lördag 30 oktober 2010

EVEREST T VALDES III F10 BLACK / DARK GREEN

Köpte dom här snyggingarna till Elias idag, dock lite med gröna detaljer på hans. Nu kommer han förhoppningsvis inte frysa i vinter. Hittade även en jacka jag vill ha.. Kanske kan önska mig den i julklapp eller nåt. För nu måste jag spara pengarna. Ullared om en vecka =)

fredag 29 oktober 2010

Trött

Jag är helt slut :( skulle ha åkt till biblioteket för att låna en bok och pluggat men jag orkar inte. Kommer ha ångest imorgon över att jag inte gjorde färdigt skolarbetet idag, men får göra klart det i helgen för ikväll orkar jag inte.

Det blev mys i soffan med Elias, älskar honom över allt annat. Imorgon blir det att hitta på något roligt bara han och jag. Tror det blir simhallen, det vet jag att han älskar.

Ps. Jag vill ha en fyrbent bebis!!

torsdag 28 oktober 2010

Mullängen

Att åka till Mullängen med 75 barn på 4 pedagoger var inte en dans på rosor. Trots att det var lite tufft så hade vi väldans roligt =) Nu är jag dock helt slut, blir att slökolla på tv och sen gå och lägga sig. Redan fredag imorgon, dagarna bara flyger förbi. Nästa vecka är det höstlov för barnen, då står Halloweendisco, bakning, filmtajm och lite annat kul på arbetsschemat.


En liten fyrbent tös önskas :P Förhoppningsvis så blir vi med hund till våren. Har hittat en kennel jag tycker är intressant, halvsyrrans rekommendationer =) En Staffordshire bullterier skulle nog passa oss alldeles utmärkt tror jag.


Bjuder på en bild på syrrans staffe från kenneln vi är intresserade av. Så fin!




Elias: Jag har gjort illa mig på jobbet.
Jim: Vart jobbar du då?
Elias: Med ekollon.


Trodde jag skulle dö av skratt! DU är ju fööör söt Elias!

onsdag 27 oktober 2010

Jag dör!!!


Herregud vad söt!!! Ja vi diskuterar hundfrågan här hemma. Än så länge är vi osäkra, men det skulle vara ganska mysigt. Som sagt, inget är klart än ;)) här kommer vi inte göra något förhastat.

tisdag 26 oktober 2010

Ullared

Den 7/11 bär det av mot Ullared och jag längtar. Perfekt att det var inbokat den här månaden när jag har en extra slant att spendera. Ska köpa massor av saker till Elias, han ska få en massa dagiskläder, vinterkläder, leksaker, böcker och spel. Sen blir det att shoppa julklapparna där också. Sen ska jag försöka hitta lite småsaker till lägenheten och fotoalbum till mig. Ska åka dit med underbara Marie, det kommer bli så sjukt kul! =)


Idag var det föräldramöte på dagis och jag har ett superbra dagis till Elias. Både han och jag älskar stället =) Ska försöka ta och vara med honom nästa måndag, skulle vara kul att se en hel dag. Och då borde jag ha lämnat in den sista uppgiften för den här kursen.

söndag 24 oktober 2010

Stadion!!

På väg till Stockholms stadion för att se på matchen mellan Djurgården - Elfsborg. Ska bli såå kul!! Jag älskar att gå på fotboll, ska väl hinna med någon hockeymatch under säsongen också.

Kom igen nu Djurgården!!!!

lördag 23 oktober 2010

Snö


Första snön har kommit och 2/3 av familjen är lycklig för detta. Både jag och Elias älskar snön, jag skulle vilja åka upp till fjällen och åka skidor med det blir nog inget med det, måste spara alla pengar jag kan till nästa vinter då vi åker till Thailand. Då ska ha med oss massa pengar så vi kan uppleva massor tillsammans.

onsdag 20 oktober 2010

Stora killen!

Idag var vi på 3-års kontroll på BVC. Det gick superbra!!!! Mammas kille är så duktig, bvc sköterskan blev paff när Elias sa att han var två år. Hon typ skrattade och sa "Neee, nu blev det lite fel va". Men då sa Elias igen "Elias är 2 år". Sååå söt. Då la jag till att han blir 3 år i Februari och hon bläddrade i sina papper och insåg att det stämde =)) Hans språk är mycket välutvecklat, han växer så det knakar och han är världens underbaraste.

Han är hela 97 Cm lång och väger 16,4 kg. <3


Sen ska jag berätta en äcklig sak...
I måndags var Marie här för att kolla på tjejfilm med mig. Och då måste man såklart ha något gott att äta. Vi bestämde oss för att göra en blåbärspaj. Har i ingredienserna, tar det sista ur ena havregrynspåsen och ska öppna den andra och ha i de 2 dl som saknas. Utan att titta i påsen så sätter jag ner DL måttet, men får inte upp något. Jag tar en snabb blick ner i påsen men skrriker av panik. Det är någonting riktigt vidrigt i påsen och jag vågar inte titta.

Ropar på J som får titta åt oss. Han säger att det är "nattfjärilar" i påsen! Då får jag kväljningar, fyyy fan så vidrigt! Så jag ber honom rulla ihop påsen igen (den var nyöppnad och utgångsdatumet var någon 2011 nånting) och lägga ner den i en annan påse som jag knyter HÅRT. Jag och Marie sätter oss i bilen och åker till Willys där påsen är köpt. Klockan är 20.30 eller något så det finns ingen ansvarig där som kan hjälpa oss. En sur tant i förbutiken ber oss kontakta chefen dagen efter och ta med påsen hem. ALDRIG, tänker inte ta hem det där! Så den får stå kvar i butiken.

I morse ringde jag Chefen, han var huuur trevlig som helst. Han gick ut och kollade i påsen och kontaktade mig efter 10 min. Jag hade råkat få ett exemplar med fluglarver (kan det ha hetat så?). Han menade på att det var skadedjur och sprider sig snabbt. Så medan han var i luren kollade jag alla andra saker i skafferiet men inga "djur" där inte. Han kontaktade sedan i sin tur Axfood som äger Willys. Axfood ringde sedan upp mig och talade om att de var ledsna över det som hade hänt och de skulle skicka någon form av kompensation!

Sjukt äckligt, nog bland det äckligaste jag varit med om! Men jag tycker dom löste det på ett schysst sätt (förutom tanten i förbutiken då).

Jaja nu vet ni det... Puss och God natt!

måndag 18 oktober 2010

Namngivarcermoni + Maskerad

I lördags var vi på namngivarcermoni och maskerad för min systerson Leo. Det var en trevlig kväll med supergod mat, trevliga männsikor med snygga utklädnader och såklart världens underbaraste syster, svåger och deras underbara Leo! Tack för en bra kväll!!!

Bjuder på en bild, Jim och jag =) Fy vad jag saknar mitt långa hår! Väx snälla hår, VÄX!

onsdag 13 oktober 2010

tisdag 12 oktober 2010

Skitmatch.

Har precis kollat på Holland - Sverige, inte den roligaste matchen kanske. Men hade sällskap av Tina vilket var uppskattat =) Hon, jag och Elias bakade kladdkaka, som blev supergod. Men nu ska jag dra ner på sötsakerna, nu måste jag komma in i ett nyttigare tänk. För när lönen kommer in på kontot är det jag som börjar med pulver diet. Kommer att köra Modifast, hoppas jag lyckas ta mig ner ett par kilon och att jag lyckas hålla mig där. Det är värt ett försök iaf.

Imorgon ska jag jobba extra, blir lite extra klirr i kassan =) Så arbetsdagen imorgon 7.45 - 18. Jag kommer vara död imorgon kväll.

Nu ska jag gå och lägga mig, puss å hej!

Everything I do, I do it for you!

Den här killen är det bästa som finns, jag älskar honom över allt annat! (Jim kommer dock på en stadig andraplats). Elias är världens finaste, snyggaste, goaste och den mest underbara kille som finns. Du förstår inte vad du missar =(



Älskar livet.


Allt flyter på så himla bra just nu, förutom pengarna då :p men det ordnar nog sig också snart. Chefen frågade nämligen om jag kunde tänka mig att gå upp i tid och jag svarade att jag kan köra heltid. Hoppas det blir så :))

I helgen har jag varit på träff med mitt andra jobb ;) har träffat mina kollegor från alla möjliga ställen i landet. Det bjöds på god mat, boende på hotell och en himla massa roliga aktiviteter. Så nu har man fått klämma och känna på nyheterna inom sexleksakessortimentet, har även shoppat hem en ny serie massageoljor och glidmedel.

Ska försöka hinna blogga lite imorgon också. Ska krypa ner hos min underbara älskling nu ;)

måndag 4 oktober 2010

Bloggen hamnar lite i kläm.

Känns som om jag inte hittar tid till att skriva och när jag tänkt skriva så vet jag inte vad jag ska skriva om. Så det blir bara tråkigt!
Bloggen kommer nog vara såhär död ett tag framöver, har mycket med jobb och plugg. Sen vill jag ju spendera varje lediga minut med mina underbara killar =)
Jag kommer absolut inte sluta att skriva här, men de kommer komma uppdateringar lite då och då.

I helgen har vi varit nere på landet. Har rivit och slitit, då det ska byggas om. Kommer vara en byggarbetsplats till Maj nästa år. Men det ska bli skönt när det är klart =) Och det kommer bli sååå fint.

Igår var jag och Marie och såg Djurgården - Aik på råsunda. Det var superkul, både jag och marie kom väl fram till att det här är något vi kommer att göra oftare. Resultatet kunde ju inte bli bättre heller, vinst till mitt älskade Djurgården! 2-1, där Aik fick deras mål på straff. Rättvis vinst!