lördag 26 juni 2010

fredag 25 juni 2010

Glad midsommar :)


Helt underbar dag. Vädret är perfekt och dagen har innehållit massa roliga aktiviteter. Vi har badat, åkt båt och wakeboard, dansat runt stången, elias har ridit ponny. Ja listan kan bli lång :) nu sover lillkillen, så nu blir det dart och kubb, till det blir det grillade revbenspjäll! En grym dag dvs. Puss och hej

onsdag 23 juni 2010

Snart ledig =)

Två arbetsdagar kvar, går nog fort. På torsdag styr vi bilen mot östergötland, midsommaren ska spenderas i Valdemarsvik. Jag hoppas på att kunna spendera tors-ons där nere. Får se lite hur vädret är och så. Ska iaf bli spermysigt.

På söndag ska Elias träffa hans pappa för första gången på väldigt länge, ett år sen, hoppas verkligen att det går bra.

tisdag 22 juni 2010

Det gick bra igår :)


Hoppas det håller nu bara. För elias är det bästa som finns, ingen får såra honom.

måndag 21 juni 2010

Nervös. Skakar. Mår illa. Gråtfärdig. Så känner jag just nu! samtidigt som jag känner att det här klarar jag, jag måste!

söndag 20 juni 2010

Jag är kär!

http://www.youtube.com/apple

Iphone 4, snälla kom nu. Kan knappt vänta tills en sådan skönhet blir min! Hoppas att pratet om förseningar bara är prat, skulle sitta fint med en sådan i slutet av juli =)

Tingsrätten imorgon.

Jag är så sjukt nervös inför morgondagen. Jag hoppas och tror dock att det kommer gå superbra. Av vilken anledning skulle det inte göra det? Min advokat är iaf superbra, så glad att jag kontaktade henne. Kosta vad det vill kosta, det är ju för en bra sak, det bästa rättare sagt =)

Igår hämtade vi en expedit bokhylla i samma färg som tv möblerna och de vi köpte tidigare i veckan. Det blev bra, den fyllde ut våran tomma och tråkiga väg. Dock hade vi problem att sätta ihop den, den fick vara med om två ras, vilket orsakade lite skavanker men den är ju hel och det är ett under. Tror det var två trötta huvuden som satte igång och bygga ihop den, för sen när vi lyckades så insåg vi att det här var ju superlätt :P Antar att man lär sig av sina misstag.

Nu mysa med elias, man kanske hinner gå ut en stund tom. Sen jobbet igen.

lördag 19 juni 2010

onsdag 16 juni 2010

Inlines är grymt!

har sagt det ett par gånger tidigare men jag älskar verkligen mina inlines. Det är roligt att åka och ger bra motion. Idag blev det två turer till dagis och så tog jag även inlinsen till farsta centrum också. Och det bästa är att jag kan ha elias i vagnen och samtidigt motionera Shiela (är hundvakt nu när tessan är på bb). Ska försöka ta inlinesen till jobbet imorrn, hoppas det är bra väder.

Åhhh hoppas tessan, victor och Leo får komma hem imorrn, då blir det en sväng förbi där efter jobbet. BEBISMYS! <3


Ps. jag måste bara ha en iphone 4. Ska nog fan unna mig det.

Blev ingen sol för min del.

Såklart solen ska vara framme just den dagen jag tagit tvättstugan. Jag har liksom varit ledig i sex dagar och så kommer den idag, min sista lediga dag. Har iaf fått en hel del gjort här hemma, det känns skönt.

Blir att ta på sig ett linne och shorts sen när man ska ta inlinsen och hämta lilleplutt på dagis. Nu har jag bestämt mig, v. 29 går sluar jag på mitt nuvarande jobb. Vet inte om jag får göra min praktik i sommar, om jag får göra den blir vecka 29 min enda semestervecka annars har jag 3 veckor. Båda alternativen är ju bra på sina egna sätt ;)

Jag är moster!!!!

Nu har han kommit till världen lilla Leo! - mosters älskling =)

tisdag 15 juni 2010

Ojj vilken dålig bild det blev=((



Blev ju inte så bra, ska ta kort på vardagsrummet sen när det är helt klart och lägga upp det då istället. Tills des får den dåliga bilden duga.

Fyndat.

Vips så var vardagsrummet fyllt med nya möbler :P Vi har länge letat efter ett litet smidigt databor i mörk färg samt ny tv möbel och idag lyckades vi få hema båda delarna + en fin hylla till våra dvdfilmer. Vi hittade det databord vi faktiskt kollat på tidigare och tv möbel i den stilen vi varit ute efter under en längre tid. Vi var förbi 2 olika säljare på ungefär samma ställe och fick ihop en massa fina saker och allt till en kostnad på 1000 kr, grymt tycker jag ;)


Ska ta en bild på ena delen av tv-möbeln med mobilen och skicka den till bloggen, ska dock få upp skåp över också.









Länklistan.

Inser att länklistan är gammal och att hälften av de bloggar jag har där inte används aktivt så nu rensar jag upp!

Ute =)

Sitter ute på mamma å pappas baksida, trist att molnen börjar bli större och större bara. Idag har jag skrivit på avtalen till Himmelriket, så snart ska jag ut och sälja gärnet! har även skrivit ihop en presentation som jag hoppas kommer locka till sig folk att just boka mig för deras partyn ;) Ska skriva presentationen här så fort den är publicerad på deras hemsida.

Så nu alla vänner och bekanta, nu måste ni nästan boka lite partyn så jag får träna mig lite. Mina saker kommer om ca 2 veckor! Puss å hej

måndag 14 juni 2010

Har nog bestämt mig för att..

inte jobba i butiken alls i höst, tror inte jag pallar jobba 12 dagar i rad trots halvtidsarbete. Så jag hoppas verkligen att jag kan börja plugga igen, det skulle vara så perfekt.

Sen har jag ju fått ett annat jobb också ;) Jag ska ha homepartyn och sälja sexleksaker. Ska bli grymt kul, hoppas jag lyckas få in en hel del partyn! Gör det mest för en kul grej och utmaning, men det gör ju inget om man tjänar lite pengar också. Så någon som är sugen på att ha ett party så är jag inom kort bokningsbar, haha!

Älskar mina killar och älskar livet just nu.


Ps. Nu är det nära, snart blir jag moster! Längtar så grymt mycket. BEBISMYYYYS!

söndag 13 juni 2010

Hemma igen.

Efter en ortroligt rolig helg med examensfirande och mys på landet så är vi hemma igen. Lite trist tycker jag allt, jag hade gärna stannat i viken ett par dagar till. Det var iaf sol där hela dagen, så dagen spenderades på en filt i bikini =) Vi åkte hem på tok för tidigt, vi ångrade oss att vi inte väntade ut alla soltimmarna innan vi åkte. Men men det blev som det blev. I nyköping vände vädret radikalt och himmlen var öppen. Det ösregnade verkligen och hastigheten på e4:an låg mellan 60-70 km/h. Sen var det kö i södertälje, som vanligt så bilresan hem tog väldigt lång tid.

Ledig tre dagar till, skönt! Men är inte alls sugen på att gå till jobbet på torsdag. Men man måste ju och snart får jag äntligen börja jobba med det jag vill, ska bli så himla kul =)) Hoppas min kalender kommer i vekan - Lärarkalender såklart! ;)

lördag 12 juni 2010

Grattis sanne till examen :)


Du är så bra! Nu sitter jag och elias i småland, närmre bestämt virserum. Vi ska fira sannes examen :)imorgon hoppas vi på bra väder, då hälsar vi på pippi och emil i vimmerby.

onsdag 9 juni 2010

Övar


Haha, en man som övar flugfiske på gräsmattan utanför klubbhuset :p ser lite kul ut. Nu är det match som gäller!

Hemma.

hemma med en hängig Elias. Har varit en sömnlös natt för både honom och mig. Just nu ligger vi i soffan och baa myser, han är det mest underbara på denna planet!

Försöker få ordning på lite saker med skolan nu när jag ändå blev hemma idag. Hoppas jag kan ordna då jag kan få plugga till hösten igen. Skulle vara sjukt skönt att få jobba halvtid och plugga den resterande tiden. Saknar pluggandet, tänk vad bra man hade det.

Sen ikväll blir det att spela fotbollsmatch, ska bli askul. Var ju ett tag sen nu =)

tisdag 8 juni 2010

Träning

Nyss hemkommen från träningen, kul att vara igång igen. Har ju missat ett par träningar nu. Match imorgon, jag trodde dock att jag slutade 19 men de gjorde jag inte. Jobabr till 20 och då är det matchstart, jag hoppas att mina snälla kollegor låter mig gå tidigare för jag vill verkligen spela.

Jag har lite ångest och vet inte riktigt hur jag ska göra till hösten. Börjar ju nya jobbet på Trångsundsskolan i augusti, dock en 50% tjänst så jag måste hitta någon mer inkomstkälla. Jag vill ju helst fortsätta med skolan men måste ju ta igen lite grejer innan jag kan komma in på sista kursen. Annars kanske de blir att jobba kvar varannan helg i butiken, men det är ju kvällarna och helgerna jag inte vill jobba. Kanske får ha det så under hösten. Ska i vilket fall som helst bli kul att äntligten få börja jobba som fritidspedagog på riktigt =) Har beställt en lärarkalender idag, mitt sätt att fira det nya jobbet ;)

Nu ska jag ta en dusch, två dagar jobb till sen åker jag och Elias ner till småland =)

Tisdag

Valet igår blev ganska lätt, då solen knappt var framme blev det inlines till jobbet. Det tog bara 20 min så det där lär jag göra oftare.

Idag ska jag skriva anställningspapper =) Sen är det ett par samtal att ringa, sen är det bara att åka till jobbet. Ikväll blir det fotbollsträning, ska bli kul, har inte tränat på två veckor. Alla inplanerade saker dom här två veckorna som varit har legat på just tisdagarna och torsdagarna. Men ikväll blir det som sagt träning!

Nehe nu ska jag åka med lillfis till dagis!

måndag 7 juni 2010

Motion eller bränna?

Frågan är om man ska cykla/åka inlines till jobbet eller om man ska ta bilen så man hinner ligga och sola en stund extra innan jobbet?!

Får se vad jag bestämmer mig för.

söndag 6 juni 2010

På jobbet.

Ja sjukt tråkigt att jobba när stora solen är framme. Hoppas den fortfarande skiner när jag slutar vid 17 för då blir det grillning hos föräldrarna. Lånade deras baksida imorse för att få lite sol på mig, han med en timme i solen =)

Jag har fått nytt jobb =) Lite hemligt om när jag börjar än så länge, kommer nog avslöja det inom en snar framtid. Ska iaf börja jobba på ett fritids inom kort, ska bli så grymt kul! Tänk, då kan man sitta ute dagar som denna ;)

På fredag åker jag och Elias troligtvis till småland och firar Sannes examen. Då blir det Astridlindgrens Värld på vägen ner, ska bli supermysigt. Så nu pluggar vi Astrid Lindgren hemma, lånat massa böcker på bibblan och så brukar det bli någon film då och då.

Nehe nu är lunchrasten snart över.

Puss å Hej

lördag 5 juni 2010

Tro det eller ej...


Men just nu är våran lilla familj ute och skejtar, älskling och jag har införskaffat varsin skateboard och elias kör sin sparkcykel :) Älskar mina pojkar!

fredag 4 juni 2010

Funderar...


På om man ska testa på att åka bräda, brädan till höger är jag kär i. Kanske ska lägga undan den imorgon.

Bra priser :)


Fyndade lite saker på jobbet idag :) blev en blå softshell jacka, wct jacka till mig och wct jacka från nike till jim. Allt detta för 350 kr, löjligt :p

tisdag 1 juni 2010

Taggning


Nu är det snart dags för att springa sig lite. Blir bara mer och ner taggad och löparkläderna är sedan på :) tråkigt att skorna inte hunnit komma, får helt enkelt köra i dom gamla. Nu blir det en liten bit mat, kyckling, grönsaker och bulgur. Ska bli så grymt kul ikväll!

Arbetsintervju =)

Japp 20 min efter det att ansökningen skickades in så ringde dom upp =) Så imorgon ska jag på arbetsintervju. Hoppas verkligen att jag får det!

Håll tummarna nu allesammans =))

Mys på landet


Älskar landet, älskar valdemarsvik. Vill vara får nu, till vara där jämt. Jag längtar till den dagen vi kan köpa vårat egna ställe där nere. Elias älskar också landet, åka landet säger han stup i ett. Blir nog att vara får mycket i sommar. Puss