söndag 28 november 2010



Nu har vi tävlat i en vecka och båda gick åt rätt håll i vägningen.
Men jag tog det största klivet och leder =)

Vägning idag:
Jag: 63,7 (-2 kg)
Jim: 73,7 (-1 kg)

Sjukt skönt att vågen visade minus 2 kg på mig, på en vecka!! Nu tänker jag fortsätta såhär.

Tomtar


Jag älskar tomtar, här är lite av min samling. Imorgon ska jag pynta och göra fint här i lägenheten.

måndag 22 november 2010

Nu är vi igång!



Nu är det tävling som gäller = Nyttig mat och massa träning! Det här ska jag bara vinna..

Vägning kommer att ske söndagar. Vi vägde oss igår och då såg siffrorna ut så här:
Min startvikt 65,7.
Jims Startvikt 74,7.

Vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska räkna procentuellt eller bara den som har gått ner mest i vikt. Ingen av oss är sådär jätte duktiga på matte, men procentuellt vore ju bäst. Det kan väl inte vara så svart?

lördag 20 november 2010

Biggest loooser!



På måndag drar tävlingen igång. Jag och älskling har beslutat oss för att köra en egen liten biggest looser tävling. Båda vill hemskt gärna gå ner i vikt och nu tror jag att vi har hittat den morot som passar oss bra. Båda är envisa och väldigt tävlingsinriktade. Kommer att uppdatera här om hur det går ;)

Regler: Vi kommer att väga oss varje måndag, den som har gått ner mest under 4 veckor får 500kr för att unna sig själv något ;)

Nu jävlar ska jag vinna över både honom och min vikt!

Man vill ju inte se ut så här liksom! Blä.....

onsdag 17 november 2010

Hej

Lovade bilder från ullaredsresan, problemet är bara att jag la över dom på min dator som nu är utan internet :( Vi har möblerat om och kopplade routern på ett annat sätt och det gillade den inte. Ska försöka lösa det i veckan.

Jobbat lite extra i veckan, blir perfekt med lite extrapengar till jul :)

Haft en ganska jobbig kväll, känns dock bättre nu. Är lite besviken att jag missade fotbollsträningen. Imorgon är det jobb igen, efter det så blir det lite fotboll med kollegorna :)

Nu ska jag slå igen mina blå :)

tisdag 9 november 2010

Gekås.

Igår kom jag hem efter att ha spenderat sön-måm i Ullared. Blev en snabbtitt i varuhuset på söndagen när vi kom ner, sen åkte vi till stuga och myste med mat och varm choklad.

På måndagen var det dags för den stora shoppningdagen och dagen blev superlyckad. Massa bra och roliga fynd gjorde jag allt. Ska försöka få upp lite bilder ikväll.

Idag är det dags för jobb =) Dock är vädret jättetrist, det blåser och regnar! Skulle vilja ligga under täcket hela dagen, men icke!

torsdag 4 november 2010

Jag är en RÄV!


Hej hopp!
Grym dag på jobbet idag, startade med mys med barnen, sen blev det disco och sen efter det bakade vi lite chokladbollar inför filmmyset imorrn :) jag var som nu ser på bilden utklädd till räv och gissa om jag var poppis bland barnen.

Nu är det lyxfällan!

tisdag 2 november 2010

På väg åt det kryare håller.

Vet inte vad som hände, men efter min och elias utflykt till simhall och haninge C så mådde jag jättedåligt. Det var som om någon vände på ett mynt. Från att varit jättepigg och glad till att helt plötsligt ha feber och ont i halsen =/

Men nu är det iaf bättre, har varit hemma måndag och tisdag men imorgon blir det jobb igen. Skönt tycker jag, jag hatar att vara borta från alla mina barn på jobbet.

*aaaatchoooo*