lördag 27 februari 2010

P-böter!

Finns det något värre?? Klockan 2 inatt, på en öde parkering i Haninge. 350 kr åt helvete!

Jobb idag, sen ikväll blir det troligtvis bio =)

tisdag 23 februari 2010

Träning =)

Idag blir det att besöka gymmet, det var ett tag sen nu :p Vi ska skaka rumporna till afrikansk musik, ska bli grymt kul. Elias ska få testa på att vara inne på Minisats medan vi tränar, tror han kommer att tycka att det är roligt där.

Igår lagade vi dillstuvad potatis och isterband, det blev sjukt gott. Idag blir det färsk pasta, med någon sås. Det är Marie och patrik som sa att vi var tvugna att testa på det så det ska bli intressant =) Antar att det blir putte som får laga maten nu när Marie är sjuker=(

På torsdag fyller lillplutt 2 år, så då blir det att fika med släkten =) Sen är det ju lön också, kan det bli bättre?

måndag 22 februari 2010

har precis varit och skrivit på kontraktet till lägenheten =)) Skönt att det är avklarat! det blev ju inte riktigt som jag tänkte mig i helgen, utan i lördags var jag magsjuk =( Så typiskt.

Lite tjafs hemma så just nu håller vi till hemma hos Marie och Patrik, får se hur länge vi blir kvar här. Så trist att bråka och vi kände verkligen att vi behövde vara ifrån varandra ett tag.

Idag blir det att åka och handla tillsammans med Marie, sen ska vi försöka hinna med att plugga och träna också.

fredag 19 februari 2010

onsdag 17 februari 2010

Hur ska vi lösa detta?

Vet inte riktigt hur vi ska göra i framtiden men vi kan ju inte ha det som vi har det nu. Jim har ett jobb som innebär att han nästan aldrig kommer veta när han slutar och oftast är han hemma rint 20-21 på kvällarna och de dagar jag jobbar så jobbar jag till tidigast 19. Vilket dagis har öppet så länge liksom? Nu är mina föräldrar så snälla att dom ställer upp och hämtar när vi jobbar som vi gör, men jag vill inte ha det så för alltid.

Att någon av oss skulle strunta i att gå till jobbet funkar inte, ekonomin håller inte för det. Speciellt inte nu när vi har fått våran lägenhet. Dessutom kommer Elias byta dagis till hösten och det blir inte längre gångavstånd från mina föräldrar.

Vi får nog söka nya jobb båda två och så får vi se vem som får ett jobb snabbast, ett jobb som innebär att arbetet på vardagarna är till senast 17.

Annars är nog allt super, jag är superlycklig!!

tisdag 16 februari 2010

Nu tårades mina ögon kan jag lova. Var inne på Linda och Majas blogg och vi kikade på bilder på Maja, då säger elias först "Maja" och sen "SÖT".


Vi saknar er kära vänner i Linköping!!!!

Jacka för 29kr


Har fyndat på Ellos =) Köpte överdrag till madrasserna till nya sängen och nya lakan som täcker hela dubbelsängen. + Att jag fick den där fina jackan för 29 kr. Grymt nöjd!

måndag 15 februari 2010

YEEEES!

Lägenheten är våran =)) Fick också veta att det blir uppskjuten inflyttning till tidigast 15/3, passar oss perfekt då har vi råd att köpa ännu mer möbler =) Så nu känns det lite lättare, om en månad så får vi vårat egna boende =))

Vabb

Är hemma idag också och troligtvis imorgon med. Sen hoppas jag att lillskit e så pass frisk att han orkar vara på dagis så jag kan jobba.

Lägenheten är till 99% våran =))) Hon skulle ringa upp nu vid 13 tiden igen, efter hennes lunch. Så den 1:a mars har vi nog vårat eget boende. Vi kommer nog att bli kvar här någon extra vecka då lägenheten ska renoveras, men vi får hålla ut :P Jag längtar så otroligt mycke till flytten nu.

Snart blir plutt 2år, stora killen! Älskar hans snack nu, han härmar verkligen allt man säger. Nya ord för dagen: pendeltåg, tunnelbana, damsuga. Kommer som sagt nya hela tiden, säkert ett par ord om dagen. 3-4 ordsmeningar ploppar också ur honom, så stolt =)

Han har även lärt sig att klättra ur sängen själv, :P Vet inte riktigt hur han klarar det, men han slänger över ena benet och drar sig över, och då är kanterna ändå ganska höga. Detta gör han utan hjälp av någonting att klättra ner på, han hoppar liksom ner på golvet. Vi kör en resesäng här hemma hos föräldrarna, till flyttan blir det en vanlig säng - en racerbil såklart. Det blir 2års presenten från mormor och morfar =)
När man ska försöka lägga honom för natten eller för att sova middag så kommer han plötsligt ut till än och menar på att han har sovit färdigt. Så söt när han kommer med napp och snutte och säger "sovit" :P Han är det finaste som finns!

fredag 12 februari 2010

Sjukhuset.

I Förrgår var jag och Elias och badade tillsammans med Lina & Jonna och Jessica och Billy, det var trevligt men Elias var inte riktigt på humör. Han var trött och grinig så det blev inte så långvarigt i simhallen. Väl hemma gick vi och la oss båda två, Elias vaknade dock efter bara 40 minuter eller något. Märkte att han hade det jobbigt med andningen, gav honom spray men de vägrade att ge med sig.

Bestämde mig för att åka in, vilket jag gjort helt rätt i. Elias hade inte så bra syresättning och han hade indragningar över bröstet. Han fick inhalera 4:a gånger på akuten och så fick han kortisontabeletter men de blev inte helt bra iaf. Så de skrev in oss. Så var tredje timme fick han inhalera medicin uppe på avdelningen. Efter att vi varit där ett dygn fick vi nog, gud vad tråkigt det är på sjukhus. Vi bestämde oss för att åka hem och testa att fortsätta medicinera hemma.

Så klockan ringer nu var tredje timme, grymt jobbigt att kliva upp mitt i natten. Men man gör ju vad som helst för att den man älskar ska bli bra =)) Elias mår bättre idag som tur är, men det blir att fortsätta med medicinen ett par dagar till så han bli helt återställd.

tisdag 9 februari 2010

Hmm

Varför vill inte min film fungera? Han är iaf världens sötaste när han säger spindelbannen =)
Ska se om man kan lägga upp den på Facebook istället.

Idag har jag varit med Marie, vi har tränat på gymmet och pluggat. Vi är så sjukt duktiga. Jag har kommit en bra bit med mitt skolarbete nu, ska försöka sätta mig här hemma några timmar imorgon också. Har 1/2 arbete kvar, sen är jag klar med kursen jag håller på med nu. Då blir det 15 nya poäng till meriterna =)

Har hittat en utbildning jag skulle vilja söka till. Handlar om idrottspedagogik, ska nog söka och se om jag kommer in :P

Har även fått iväg alla papper till hyresvärden så jag hoppas dom hamnar hos henne redan imorgon och att vi kan få ett svar på om vi får lägenheten i veckan. Skulle vara så grymt skönt! Vill inte bo här längre. Vill bo i en mysig lägenhet tillsammans med mina två älsklingskillar. Får vi lägenheten kommer det bli hur bra som helst, jag vet det!

Nu ska vi mysa i soffan å se film - State of Play, hoppas det är något att ha! Pussen å kramen

lördag 6 februari 2010

Trött som bara den...

cupen idag gick väl sådär, vi förlorade mer än vad vi vann om man säger så :P Vi förlorade 3 av 4 matcher. Dock bara med uddamålen och inte på grund av att vi var så mkt sämre utan mer för att inomhusfotboll kan gå lite hur som helst. Jag fick dock göra två mål, vilket var riktigt kul =)) Med lite mer konditionsträning och mer samspel så kommer vi nog lyckas ganska bra när serien drar igång. Spelar väl ingen roll egentligen, spelar ju mest för att det är kul. Och andra sidan så är det ju kul att vinna =)

Imorgon blir det lekslottet med Elias, massa lek och bus. Hoppas att Sandra och Mion gör oss sällskap, skulle vara kul att träffa dom. Har ju aldrig träffat Mion och Sandra har jag ju bara sett 1 gång :P

Sen blir det hem och lämna Elias, sen drar jag och Jim till kungens kurva. Vi ska kolla på födelsedagspresent till Elias på Toys´r´us och så blir det en snabbis till Ikea för att kolla på bäddmadrass och soffa. För förhoppningsvis så flyttar vi till en 3:a i trångsund 1:a Mars!=)

Nu ska jag lägga mig trots att klockan bara är 21 :P

Duktiga..

Jag och Marie har varit grymt duktiga den här veckan =) Gymmet två dagar och igår blev det massa pluggande. Vi skulle kört ett pass på gymmet också men vi hoppade det, vi var så inne i vårat pluggande och då är det dumt att lägga av. Pluggandet är ju liiite viktigare kände vi.

Igår på kvällen var vi hemma hos Hanna och Jerry och käkade mat, as gott men flottigt :P Bjöds på kött och delikatesser ur fritösen, dvs. pommer och asgoda lökringar.

Nu ska jag snart åka iväg och spela cup..

onsdag 3 februari 2010

Gymmet

Igår innan jobbet besökte jag gymmet tillsammans med Marie, riktigt skönt. Nu är det dags att ta tag i det igen. Ska ner 10 kg till sommaren, ingen omöjlighet. Så nyttig mat och massa träning =)

Har blivit av med en av mina schemalagda dagar =) Så nu jobbar jag 8 dagar och sen är jag ledig 6! Grymt bra.