måndag 31 maj 2010

Helgen!

helgerna går alldeles för fort. Spenderade denna nere i Valdemarsvik, super mysigt. Det blev lite dricka på fredagen, hälsade på davidsons också. Dock väldigt lite folk ute, trots lönefredag.

På lördagen och söndagen myste vi bara med Elias. Vi lekte, badade, åkte inlines mm. Många av mina perioder när jag är ledig kommer spenderas där nere. Älskar det stället. Hade det funnits bättre jobb-möjligheter osv. så hade jag nog velat flytta dit.

Idag har jag och Elias haft tvättstugan, skönt när det är gjort :p Vi tog också inlinesen till mamma, där grillade vi tillsammans med henne, tessan och Shiela. Mys! Nu är det bara 2 dagar kvar tills lilla Leo är beräknad, ska bli så mysigt att bli moster och få mysa med bebis=)))

Imorgon är det vårruset, hoppas jag tar mig joggande runt :P

onsdag 26 maj 2010

Bildmaraton - Steeekare!

Nehe det mobila internetet vill inte riktigt som jag vill, laddar upp bilderna någon annan dag.

tisdag 25 maj 2010

Taco mys!


Efter 6 dagars jobb och tvättstuga mellan 6 och 10 i morse så är man ganska trött i både huvud och kropp. Det 'firas' med lite tacomys med älskling. 2 jobbdagar kvar sen får man äntligen vara lite ledig. Ajuste måste plugga någon timme ikväll också :(

tisdag 18 maj 2010

Perfekt tisdag! =)

Började dagen med att ta sovmorgon, medan lillkillen kollade på sin älskade racerbil Rorri. Steg upp vid halv 9, då bleev det frukostmys med Elias i soffan framför tvn. Sen skjutsade jag honom till dagis. Jag själv åkte till Marie, vi tog en promenad till Haninge Bibliotek för att jag skulle låna en bok till skolarbetet.
efter det gick vi vidare ner till coop, där marie handlade lunch till oss. Vi köpte med oss färska kycklingfiléer och sallad. Så när vi kom tillbaka till henne tände vi grillen och grillade kycklingen. Det var så grymt gott! Grillad mat måste nog vara det godaste som finns! sen blev det också lite häng i solen innan jag åkte hem.

Åkte hem, packade ner alla tacogrejerna till middagen. Jag och älskling tog på oss inlinsen, tog med vagnen och åkte och hämtade Elias på dagis. Sen blev det att vara hemma hos mina föräldrar, njöt av solen på deras baksida =) Sen när far min kom hem från jobbet blev det middag och till efterrätt bjöds det på mammas daimtårta, som är så sjukt god. Kunde inte hålla mig borta, men tog en ganska liten bit :P

Sen tog vi alla tre bussen hem, elias blev överlycklig såklart. Åka buss är ju en favoritsyssla :P När vi kom hem var det bara att slänga elias i säng då klockan redan var 20.00. Sen bytte jag om och sen tog jag inlinsen till fotbollsträningen. Jag älskar verkligen att spela fotboll, grymt glad att jag tog upp det igen.

Nu är klockan ganska mycket så nu ska jag slänga mig i sängen. Imorgon ska jag träffa Ulrika och jag hoppas och tror att vi ska till skansen =) Hoppas vädret är grymt då med.

Puss å Hej

måndag 17 maj 2010

Mys i sommarvärmen


Nu på kvällen blev det att ta cyklarna till sjoängen. Vi har matat fåglarna och spelat fotboll. Mys på hög nivå :)

söndag 16 maj 2010

onsdag 12 maj 2010

Vägning =)

63,4 visade vågen =)))) Det är 2,3 kg ner från förra onsdagen. 0,4 kg till delmål 1. Då tror jag att jag kommer att köpa klänningen på gina som jag testade igår, grymt söt jeansklänning.

tisdag 11 maj 2010

Sjukstugan!

hej säger jag från sjukstugan, här löser vi visst av varandra. Det började med lillkillen, sen var det min tur och nu är Jim också liggandes =( Elias är frisk nu och jag är på bättringsvägen, så det blir att gå till jobbet imorgon, trots rinnande näsa och hosta. Hoppas bara att jim blir frisk till på lördag, han fyller ju år då. Och jag har hittat på skojsigheter för honom, kommer bli så sjukt bra och han har ingen aning om vad som väntar. Jag vet bara att han kommer älska det!

fredag 7 maj 2010

Magsjuka!

elias har åkt på maginfluensa =((( Usch, hemskaste sjukdomen som finns. Tur att den inte brukar vara långvarig. Så hemskt att se min älskade kille må dåligt. Så vi kommer spendera dagen framför tv:n och i sängen! Vila och mys, dagen lång!

onsdag 5 maj 2010

3:e dagen

Ja tredje dagen utan sötsaker, mycket motion och mycke frukt å grönt! Vägde mig här hemma idag också, vet ju inte om jag kommer besöka viktväktarna något mer, 120 kr för att väga sig känns som ganska mycke pengar. Jag tror jag kör mitt eget race, har ju fått lite "start-info" därirån som jag kommer ha användning för.

Vågen här hemma visade 65,7, så nu blir det vägning här hemma varje onsdag för att se om det händer något.

Är anmäld på tappa.se också, hoppas verkligen min stegräknare kommer imorgon.

tisdag 4 maj 2010

Nu ska kilona bort, HEJ DÅ!

Nu jävlar ska jag klara det här, 55 kg here i come.

Startvikt: 67

Delmål 1: 63

Delmål 2: 59

Målvikt: 55

måndag 3 maj 2010

1:a steget mot ett hälsosammare liv ;)

Började dagen med en långpromenad på 7,5 Km tillsammans med Marie. Vi tog spåret på rudan, riktigt skönt var det. Efter det blev det att försöka hitta en almenacka som gäller mellan jan 2010 - jan 2011, men de gick fan inte :P Fanns bara "skolkalendrar", som börjar på höstterminen å slutar i slutet av vårterminen. Helt sjukt att det inte fanns någonstans varken i farsta eller haninge.

sen har jag faktiskt varit på mitt första viktväktarmöte nu på kvällen :P 12 kg till min målvikt så nu är det bara att kämpa.

Imorgon ska jag picknicka med Marie och förhoppningsvis ta en joggingrunda i 5km spåret. Snart är det ju dags för vårruset. Och i höst blir det förhoppningsvis tjejmilen =)

Elias


Finaste lillen i världen. Vad tiden går fort, min bebis är verkligen ingen bebis längre!