fredag 30 april 2010

Inhandlat


Igår inhandlade vi denna fina taklampan till varav sovrum. Den blev superfin här inne :)

onsdag 28 april 2010

LIllskiten är sjuk =(

Rinniga ögon, rinnig näsa, hosta och jobbigt att andas - Stackars lillkillen. Ska försöka få en tid till Bvc så vi kan få lite meduuuucin! (Vi är pippi-skadade här hemma)

Underbart väder ute, ska nog ta med sjuklingen ut i friska luften sen. Marie kanske kommer och gör oss sällskap =)

Sjuuukt jobbigt spinnigpass körde vi igår. Jag var helt slut efter passet och benen bara darrade när jag skulle gå ner för trappan. Känner dock inte av någon träningsvärk än, men de kommer nog skulle jag tro :P

Idag är sista anmälningsdagen för vårruset och vi behöver 2 pers till, någon som är sugen?

lördag 24 april 2010

Fynd :)


Bestämde mig för att åka och festa med tjejerna från jobbet och kände att jag behövde nya skor. Tog 5 min för mig att hitta dessa läckerbitar på skopunkten idag. 249 kr, det kallar jag fynd :)

Snygging


Som sagt så var jag och elias hos frissa och så här snygg blev mammas älskling :)

fredag 23 april 2010

Lilllkillen på inlines :)


Idag köpte vi inlines till elias :) vi testade dem såklart när vi kom hem och eftersom det regnade ute fick vi testa dem inne. Elias var superduktig och lyckades till slut hålla balansen alldeles själv. Lite ner övning så kan han snart åka alldeles själv ;) vi har varit hos doktorn också. Elias astmaläkare tog en massa blod och lyssnade på lungorna. Han var jätteduktig där med och sa inte ett ljud. Nehe nu ska jag strax åka till jobbet. Puss å hej

torsdag 22 april 2010

Fan!

Missade träningen idag igen! Aja, inte att göra så mkt åt, Elias kan ju inte vara ensam hemma =(( På måndag stänger jag, antar att nästa träning ligger då. Hatar när det blir sånna långa hopp. Arg på mig själv att jag missade tiden i måndags!

Imorgon ska jag och Elias till en astmaläkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vabbar imorgon men ska till jobbet mellan 17-20. Nehe nu ska jag kolla så lönen stämmer, har ju varit lite strul med den saken :P

har fortfarande inte hittat kabeln till kameran, så tråkigt när bloggen knappt innehåller några bilder =( Ska leta lite imorgon.

Puss å Hej

Alla får läsa

Ja vafan, skit samma!

Elias har fått en favorit - Pippi Långstrump, men de e kul för jag älskar verkligen ALLA Astrid Lindgrens verk. Längtar tills elias har tålamod att sitta och lyssna på när man läser, nu funkar det bara en liten stund åt gången. Vill verkligen hyra en lång berättelse som man får läsa lite i varje kväll.

Nehe börjar jobba om en timme, kanske ska börja göra i ordning sig och sen skjutsa elias till dagis.

onsdag 21 april 2010

Frissan =)

Nu är både jag och Elias snygga i håret =) Hade jag hittat min kamerakabel så hade jag bjudit på lite bilder, men har inte hittat den än =( Elias har fått blå färg i håret och det tycker han är jättehäftigt. han var superduktig när han var hos frisören (min faster), satt alldeles stilla, kan kanske var godisets förtjänst ;)

Mitt hår blev bra, känns lite ovant bara. Hoppas älsklingen tycker det är fint också. Blev lite mer frisyr av det hela.

Skitväder är det ute också! Mys framför pippi långstrump för min och Elias del. I morse blev det Pippi på rymmen och nu ser vi pippi på de sju haven. Elias tycker det är jätteroligt.

Nu ska jag börja med maten, blir kyckling och ris.

onsdag 14 april 2010

"Mamma fin"

Jag har världens underbaraste unge! Imorse var en stressig morgon, trots att jag gick upp tidigt så flög tiden iväg och vi fick ändå stressa. Mitt upp i all stress, när jag klär på mig, säger Elias "Mamma fin". Det är inte första gången han säger det, men det värmer så mysigt i själen när man får höra sådant. han är för go min plutt! Det gjorde iaf min morgon och han visar verkligen på ett ypperligt sätt vad det är jag kämpar för. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom.

Var hos advokaten på morgonen innan jobbet, därav stressen. Det gick riktigt bra och jag fick höra ord som jag verkligen behövde höra. Att med största sannolikhet kommer inte Kalle få sin vilja igenom, jag hoppas verkligen att hon har rätt. Advokaten är supergullig och allt kändes superbra, att hon desstom var ganska billig var också ett plus. Vad är 1200 kr (exkl. moms) i timmen liksom? Skit samma vad det kommer att kosta, det viktiga är att jag har Elias och jag tänker göra allt för att se till att han stannar hos mig. Men självklart ska han få träffa och lära känna hans pappa, om kalle vill dvs.

Imorgon är sista dagen i denna jobbperiod på 8 dagar. Sen ledig sex dagar, hoppas på mycket sol.

måndag 12 april 2010

Fotboll.

Kom precis hem från fotbollsträning, så glad att jag började med fotbollen igen. Trots att det gick skit för mig idag så var det kul att träna.

Vabbade idag, lillen är förkyld och har astma igen. Men imorgon ska jag jobba igen, morfar ska ha Elias tror jag då även älskling ska jobba.


Tråkigt inlägg men har inte hänt så mkt kul.

onsdag 7 april 2010

Utedag.

Ja idag har vi spenderat mestadels av tiden utomhus. Dagen började med att vi åkte till Marie på skokanonen en snabbis. Där inhandlades det gymnastikskor till elias, med "spindelbannen" på såklart ;) Sen åkte vi förbi mormor och sen hem till gården. Hanna och lina kom tillsammans med Jonna och bebis Ebba. Sen gick vi hem och sov middag, eller elias gjorde det iaf, jag satte igång med mattepluggandet.

Sen när Elias vaknat åt vi mellis och sen tog vi på oss kläderna och gick ut igen. Vi tog en liten promenad i området och stannade till på en lekplats lite längre bort. Finns ganska gott om lekplatser och den här utanför är jätte bra. Här kommer vi nog trivas =)

Nu ska jag åka till haninge och hämta Marie, vi ska nämligen hem till hennes pappa en stund.

tisdag 6 april 2010

Yeees =)

Efter hårt slit med uppgifterna i äventyrspedagiken är jag nu godkänd i kursen, vilket betyder att jag plockar hem ytterligare 15 poäng =) 17 Maj skriver jag min matte-tenta, hoppas verkligen att det går vägen. Nu är jag på G!

Allt e bra nu =)

Flytten gick smidigt, tack snälla Marie och Patrik för att ni hjälp till. Och tack till Hanna som också hjälpte till en stund =) Vi är så otroligt glada över den här flytten, nu har vi äntligen vårat eget hem. En lägenhet på nästan 80 kvm, som är sååå mysig! Elias rum är helt klart de finaste, känns så bra att bästa killen äntligen har fått det bästa. Bilsäng, massa spiderman dekorer, bord och stolar, bilmatta och en massa leksaker =)

Idag är jag ledig, ska mysa med elias heeeela dagen. Ska spendera så mycket tid som möjligt ute, verkar bli fint väder idag.

Ska även ringa runt till en massa skolor, för att se om det går att lösa att jag skriver mattetentan här i närheten.