onsdag 31 augusti 2011

Plugga!

Återigen har jag problem att publicera!! Grr. Inlägget skrivet idag vid 17.30.

Nu är det plugg för hela slanten som gäller en timme eller 3. Måste få in det här jävla (ursäkta språket) arbetet.

Nya kursen har dragit igång idag så jag vill ju inte hamna efter direkt. Ne nu kööör vi!

tisdag 30 augusti 2011

Idag har jag lagat isterband med dillstuvad potatis, blev smaskens.

Imorgon börjar jag hårddiet! Blir bara shakes för min del i två veckor framöver. idag fick jag ångest över en sak och nu jävlar ska jag ta tag i det!

Jag har kommit igång lite med pluggandet, blir att fortsätta imorrn en stund innan Marie kommer och hänger med mig en stund :)


Bilden såg inte alls lika trevlig ut i stort format! ;P

Thor

Har sett filmen Thor ikväll, var skeptisk till en början men slets ganska snabb in i filmen som var riktigt bra. Och huvudrollsinnehavaren kan man ju inte heller klaga på direkt, mums!
Sällskapet var också bra. En bra avslutning på måndagen helt enkelt.

Annars idag så var det världens bästa hämtning på dagis. Möttes av en bamsekram och han pussade mig på munnen 1000 gånger om. Hoppas verkligen det vänder nu, det skulle underlätta så mycket om han och jag kunde vara sams. Vi har haft en period med mycket bråk, men våra liv har varit turbulenta och vi är på väg tillbaka.

Vi var även och handlade, samt att jag han med lite städning.

Imorgon hoppas jag på fotbollsträning, annars ska jag plugga!

Lyckades inte få iväg inlägget igår, error stod det bara.

Skrev ett inlägg på mobilen igår men lyckades inte publicera det, error stod det bara. Får väl se om jag lyckas idag.

söndag 28 augusti 2011

Matchen slutade 2-1 till oss, inget höjdarresultat men 3 poäng och det kändes bra. Ett under att jag pallade 90 min med tanke på att jag bara tränat en träning och på det var jag lite bakis.

Tack snälla Marie och Putte som hade Elias under tiden! Vad skulle jag göra utan alla mina underbara vänner?!


Bjuder på en bild från igår. Jag å Carro <3

Fotbollsmatch på den!

Blev lite dricka igår, men det struntar vi i idag och åker å spelar fotbollsmatch. Sist blev resultatet 9-0 till oss så jag hoppas att vi vinner idag, annars sjunker jag under jorden.

lördag 27 augusti 2011

3h promenad

Woho jag och Marie gick från centralen och hem!! 1,3 mil ungefär och det tog oss 3 timmar. Det hade nog gått snabbare om jag hade haft bättre skor, gick i gladiatorsandaler. Såklart så fick jag skoskav så jag gick en bra bit barfota. Men det var superskönt, det där gör jag om fler gånger! Och på det så brände vi ca 720 kalorier. Plus att vi innan gick från sthlm södra till centralen, så lite motion har vi fått.

Imorgon ska jag spela fotbollsmatch, ska bli jättreroligt! Marie och Putte ska ha Elias.

Ikväll blir det förhoppningsvis en eller två cider nere på värdsan =)

fredag 26 augusti 2011

In med det nya och ut med det gamla!

Efter en tuff vår så hoppas jag innerligt att hösten blir bättre. Jag vet att hösten kommer bli tuff, men på ett helt annat sätt. Jag försöka göra klart min sista termin på Universitetet samtidigt som jag jobbar heltid, alltså 200% syssälsättning. Fast viktigast av allt är såklart Elias, och om det finns tillfälle någon gång ibland så blir det att lira fotboll.

Min vår:
Mosters bortgång, som var bland det jobbigaste jag varit med om. Saknar henne så otroligt mycket och det är svårt att hålla tårarna borta när jag pratar om/tänker på henne.
I och med detta drog också utredningar igång, på grund av ärftligheten av bröstcancer. Så jag har gjort en massa tester och till våren blir det en profylaktisk mastektomi, en förebyggande operation. Jag ska alltså operera bort mina bröst och få ny "oäkta" sådana.

Vårdnadstvist, som tog väldigt mycket på mina krafter.

Separation, ja jag och Jim beslutade oss för att gå skiljda vägar. Fast jag fortfarande känner att det var helt rätt beslut så var det ändå en jobbig period både för mig och Elias

Omplacering av Nuwa, ja mitt i allt kaos så fick vi även omplacera våran älskade staffeflicka. Jag hade ingen som helst möjlighet att ha henne när jag blev ensam.

Men jag har världens underbaraste föräldrar som ALLTID ställer upp och stöttar mig i allt. Och så har jag underbara vänner som också hjälpt mig när det varit lite tuffare.





Idag har jag tagit tag i "bantningen" igen. Fan vad svårt det ska vara att gå ner i vikt. Vill verkligen ner till 55 Kg till februari. Hoppas att "biggest loser- tävlingen" på jobbet kan ge mig den motivation jag behöver. Så i helgen/veckan ska jag återuppta mitt Sats- kort.

måndag 22 augusti 2011



Onsdagen den 31/8 ska jag och två kollegor gå och få lite fina bilder på oss, ska bli kul =)



söndag 21 augusti 2011

Hur ändrar jag "Skrivet av"?! Hittar det inte någonstans. Är inte nöjd med att det i varje inlägg står "skrivet av Nuwa".

Någon som vet hur man gör?

Skansen

Jag och Elias åkte till skansen, han fick välja mellan det och kolla på Bilar 2. Blev en mysig dag, bra väder, kolla på djur och äta picknick.

Säl

Utter

Gråsäl


Räv

Björnar


Älgar


Bison och Vildsvin

Elias, rockor och hajar.


Krokodiler


Nu sitter vi i soffan och planen är att göra det resten av kvällen, imorgon är det skolstart på jobbet =)

lördag 20 augusti 2011

Innedag.

Idag har vi bara legat och slappat hemma jag och Elias. Vi har kollat på film och ätit godis. Sen gjorde vi Tacos till middag och sibel kom över och gjorde oss sällskap. Sen kom även Dimman, en gammal klasskompis förbi och gjorde mig sällskap ända till nu typ. Det var trevligt =)

Imorgon hoppas vi på bättre väder så vi kan vara lite i parken och leka, annars får vi se vad vi hittar på. Lek vegas känns som ett alternativ imorrn om vädret skulle vara dåligt.

Nu ska jag sova, Puss å Hej!

fredag 19 augusti 2011

Utomhusbio

Igår efter jobbet åkte jag och Bettan in till rålambshovsparken där vi mötte upp Valeria och två vänner till henne. Där bjöds det på utomhusbio, black swan, sajko film! Men det var så mysigt, massa folk på filtar, vi hade med oss alkoholhaltiga drycker och massa gott att äta. Riktigt bra kväll!

på väg in

Utomhus bio

Folket på bion

Kisspaus


I hissen på väg hem.

onsdag 17 augusti 2011

Öl

Jag ska lära mig att dricka öl, börjar redan ikväll. Har hört att fotboll och öl ska gå bra ihop så vi får väl se ;) Barcelona - Real ikväll!



söndag 14 augusti 2011

Djurgården - Örebro

Idag var jag och daniel på fotboll, älskar att gå på fotboll och vill gå oftare. Det var dock en skitmatch och Djurgården torskade, 0-2 blev det.

lördag 13 augusti 2011

Kick off

I torsdags var det dags att bege dig till häringe slott för kick off med jobbet. Kul att få göra något annat för 2 dagar. Blev planering inför kommande läsår och även lite raj raj på torsdagskvällen. Jag har ett gäng underbara kollegor :)

onsdag 10 augusti 2011

Jag har haft en tuff vår och hade hoppats på en lättare höst. Men jag vettitusan om det blir så :(( känns inte så just nu. Ett samtal idag gjorde mig skitdeppig!!

Men men.. Bara att försöka bita ihop och göra sitt bästa.

söndag 7 augusti 2011

lördag 6 augusti 2011

Dop + Moster

Idag har vi varit på Alicias dop, helt fantastiskt var det. Hon är så underbar den lilla tösen, brås nog på sina föräldrar =))

Igår fick jag ett riktigt roligt besked, jag har blivit moster IGEN =))) Den här gången var det Elins tur! En liten Jessie föddes igår och jag längtar tills jag får träffa dom!


Nu ska jag försöka packa lite till, ligger lite efter om det nu skulle bli flytt på måndag..

Puss å Hej

fredag 5 augusti 2011

Sol <3

Både igår och idag har det varit strålande sol ute och det har vi tagit till vara på. Vi har spenderat hela dagarna på stranden, kärringbadet här i Trångsund. Vi har haft med oss mat och dricka, så mysigt att äta i solen på en filt. Vi har badat massor, lekt i sanden och spelar boll. Jag har även kunnat ligga och sola ganska mycket då Elias lekt med de andra barnen som varit där.

Imorgon är det dags för dop, underbara lilla Alicia ska döpas! Ska bli supermysigt!
På söndag tror jag att vi går på bio, ser bilar 2, det skulle nog Elias uppskatta.

Elias är mitt allt <3

torsdag 4 augusti 2011

Sandslott

Är på kärringbadet och njuter i solen. Jag och Elias har precis byggt sandlott :)

onsdag 3 augusti 2011

Flytt på gång!

Ja det här blev minsann en händelserik sommar trots allt, jag som BARA skulle spendera alla 6 veckor på landet, var väl där 1,5 kanske.

Nu är det iaf en flytt på gång, förhoppningsvis går flyttlasset redan på fredag. Blir ett lägenhetsbyte, jag byter ner mig till en tvåa. Detta för att försöka spara några extra kronor i månaden och för sol på balkongen :P Dessutom får Elias ett sjuuuuuukt stort rum. Jag använder ju knappt mitt sovrum så jag får en liten hörna i vardagsrummet. Vardagsrummet är också jättestort, så jag kommer få ett "rum" som är 2,3m x 3,5m, avdelat med ett draperi. Jag får plats med min 160 säng och mitt sängbord + min byrå, så det blir nog bra det här.
Däremot så är köket mycket mindre och jag vet inte om jag kan få plats med mitt älskade matbord, har ju alltid velat ha ett runt bord och det införskaffade jag när jag flyttade till den här lägenheten. Får testa och se hur det blir, annars åker det ut på blocket =((
Har börjat packa, de flesta småsaker är nere i kartonger, körde ju en jätterensning med Marie här hemma, så inte så mkt att packa.. Skönt!
Sen flyttar vi bara till huset mittemot, så mycket kan man bära över som det är.


För att sammanfatta min sommar; 1 Vecka i Grekland, 1,5 Vecka på landet, 1,5 Vecka hemma, 4 dagars Roadtrip med tre tjejkompisar, hemma över helgen, i måndags åkte jag, elias och mamma på en dagskryssning med Viking Line, och igår (tisdag) bestämde jag mig för att flytta och nu packar vi och står i för att flytta på fredag. Sen blir det att fixa i lägenheten i helgen och på måndag är det dags för jobb igen =) Längtar till jobbet! 3 arbetsdagar nästa vecka, sen Kick Off på Häringe Slott.