onsdag 25 november 2009

Hej hopp =)

Har väl inte hänt sådär jättemycket på senaste tiden, trivs superbra på jobbet =) Ledig nu onsdag å torsdag sen jobbar jag fre-torsdag. Kommer bli tufft men skönt att jag fick lite tider nu i november då jag knappt jobbat någonting.

Elias har fått vaccinet, men när vi gick och skulle kolla om det var öppet hus för oss så stod det på dörren att vaccinet var slut. Får väl ta å besöka vårdcentralen någon annan dag för att få den där sprutan.

söndag 22 november 2009

Nya jobbet =)

Har börjat nya jobbet i Sportbutiken i Länna och jag kommer trivas hur bra som helst. Kul jobb och bra arbetskamrater.

Vi har även hamnat i Sthlm och jag antar att de blir permanent. Måste ju till Linköping ett par vändor eftersom lägenheten inte är helt tömd och inte städad. Kommer sakna Sanne =(! Och alla andra fina vänner jag lärt känna. Blev så hastigt att jag knappt hunnit säga hejdå till nära och kära där nere.

söndag 15 november 2009

Fixa och dona

Idag blir det att åka hem till Linköping, ska redan ikväll börja fixa och dona med att rensa ut saker vi inte vill ha kvar. Blir väl att kasta och sälja av sig det mesta nu. Vi har planerat lite hur de kommer se ut när vi flyttar, vi kommer att få ha tre rum och en walk-in-closet =) Blir ett sovrum till oss, ett till Elias och så får vi ett rum att hänga i. Där vi kommer ha soffa å tv och sånt. Skönt att ha möjligheten att krypa undan lite när man känner för det.

Just nu sitter jag på jobbet =) Ja glad smilie för att jag gillar att vara här! Dock så är det väldigt lugnt just nu. Hoppas verkligen att jag får komma hit å jobba fler gånger.

Jag är fruktansvärt kär!

fredag 13 november 2009

Stockholm i helgen

Snart ska vi börja rulla bilen mot storstaden. Ikväll blir det tydligen middag med föräldrarna, morbror å hans tjej och syster å hennes pojkvänn. Ska bli trevligt och jag får gosa med bebis =))

Imorgon blir det jobb på onoff, ska bli riktigt kul faktiskt. Saknar ju det stället. Hoppas på att kunna jobba lite extra där även fast jag fått nytt jobb. Annars får jag hälsa på dem på rasterna, kommer ju jobba jätte nära, är ju typ bara 2 butiker mellan :P

fredag 6 november 2009

Barnlediga

Igår kom mina föräldrar hit, de kom vid 13 så vi åt lunch och sen hämtade vi Elias på dagis. Gissa om han blev överlycklig när favoriten morfar kom in på dagis :P Därifrån åkte vi direkt ner till simhallen för att bada lite. Mamma kollade ju dock på eftersom hon är nyopererad. Och jag blev så irriterad på tjejen i kassan alltså, mamma fick betala fullt pris iaf, fast hon hade papper på operationen. Sen när vi ska gå hör vi hur en gubbe säger "jag har med mig en kompis, det är lugnt va?" och det var det ju. Då har dom en kampanj att alla med kort får ta med sig en kompis den här veckan. Hon visste mycket väl att både jag å jim hade kort men struntade i att berätta något om kampanjen när vi missade skylten som var ett A4 stort. Jag sa iaf till och vi fick tillbaka alla pengar eftersom mamma var min kompis å pappa var jims. Riktigt dålig service!

Sen efter det åkte vi iaf och handlade de sista till middagen som vi skulle bjuda på. Det blev våran supergoda kycklingpaj med sallad å dressing. Sen åkte dom ner mot valdemarsvik och de tog med Elias. Saknar honom såklart men ska bli skönt att ha en barnledig helg =))

Helgen 21-22 börjar jag iaf jobba på intersport, kan bli tidigare. Helgen 14-15 blir det jobb på onoff i sthlm.

tisdag 3 november 2009

Jaaaaa!



Jaaaaa! Jag fick jobbet, så inom en snar framtid börjar jag jobba på Intersport! =))) Jag är så otroligt glad, kan det bli bättre? Känns som en sten lättat från mitt bröst, hej då "jagharaldrignågrapengar- ångesten"! Vet inte hur schemat kommer se ut än, han skulle ringa mellan 18-19 och då skulle schemat vara klart också. Jag är så otroligt glad, VI är så glada! Så ikväll firar vi detta med Coca Cola som är det godaste som finns!

Idag har vi slappat medan Elias röjt på dagiset. Sen åkte vi direkt från dagis till badhuset, kommer sakna det stället. Finns ju inte riktigt samma möjligheter där vi kommer bo sen, men men sånt e livet.

Ring då!

Gud nu börjar jag må illa av de här :P Ring så jag får veta om jag får jobbet eller inte!

måndag 2 november 2009

6 månader

Igår var det 6 månader sen jag och Jim började träffas på riktigt. Gud så fort tiden går! Jag är så lycklig med honom, han är bäst!

söndag 1 november 2009

Bra helg =)

Vi har haft en bra helg, fullt ös som vanligt men kul! Har hunnit med att besöka mamma på sjukhuset, träffa storesyrran å pojkvän, träffat lillesyrran å viktor, Marie å patrik och Farmor å Farfar. Blir ju lätt så när man åker upp, ska hinna träffa massa på kort tid.

Imorrn blir det jobb mellan 11-15 sen blir det att mysa med familjen.