fredag 29 juli 2011

Trött Chey!

Har varit på en liten roadtrip måndag-torsdag med Tina, Carro och Angela. Vi har hunnit med både Liseberg och Skara sommarland.

Vi drog väl kring 18 tiden i måndags och satte kurs mor göteborg. När vi började närma oss så letade vi plats att övernatta på, vi hamnade tillslut på en strand i Lerum. Där slog vi upp tältet mitt i natten och sov ett par timmar.

Vi började tisdagen med att packa ihop tältet och sen så gjorde vi i ordning oss på en mack i närheten. Därifrån körde vi de (ca)2 milen till Liseberg. Blev en heldag där, från öppning till stängning, 12 timmar karusellåkning. Eller 1 timme åkning och 11 timmar köande :P vi var inte direkt ensamma där. Men vi åkte alla attraktioner som var intressanta. Och vet ni???!! Jag och Tina åkte AtmosFear!! Vi, eller mest jag, velade länge men bestämde oss för att göra det. Jag var skitnojig i kön och på väg upp i det 146 meter höga tornet, men när vi släpptes så var det en underbar känsla som tog över. Shit vilken adrenalinkick!! Liseberg stängde 23 och då började vi rulla mot Skara. Vi var framme efter 1 nångång och den här gången blev det att ta in på camping. Så upp med tältet igen och sen sova.

Onsdagen spenderade vi på Skara Sommarland. Vi började med vattendelen och avslutade med lite karuseller där med. Även där var det ganska mycket folk och man hann inte riktigt med allt man ville. Vädret var verkligen på vår sida och vi hade en supermysig dag där inne.
På kvällen sen grillade vi och drack. Det blev lite mycket dricka och tydligen var vi för livade så vi höll på att bli utkastade från Campingen, det var tydligen en familjecamping och festande var inte tillåtet :P Så vid 3 tiden (efter 2 besök av vakterna) så gav vi upp och la oss för att sova.

Kl 12 var det dags för utcheckning och vi rullade bilen nån kilometer till en strand där vi spenderade några timmar för att nyktra till. Tror vi alla lyckades somna en stund där. Efter det rullade vi en bit till, in till Skara Centrum där vi gick och strosade lite och åt mat. Så vid 17 tiden började vi rulla hemåt. Vi var ganska slitna och det var skönt att komma hem och sova i sin egen säng.

Jag har haft 4:a grymma dagar med underbara tjejer! Tack =)
Lite bilder finns på fejan för er som är intresserade, vet inte om jag orkar lägga upp här, vi får väl se :P

söndag 24 juli 2011

Parkhäng

Idag har vi varit i parken ett par timmar tillsammans med Carro, Micke och Molly :) Elias och Molly busade gärnet och vi avslutade med en glass nere i centrum. Så skönt när Elias har någon att leka med och en annan någon att snacka med ;)

Imorgon drar vi mot Göteborg :) roadtrip med Tina och ev. Carro och Angela. Kommer bli roligt! Ska besöka Liseberg och skara sommarland. Vart i övernattar osv är oplanerat, det märks helt enkelt!

Nu ska jag städa!

Elias å Molly, så söta !

lördag 23 juli 2011

Festen igår var lyckad :)) mår som man förtjänar idag.

Klev på vågen imorse, 62,7, alltså minus 1,1kg sen i måndags. Känns bra, men bara att fortsätter kämpa!

Dags att rycka upp sig!!

fredag 22 juli 2011

Grattis Marie!

63, 2 kg. Det går neråt men med väääldigt små kliv, men bara det går åt rätt håll så är jag nöjd! =)


Idag fyller en av mina bästa vänner år, Marie, hoppas du får en toppendag! Ikväll blir det fest för att fira henne. Älskar dig =)

Innan det blir det en promenad till Farsta. och om det blir bättre väder i eftermiddag så går vi nog ner och badar en snabbis också.

Kommer bli en bra dag!

torsdag 21 juli 2011

Torsdagsmys

Gud vad deprimerad man blir när vädret är såhär på semestern. Vill kunna sola och bada varje dag.

Men men vi gör det bästa av situationen, vi målar, leker med bilar och myser framför filmer i soffan.

Myskläder en sån här dag är ett måste!

måndag 18 juli 2011

Städhjälp :)

Lillkillen sysselsätter sig just nu med att dammsuga, jag klagar inte :p

Vågen visar idag 63,8. Har gått ner 2 kg hittills på semestern, känns bra. Jag vill verkligen ner till 55 och det ska jag fan fixa, helst till Thailandresan i februari. Nu kör vi!

Blä vilket tråkigt väder det är ute! Ska man inte få nå mer sol innan semestern är slut? Skulle vara sjukt tråkigt.

Snart blir man 25 och det ska firas med en kryssning, kommer bli grymt!

Puss å Hej


söndag 17 juli 2011

Den här gossen gör mig till världens lyckligaste, han är och kommer alltid vara killen i mitt liv!

lördag 16 juli 2011

Mitt i semestern

Ja på måndag går jag in på semestervecka 4 av 6, vilket innebär att jag har halva semestern kvar.

Första veckan spenderades i Grekland och igår kom jag hem efter att ha spenderat 1,5 vecka nere på landet.
Det räckte! Gud vad rastlös jag var om dagarna.

Vädret suger, jag vill ha sol.

Har idag fått hem min tvättmaskin, som jag sålde till å köpte tillbaka av Jims mamma, blir alldeles för jobbigt att springa i tvättstugan nu när man är ensam. Helgtiderna är alltid uppbokade och 18-22 tiderna är svåra för att Elias sover. Sen håller lillkillen på att bli blöjfri och en å annan olycka är framme och då är det hemskt att inte kunna tvätta direkt.

Ligger å kollar på I am number 4, inte riktigt min typ av film, men men!

Puss å hej!

söndag 3 juli 2011

Arlanda

Sitter just nu på Arlanda å väntar på Viktor som är så snäll å hämtar oss :)) hoppas han kommer snart för vi vill hem å sova, vi är supertrötta båda två.

Puss å hej

fredag 1 juli 2011

Taxibåt

Sitter och väntar på taxibåten som ska ta oss in till den lilla staden, eller byn rättare sagt. Elias är bollkalle åt killarna som jobbar med vattensporterna när de kör strandtennis.

Vi ska iaf in å försöka fynda en ny keps till Elias och så ska vi äta middag på någon mysig restaurang. Imorrn är det hemfärd som gäller, men inte förän på kvällen. Så vi hinner bada å sola lite imorrn med.

Kommer inte åt mitt facebook konto, skit irriterande :p

Puss å hej