tisdag 29 september 2009

Tiden går så fort!

Mammas skitunge har redan passerat 19 månader, Helt otroligt! Tiden bara springer iväg. När jag var och gymmade idag stötte jag på massa bäbisar som hade varit på babysim och jag kommer knappt ihåg att Elias varit så liten. Fast fasen han är i nu är så häftig, det är så mkt som händer i utvecklingen. Jag älskar den här killen över ALLT annat! Han är det bästa som finns helt enkelt.

(Bilden är tagen i måndags)


Idag har jag som sagt varit och gymmat, blev att köra igenom träningsprogrammet och jag avslutade passet med 30 min, eller 28, simning :P Såg till att simma 1 km.

Sen blev det en snabbis till Maxi för att handla en massa nyttig mat. Dock ville älskling ha tunnbrödsrulle till lunch vilket inte är så nyttigt kanske, men gott var det. Sen åkte vi till dagis, hämtade skruttungen och sen åkte vi till simhallen. Elias älskar vattnet och det gör ju jag och jim också. Ett perfekt nöje och gratis (nästan iaf, har ju årskort) är det ju också.

Nu på kvällen har vi kollat på Idol SÅKLART! och till det blev det morötter, paprika och dipp.

söndag 27 september 2009

Bra helg ;)

I fredags efter jobbet åkte vi in till stan och köpte lite kläder till elias, vilket var välbehövligt. Sen lämnade vi Elias i Norrköping. Han fick följa med mormor och morfar ner till Valdemarsvik och spendera helgen där. Vi åkte hem, la oss i soffan och slöade framför Idol och sen någon film. På lördamorgonen gick vi upp och åkte till gymmet. Vi gymmade i ca40 minuter sen gick vi ner och simmade. Jim bangade efter 10 minuter medan jag fortsatte i ytterligare 15 min.

Sen vid 12 började jag jobba på donken, slutade vid 16. Det blev bara att åka hem å äta och fixa iordning sig sen gick vi till Skäggetorp. Linda hade inflyttningsfest, det var super trevligt och kul att träffa nytt folk. Vi pratade, dansade, spelade jag har aldrig och drack en himla massa alkohol. Senare på kvällen blev det Harrys. Jag och jim blev inte så långvariga dock. Vi dansade lite, tog en pizza och sen åkte vi hem. Blev lite för mkt dricka för ngn och jag kunde inte riktigt släppa loss :P Sånt som händer. Tack alla för en trevlig kväll =)

Idag har vi handlat och sen kom Elias hem tillsammans med mormor och morfar. Vi bjöd på mat, det blev någon gryta med fläskfilé och grönsaker - riktigt gott! Sen till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås - mumms! Nu ligger lillskit och sover, och jim är å tränar thaiboxning. Så nu har man någon timme för sig själv, ganska skönt ibland. Ska ägna den tiden åt lite bloggläsning och sen ensam mamma söker :P


torsdag 24 september 2009

Usch vad hemsk jag känner mig.

Vid 19 tiden var Elias riktigt trött och när jag sa att vi skulle sova så blev han jätteglad och sprang till sängen och skrek "NATT NATT". Jag gjorde välling, pussade och stoppade om honom som jag gör varje kväll. Lämnar rummet och sätter mig och pluggar. Jag hör elias säga mamma ett par gånger, men han brukar snacka lite innan han somnar.

Sen kommer jim hem vid 22 och Elias vaknar och gråter. Elias brukar inte vakna av att dörren öppnas, så jag gick in för att titta till honom och när jag öppnar dörren inser jag att jag har missat att släcka taklampan.

Usch vad hemska jag kände mig, stackars killen! Så imorgon blir det en glass som plåster på såren.

PS. Jag borde nog snart söka hjälp för min glömskhet.

Träning.

Igår var jag och Sanne och fick personlig coachning på gymmet. Det var bra och vi fick många bra tips och ett träningsschema. Vi körde igenom programmet, eller inte hela för vi hade ju en tid att passa -> IDOL :P Tränade väl i 45 minuter och sen åkte vi till Meddo och solade =)

Mitt nya liv har börjat IGEN och motivationen ligger på topp för tillfället.

Blir att träna idag också, hoppas att Sanne slutar lite tidigare så man kan få sällskap.

Hej hopp!

Undra varför jag själv besökt min egen blogg varje dag trots att jag vet att jag själv inte skrivit något nytt och inga mail om kommentarer inkommit? Har faktiskt inget bra svar på det :P

Bulgarien var bra, sol och fest varje dag. Träffade en massa grymma människor som gjorde resan ännu roligare. Måste också säga att det är så himla skönt att ha fått tillbaka Marie som vän. Hur har jag klarat mig utan henne?! :P

Veckorna bara springer iväg, jag har jobbat en hel del. Har blivit vikariebanken då Onoff inte haft några tider till mig =( Lite tråkigt för jag saknar stället.

Elias hänger just nu på dagis, han trivs jättebra. Jag ska ta tag i pluggandet ordentligt nu. De dagar jag inte får jobba ska det pluggas.

torsdag 3 september 2009

Hej fran Bulgarien =)

Vi har det toppenbra har, det ar underbart vader och varmt och skont i vattnet. Vi tillbringar mestadelen av dagarna pa den underbara sandstranden. Vi har aven hunnit med litte shopping, finns massa fina klader och till riktigt bra priser.

Idag har vi ocksa fatt massage, 30 min ryggmassage, det var inte alls dumt.

Igar blev det party, vi motte tva svenska inkastare som raggade folk till en bar-runda. For 50 kr fick vi intrade och en gratis drink pa varje bar vi besokte. Tror det var fem stycken, med andra ord helt okej pris. Traffade ocksa tva trevliga tjejer fran sverige sa ikvall blir det nog att ga ut och ata med dom.

Tack for alla gratulationer, kan man ha en battre fodelsedag(hittar inte fragetecken pa tangentbordet =P)

Vi har det grymt bra fast vi saknar vara grabbar dar hemma. Vi alskar er!