onsdag 31 mars 2010

Flytt!

Idag på morgonen var jag och Marie i lägenheten, vi hämtade även ut nycklarna. Så vi börjar flytta lite saker redan ikväll. Ni förstår inte hur bra det känns just nu! Som vi har längtat efter det här.

Har lunch nu, sitter och försöker få tag i ett ställe där jag kan skriva min mattetenta. Vill inte sitta och åka upp till Luleå för att göra den. Skulle vara så skönt om den var ur världen, hoppas jag hinner plugga in allt på nytt tills den 5/5, lite kanske har fastnat i bakhuvudet, hoppas på det iaf.

tisdag 30 mars 2010



Får paniiik! Vilket håll ska man ha soffan åt??? Blev inte så proportionerligt, mindre space till höger om soffan än vad det ser ut som på bilden.

söndag 28 mars 2010

Helgen

Var bra, mådde inge vidare på lördags morgon. Morgonen var helt hemsk, j ade närmaste vet varför. Blev dock bättre fram mot kvällen och jag pallrade mig hem till käraste syster yster på tjejmiddag, där bjöds det på supergod mat och supergod tårta =) När jag kom hem ville jim hitta på något så vi tog faktiskt bilen och hälsade på Jerry och Hanna en stund. Vi satt där och snackade skit någon timme, sen blev det hem till sängen.

Idag på morgonen passade vi på att åka till Lekslottet, elias älskar ju det stället. Han blir helt galen och bara hoppar och kastar sig ut i kanorna mm. Hanna och Jerry gjorde oss sällskap =) Sen nu på kvällen har jag spelar fotbollsmatch, trodde faktiskt inte jag skulle kunna göra det med tanke på lördagsmorgonen. Men det gick bra.

Jag fick spela mittback, det är nytt för mig men de funkade bra. Det är ganska kul att vara nere på backen =) Men roligast är det ju att vara på en av de offensiva positionerna. Får se vart jag hamnar sen när serien börjar, det skulle vara skönt med en fast position så man kan träna på det till 100%. Vi förlorade matchen med 1-0, målet kom när det var 30 sekunder kvar. Tycker det var lite orättvist, tycker vi gör en bättre match än dem. Men det är ju målen som räknas.

Nu ska jag sova. Tillbaka till jobbet imorgon, ska bli ganska kul. På torsdag flyttar vi =)))

fredag 26 mars 2010

Hängig =(

Så tråkigt att inte vara på topp, hatar att vara sjuk. Man vill så mycket, samtidigt blir man frustrerad av att kroppen inte orkar, blä!

Igår pluggade jag dock någon timme, ska försöka orka med att köra lite ikväll också. Måste få den där utbildningen klar snart. Motivationen är större när Marie är med, alltid lättare med sällskap. Hoppas vi kan tajma in några timmar nästa vecka till plugg.

På torsdag flyttar vi =) Inte ens en vecka kvar nu, ska bli så grymt skönt! Hoppas bara tapetvalen blev bra :P Jag är lite nervös inför den lila färgen i vardagsrummet :P men med våran svarta soffa, en massa tavlor mm. så blir det säkert bra.
Att inreda Elias rum kommer bli roligast, han har fått så många nya saker =) Och han kommer älska sin racerbilsäng som står här ouppackad. Sen har ju även vi införskaffat oss ny säng, kommer bli toppen!

Älskar mina två killar mest av allt =)

onsdag 24 mars 2010

Underbart väder =)


Mamma älskar dig!

Älskar det underbara vädret som tittar fram =) Bilden togs i förrgår när vi tog en promenad till moster.

Idag har det också varit superfint väder och vi har spenderat någon timme i lekprken. Sen blev det Farsta en sväng, inhandlade ny mössa till Elias och så åt vi glass i solen.

Nu sover mammas älskling men så fört han vaknar vill jag gå ut i det fina vädret igen, man kanske ska ta sig till ågesta och grilla lite korv. Skulle vara mysigt!

fredag 19 mars 2010

Ledig =)

Sex dagars ledighet väntar nu. Idag blir det att åka till svärmor i Valdemarsvik. Ska bara köra ett pass spinning vid 11 sen drar vi. Ska bli skönt att åka iväg för ett par dagar =)

Vi var i lägenheten igår och det är nog inte många dagar kvar tills allt är klart, golven var lagda, väggarna var spacklade, så jag tror att de bara skulle upp med tapeter. Sen saknades fortfarande luckorna i köket, antar att dom är på lackeringen. Men det borde inte heller ta så många dagar, hoppas vi kan flytta in tidigare än väntat.

Det har varit drama på jobbet i helgen, grymt kul och adrenalinet bara sprutar när det händer grejer :P Har inte tid att skriva exakt vad som hände men ska absolut göra det så fort jag hinner.

Nu ska vi äta frukost =)

måndag 15 mars 2010

Alice i Underlandet

Var på bio och såg den i lördags, det var ingen höjdarfilm och 3D effekterna var inte så märkvärdiga. Jag har iaf kommit fram till att det inte är värt pengarna att gå på bio. Det är jobbigt att inte kunna sitta som man vill, inte kunna ställa sig upp å sträcka på benen. Man proppar i sig en massa godis och läsk så magen blir uppsvälld och man mår bara dåligt. Nej, det finns bra mycket roligare saker att göra.

Idag är det dags för den 5:e dagen i min jobbperiod som består av 8 dagar. Så på fredag går jag på min 6 dagars ledighet igen. Vi ska åka ner till Valdemarsvik och hälsa på svärmor, ska bli mysigt. Älskar Valdemarsvik, det är så otroligt fint där. Min dröm är att få bo eller åtminstone ha ett landställe där.

måndag 8 mars 2010

Sjuker.

Usch och Fy, jag har blivit sjuk =(( Hur kul är det då när man är ledig?! Spelade match i lördags och sen dess blev det värre, men det var grymt kul att spela trots att jag hamnade på backen. Min insats på backen var absolut godkänd trots ny position. Nu längtar jag grymt mycket till utomhussäsongen, ska bli så kul.

Igår var vi bara hemma hos föräldrarna och tog det lugnt. Och idag blir det nog detsamma, hade ju tänkt att göra massa kul med Elias nu under ledigheten men inte så roligt när man är sjuk. Får se om vi lyckas ta oss till lekslottet eller något.

Nu ska jag mysa med min plutt som kollar på barnkanalen =)

torsdag 4 mars 2010

yeey =)

Idag är jag glader =) Sista dagen att jobba innan min period av ledighet på sex dagar börjar, helt underbart. Sen var vi och köpte tv igår, blev en 50" LG. Marie och Patrik köpte en likadan och det är superbra bild, vi kommer nog märka stor skillnad från våran tjockistv :P Sen har ju min Dvd gjort sitt så vi slog till på ett PS3, kändes onödigt att slänga pengarna på en ny dvd. Så nu har vi det mesta till flytten 1/4, nu får dagarna gärna springa iväg fr jag vill flytta NU!

Elias är os mormor och morfar, han fick sova där. Saknar honom, det blir ganska tomt utan honom. Men det var faktiskt skönt att sova ut en dag, han har ju ändrat dygnsrytm lillkillen. Han tyckte väl inte att vi skulle få sova till klockan 9 varje morgon längre så nu är det 6.30-7.30 som gäller ;P

Fick även hem böcker jag beställt igår, köpte de två första stephaie meyer böckerna men den ena kom i pocket så den ska jag skicka tillbaka. Som tur var det bok två så jag kan börja läsa ettan.