måndag 13 februari 2012




Snart bara 20 timmar kvar tills vi lyfter! =) Lär bli lite sisådär med blogginlägg, men lär väl komma något då och då när jag får tag på trådlöst internet.

Nu ska vi till gymmet, sen packa och förhoppningsvis träffa Carro!

Puss å hej, ses i mars! =)

söndag 12 februari 2012

Bio i nyttig anda

Precis hemkommen från att ha sett den här underbara filmen med underbara kollegan Elisabeth. Det var så skönt att få komma iväg en stund och få umgås "vuxet", dessutom var det en riktig feelgood-film och jag skrattade massor! Tror ni jag popcorn eller godis som man brukar göra? ICKE, jag åt vindruvor och två rutor mörk choklad.

Se den!

Haft på mig stegräknaren sen kl 13 typ, 9070 steg visar den vilket känns okej när den inte varit på hela dagen.

lördag 11 februari 2012

Medan alla kollar på melodifestivalen så kollar jag på snyggingarna i gladiatorerna! :)

Haft en toppendag, myst i soffan, solat, tränat fotboll, åkt pulka med Elias och Niklas, efter det blev det mc Donalds och nu sitter jag i soffan framför gladiatorerna. Förhoppningsvis slipper jag att sitta själv här hela kvällen ;)


Morgonmys

Med bamsebingo :)

Före och efterbilder


Jag har suttit och kollat på bilder från när jag började viktresan, alltså vilken grym skillnad. Har ju inte sett så mycket av det när jag kollat mig i spegeln men bilden visade verkligen hur mycket jag har kämpat och vad jag har åstadkommit. Vet inte riktigt om jag vågar lägga ut bilden :P Mest för att det är en bh och trosor bild, men också för att jag ännu inte är HELT nöjd... Får se om jag vågar bjussa på den, ska fundera lite på det. Dumt att jag inte tagit foto med shorts och sporttopp, men men lätt att vara efterklok.

Här kommer iaf ett smakprov ;)


Tagen idag Tagen 25/11 - 11

fredag 10 februari 2012

Packning


Snart packat klart! =) Vet ju hur helgerna brukar se ut så var lika bra att göra det innan. Imorgon ska vi åka pulka och verkligen njuta av vintern. Ska även försöka hinna med fotbollsträningen imorgon också. På söndag ska vi åka skridskor, gå på boll å lek och sen på kvällen ska jag gå på bio med en kollega. Vi ska se En gång i Phuket, perfekt uppvärmning inför resan. På måndag jobbar jag mellan 8-14 sen lär det väl bli att fixa det sista inför resan och sen på tisdag drar vi.

Just nu går det inte så bra med kosten =( Har dock tränat imorse, skulle väl ha behövt träna ytterliggare en gång idag då jag smällt i mig en massa tårta på jobbet och ett par bitar mörk choklad nu på kvällen. Åt dessutom 2 tortillabröd till tacosen. Jaja, 3 dagar kvar och då ska jag både äta och träna bra!

onsdag 8 februari 2012

Milen

Idag sprang jag milen, blev 10 km på 61 min! Hade snitthastighet på 9,8 km/h och brände (enligt maskinen 702 kalorier). Känner mig riktigt nöjd och nu är tanken att tiden ska förbättras vartefter.


Har bokat biobiljetter tills på söndag, ska gå och se En gång i Phuket med en kollega. Blir en toppenuppladning inför Thailandresan på tisdag =) Sjukt att det snart är dags att ge sig iväg, bokade resan förra året och månaderna har bara sprungit förbi.

Typ 5 dagar kvar <3

tisdag 7 februari 2012

En vecka kvar och packningen är påbörjad, blir en väska dit och två hem. Så 70 liters ryggan ligger i resväskan och då ska all packning få plats också. Åhh vad jag längtar! Sol och bad i två veckor, ska bli helt underbart.



Dagens middag (orkade inte laga något vettigt) blev blomkål- och broccolimos med köttbullar och grönsaker.


Nu ska jag vika tvätt och fortsätta packa lite.. tanken är att det ska vara klart till helgen så jag kan plugga under helgen.

Puss å hej

måndag 6 februari 2012

Mat å träning

Till middag blev det lax med färdig tomat och örtsås i ugn. Usel mat hela veckan på jobbet så passade på att fixa matlådor=) Såsen var riktigt god och simpelt att göra.. Inte så mkt för färdiga såser och så, men det fick bli så idag.



Har även varit och köttat på gymmet, har kört Bodycombat en timme och så körde jag lite intervaller på löpbandet: 4min (10km/h) 1min (6,5km/h) så höll jag på i 30 min. Blev en sträcka på 4,6 km och brände (enligt maskinen 315 kalorier).

söndag 5 februari 2012

Plutten!

Elias skulle sovit hos mormor och morfar men ville hem till mamma, det gjorde gott i hjärtat! Det har ju varit bara mormor och morfar under en längre period så jag blev jätteglad när han ville komma hem. Möttes av en bamsekram dessutom! <3

När mormor lämnat av honom säger han "Tack för skjutsen", höll på att garva ihjäl mig. Han är väldigt bra på att använda ordet tack och det är jag glad för.

På isen.

Vi har varit och åkt skridskor, sen blev det lunch på hamburgeprinsen med Niklas =) Nu myser vi lite i soffan innan mormor kommer och hämtar lillskit, han ska sova där och jag ska träna fotboll!


56,7

Vågen visade liiite minus idag! 56,7 kg är dagens vikt, alltså 1,7 till delmål. Just nu känns det inte som att det går att fixa tills 14/2, vilket var det önskade datumet.

Är inne i vecka 11 av min viktnedgång och har tappat 8,3 kg. Finns fortfarande inget att klaga på, en ungefärlig viktnedgång på 0,8 kg i veckan. Min tanke var 0,5 i veckan, men visst är det surt när det står stilla i perioder, svårt att hålla samma fokus.

lördag 4 februari 2012

Bio



Har ju varit på bio med Elias idag, såg mästerkatten. Det var supermysigt och filmen var bra, Elias gillade den verkligen och sa direkt att han ville se den igen hemma :P

Efter det åkte vi till Toys´r´us, inte lika mysigt! Vi skulle köpa nya leksaker som han kunde ha på flygplanet och vi hade hittat jättebra saker när han plötsligt får sen en spårvagn... Spårvagnen var typ 1m lång och kostade ganska mycket. Jag talade om att den var för stor och dyr, men han skulle bara ha den så han la sig ner och skrek och vägrade gå utan den. Slängde upp honom på ryggen och gick ut utan någonting alls. Får väl se om vi lyckas bättre nästa gång, han blev ju trots allt ledsen att han inte fick något alls med sig ut.

Fix inför resan =)

Bara 10 dagar kvar!!! Helt galet..
Elias pass är färdig så det ska hämtas på måndag, jag har köpt bussresa till arlanda, jag har varit och lånat väskor och nu sitter jag och skriver packlista. Jag tänkte faktiskt börja packa ganska snart =) Brukar ju inte finnas så mycket tid i veckorna så ska ta det lite vartefter, men inte fören packlistan är helt komplett för isf kommer det nog bli väldigt rörigt om man slänger ner sakerna i omgångar.



Testat en ny variant med kvargen, har blandat den med önos lågkalorihallonsylt! Muuums =) Smakar som fruktyoghurt.

Underbara vinter

Tänker njuta den sista veckan i kylan, älskar vintern!

fredag 3 februari 2012

Kärlek, kärlek och massa kärlek.

Visst saknar jag ibland någon att dela allt med, men för det medta njuter jag av att vara ensam. Eller helt ensam är jag ju inte, jag får ju massor med kärlek av min älskade Elias. Han är det bästa som finns. Blir en riktig myshelg med honom, imorgon ska vi på bio och se mästerkatten 3D och på söndag blir det först skridskor och sen boll och lek.

Det här kommer att bli en godishelg, men men efter 3 månader så kanske man kan unna sig en sån helg. Ska försöka få in lite träning också

torsdag 2 februari 2012

Elias igår "Mamma vad många myggbett du har" (han syftade på mina leverfläckar).
Jag började såklart skratta, nästan så jag vek mig dubbelt..

Nytränad :)

Körde Bigest Loser på kinect 30 min, det var ett tag sedan men kul är det! Sen när biggest loser drog igång på tvn hoppade jag upp på crosstrainern, körde när programmet var igång (vilade alltså i pauserna. Det blev iaf 45 min trampandes. Imorgon åker stegräknaren på, ska försöka komma upp i många steg på jobbet.
Det var dagens träning =)

Dagens mat:
Frukost: Äggröra med 4 tunna skivor rökt skinka.
Lunch: Grönsakssoppa och sallad
Mellanmål: Två Wasa husman med mjukost
Middag: Kycklingfile, kokta ärtor/majs/paprika och tzatziki gjort på kvarg.


onsdag 1 februari 2012

attans...

Råkade komma åt (dra i) emergency stopp-snöret på löpbandet vid 9,2 Km. Jag var inställd på att springa en mil och blev sjukt omotiverad när all statistik försvann så jag stoppade där. Men hade ju kunnat springa 0,8 km till, nemas problemas. Jag sprang nog ganska exakt 1 timme och brände mer än 650 kalorier.

Nästa gång blir det milen.

Jag är sjukt trött och kommer nu att gå och lägga mig! Hoppas jag inte har alldeles för mycket träningsvärk för 6.30 ringer träningsklockan =)