söndag 27 februari 2011

Har inte hunnit med att blogga, det har varit ganska mycket på sista tiden.

Elias har hunnit fylla 3 år!!! Stora killen. Hinner knappt med i svängarna ;)
Idag har vi även haft barnkalas, Elias älskade det. Ska försöka få upp lite bilder någon dag.
Jag älskar min plutt! Han är det bästa som finns.

Spenderade även natten på akuten, Elias fick svårt med andningen. Så nu är jag sjukt trött, blir till att sova snart. Så svårt att slita sig från One Tree Hill bara :P

söndag 20 februari 2011

puuh vilken helg.

I fredags så var det dags att säga hejdå till underbara moster, det var så otroligt vackert. Det går inte att beskriva saknaden efter henne, saknar henne så det gör ont. Älskade moster, vila i frid!

I lördags så drog vi med kusinerna Danne och Jocke, samt jockes flickvän annah till simhallen i Norrköping. Vi hade det superkul, gud vad jag älskar mina kusiner.

Idag, söndag, så har vi städat, busat med elias och bara myyyst! Imorrgon är det dags för jobb igen.

Imorgon är det också dags för att åka och hälsa på valparna igen. Den här gången får även Jim följa med och mysa. Ska inte glömma kameran den här gången, så hoppas på att kunna ladda upp massa nya fina bilder på våran prinsessa.


torsdag 17 februari 2011

onsdag 16 februari 2011

Vabb idag, känns inge vidare när jag vet hur tungt det är på jobbet. Och onsdagar som är mina favoritdagar, med idrott och skridskoåkning. Men men inte mycket att göra åt. Imorgon förmiddag får jim vara hemma, jag ska gå en utbildning kring åtgärdsprogram, känns väldigt viktigt.

På torsdag, ev fredag (beror på hur elias mår) så åker vi till landet. Har ångest, bäää. Begravning på fredag, mår skit! Hatar begravningar, jag vill inte ta farväl! Det känns så himla overkligt allting. Jag kommer alltid att älska dig moster! <3<3

Igår fick jag (tror jag) veta vilken hund som blir våran. Hon som skulle välja tik innan mig har valt, så då antar jag att den mörka valpen som jag myser med på bilderna blir den som flyttar hit. Är nog 99% säker på det. Ska bli så mysigt och hon är så otroligt fin!

måndag 14 februari 2011

lördag 12 februari 2011

Vinter

Blev knappt någon fotbollsträning, vi var bara fyra stycken, så vi spelade lite i 15 min typ. Men jag joggade dit iaf :)

Sen efter att Elias ätit lunch så gick vi ut i det härliga vintervädret. Och Elias var utan blöja, han är så duktig :) nu myser vi i soffan igen. Imorgon får lek vegas förhoppningsvis finbesök ;)

En välbehehövlig helg!

Igår var jag så trött och irriterad, tur att det var sista dagen på arbetsveckan. Som sagt en välbehövlig helg startar IDAG! Nu på morgonen har jag myst med Elias och avnjutit den goda frukosten - Modifast Banan. Kanske inte den godaste smaken men även den glider nu ner utan problem. Idag blir modifast den enda födan jag intar, hoppas det går bra. De andra dagarna har jag haft en vanlig måltid, men så blev det två igår, vilket då bidrar till en dag helt utan vanliga måltider.

Vid 12 har jag fotbollsträning, känns bra att få bränna lite kalorier samt som man får spela fotboll. Undrar om man kan springa till träningen trots all snö, ska nog ge det ett försök. Annars får det bli en powerwalk dit. Efter det ska jag ut i snön med Elias och busa.



fredag 11 februari 2011

Igår var jag och Elin och hälsade på valparna. Gud vad dom hade vuxit sen sist, och igår fick jag hålla godingarna för första gången. Ska bli spännande att se vilken av flickorna som får komma med oss hem om 5 veckor.


onsdag 9 februari 2011

Mår inte alls bra :( ett jobbigt brev damp ned i brevlådan idag. Men men, jag vet att det ordnar sig. Usch massa tråkigheter på schemat den närmsta tiden. Bara att stå ut, efter regn kommer solsken sägs det ju.

Känns inte alls bra att jag knappt hunnit träffa Elias den här veckan heller :( ska ta igen det massor i helgen! Och skönt att personalmöten och annat nu är överstökat för ett tag fram över.

Älskar min familj sååå mycket! Elias och Jim ni betyder allt. Snart får vi ytterligare en familjemedlem, en fyrbent sådan :) ska hälsa på henne imorgon.

måndag 7 februari 2011

Ute och sprungit!

Ja hör och häpna, trots att det bara var två på träningen idag så körde jag och Carro en löprunda. Sen åkte vi hem, väl hemma så körde jag lite styrka.

Klänningen är ju beställd som jag ska ha på syrrans bröllop i sommar och då måste jag ner ett par storlekar om jag ska komma i den :p


GOGOGOGO nu kör vi!!!!

söndag 6 februari 2011



Igår spelade vi fotbollscup på hockeyrink, vilket var superkul. Vi spelade fyra matcher och gjorde hyffsat bra ifrån oss tycker jag. Förlorade första med 2-0 mot djursholm, de var mycket bättre än oss. Vann andra över danderyd med . Tredje förlorade vi med 1-0 mot spånga, vilket var lite trist för den segern borde ha varit våran, men men det är ju målen som räknas och vi lyckades inte gör något denna match. Fjärde matchen spelade vi mot bp och vi vann med 4-1, vi spelade asbra! Sen att jag gjorde 2 mål och blev matchen lirare gjorde ju inget ;)
Jag älskar att spela fotboll, hoppas man kan hålla på några år till :P Trivs jättebra i laget också, tack för i helgen tjejer!

Blev wärdsan med Carro och Tina igår också, förfesten var roligare ;) Var inge kul alls där nere igår. Men men så kan det vara!

Idag blir det att åka till Eriksdalsbadet med Marie och Elias, ska bli kul! Sen kanske det blir middag hemma hos mamma å pappa, vi får se.

fredag 4 februari 2011

Favoriten?


Gah, tre tikar och jag ska välja en av dem. Den här är nog min favorit än så länge, men man vet ju inte hur det blir nät man får se deras personligheter.

Vill att det ska bli den 19 mars!!!!

torsdag 3 februari 2011

Valpisarna!


Imorgon blir valparna 2 veckor, dessa 2 veckor har gått jättefort. Hoppas de 6 sista också går fort!

Har varit på Åland i helgen, spelade fotbollscup. Det gick inte så bra, men det var kul :) cup på lördag igen, då på hockeyrink.

Älskar min familj!


Jag saknar dig! Vila i frid världens vackraste ängel! <3