torsdag 30 december 2010

Canon EOS 1000D

Jag har beställt en systemkamera =)) Grymt bra pris på Elgiganten. Fick även ett mail om att den var skickad, så borde ha den imorgon eller på fredag =)

Så nu läser jag in mig på hur man blir en bra fotograf, samt lär mig photoshop. Ska bli kul att testa på.



Sista jobbdagen för veckan imorgon, ska åka och bowla med barnen. Ska bli superkul. Imorgon är det en slapp vecka på jobbet, arbete mån-ons och då är onsdagen en 12-dag, vilket innebär att vi stänger kl 12 och har bara öppet om behov finns.


tisdag 28 december 2010

Julen är över.

Julafton var supermysig. Elias uppskattade sina julklappar jättemycket. Nu är hans rum fyllt av leksaker, måste ordna bättre förvaring, för just nu går det inte att se golvet i hans rum :P

Jag drog på mig vinterkräksjukan på juldagen, låg nerbäddad i 1,5 dygn. Man blir så sjukt trött i kroppen och känner sig helt mör. Men idag känns det bättre och jag ska iväg till jobbet ett par timmar sen.

Nehe nu ska jag mysa lite med mina grabbar innan jag ska med mamma och handla och därefter jobba.


måndag 20 december 2010

Julgran

Vi hade en helg i julens tecken ;) i lördags var Marie och Putte här och bakade pepparkakor och lussebullar. I bakgrunden hade vi såklart julmusik. Jag och Elias tog även en svängom runt granen. I söndag var det dag att klä granen och den blev superfin. Upptäckte i morse att några polkagrisar var borta, undra vem det kan vara :p

Jag vann den första 500 lappen ;)

Gårdagens inlägg som jag missade att publicera ;)

Woho jag vann de första 500 kr i vår biggest looser tävlng =) -2kg på fyra veckor är väl inte jättebra, men det är ju åt rätt håll iaf.

Idag har jag varit på hundmässan i älvsjö =) Det var lite småroligt, helt underbara staffar var det där. Vill också ha! ;) Skulle även vilja gå på utställningar med den isf, det verkade vara kul.

Jim är nere och handlas pizza och Elias är hos mormor och morfar. När Elias kommer hem blir det att klä granen och mysa i soffan.

tisdag 14 december 2010

Lucia


Idag är det lucia, inte långt kvar till julafton :) Elias har lussat på dagis idag, så fint luciatåg var det, fast Elias var lite grinig. Luciatåget hölls utomhus, därav den uppstoppade tomten. Trångt med en hel overall under :p

onsdag 8 december 2010

Härliga vinter!


Jag älskar vintern, det den absolut vackraste årstiden. Bilden är tagen genom bilrutan med min iphone 4, pretty good i think ;)

Sitter och väntar på Sanne som är på arbetsintervju. Hoppas hon får det ;) tänk om hon skulle flytta till Stockholm, ingen skulle bli gladare än jag.
När hon är färdig där inne så tänker jag nog släpa med henne till Nacka forum innan hon måste ta tåget hem.

Ikväll blir det att plugga massor!! Nu jäklar ska jag göra klart min utbildning, peppad!!!!

tisdag 7 december 2010

Idag kommer Sanne!

Idag kommer världens bästa Sanne hit =) Ska bli otroligt kul att träffa henne igen. Saknar henne massor. Ska åka in och möta henne på centralen senare.

Det har varit en bra dag idag =) Fått massa plugg gjort på förmiddagen, sen så har jag jobbat (om man nu kan kalla det så) :P Jag har iaf varit iväg med mina fritidsbarn och åkt pulka och grillat korv. Superkul och mysigt!

Jag har även kontaktat Stockholms Universitet, hoppas på att få skriva min C-uppsats där och helst redan till våren. Eftersom jag ändå inte helt säkert kommer få gå upp till heltid under våren så kan jag lika gärna göra uppsatsen då. Så kan jag förhoppningsvis gå upp till heltid till hösten. Så nu håller jag tummarna för att det går.

Jag har blivit jättedålig på att fota och jag gillar det inte. Måste skärpa mig, ska försöka få en massa fina vinterbilder på Elias.

Tävlingen är inne på sin tredje vecka.
Efter två veckor så är ställningen:
Jag: 63,4 (-2,4 kg)
Jim: 72,3 (-2,3 kg)

Oerhört jämt, ska dock se till att den här veckan blir bättre än förra. Fuskade lite när det kommer till sötsakerna. Så nu jäklar ska jag gå upp i ledning igen.

söndag 5 december 2010

Pulka.

Puuuh vad jag är trött. Vi har varit ute mellan 10-13 idag, vi var ute och åkte pulka tillsammans med en tjej från Elias dagis och hennes föräldrar. Vi har haft en superbra förmiddag i snön. Men som sagt, nu är man ganska trött.

Elias är nu med morfar, de skulle också åka pulka. Elias lär ju somna gott ikväll. Morfar ringde förut och frågade om han fick ha Elias över natten, Elias älskar ju att vara hos morfar så varför inte? Vi är alltså barnlediga ikväll =) Det innebär storstädning, lite plugg och sen myyyys! Nu ska jag sätta fart här hemma, har ett diskberg att ta hand om.

Tjo svejs!

onsdag 1 december 2010

Lidande igen.

Ja nu blir bloggen verkligen lidande igen, sjukt dålig uppdatering från min sida. Jag har inte så mkt tid jag önskar att jag hade, tiden, dagarna, veckorna etc bara springer iväg.

Var nere i Valdemarsvi i helgen , kan inte riktigt skriva att jag varit på landet för där renoveras det för fullt och är för tillfället obeboeligt. Ska bli intressant att se hur det blir sen, tror det kommer bli superbra, byggfirman verkar vara seriös och de har gjort ett superfint hus till en familj vi känner.

Vi hade det iaf bra där nere, visst var det jobbigt, men samtidigt oerhört skönt! Älskar verkligen dom! Vi firade också att jocke är tillbaka i Sverige, blev ett snabbt besök på davidssons men där var det folktomt så vi blev inte så långvariga.

Igår var jag hemma hos marie och putte, jag och marie scrappade (scrapbooking) en hel del. Jag är inte så duktig på det än, men vafan det är kul.

Idag är det 1 december vilket innebär att julkalendern har dragit igång, precis som varje år så står min klocka nu inställd på att ringa 7.10 varje vardagsmorgon. I hade jag en supermysig stund med elias i soffan. Tända ljus, filt och julkalendern, kan dagen börja bättre? Det verkar vara en ganska bra julkalender iår också, de gillas ;)

Nu ska jag sova! NN