakten på goda proteinpulver fortsätter...

GYMMET!! =)


Har varit på gymmet både igår och idag. Igår blev det ben, och fy (på ett bra sätt)vilken träningsvärk jag har! =) Idag körde jag rygg och biceps, bra pass och lär väl känna av träningsvärk där imorgon också. Ska försöka ta mig till gymmet imorgon också och då blir det bröst, axlar och triceps.

Maten går bra, men godissuget har nått mig!! Bläääk, har ätit godis både igår och idag =(((( Skärpning!


söndag 1 april 2012

Kalashelg!

Två kalas har vi nu hunnit med under helgen :)) = massa sötsaker. Tack Songul och Melek för ett mysigt kalas igår. Och tack Marie, Putte och Alicia för ett mysigt kalas idag!
Allt kalasande tog på krafterna och jag somnade en stund när vi kom hem.

Har jobbat lite nu på kvällen, skrivit schemat för påsklovet. Skönt att det är gjort.

Har en härlig känsla i kroppen <3