torsdag 27 augusti 2009

Solen, here we come!

Nu äre det klart! På tisdag åker vi, vi vet dock inte vart de blir än. Troligtvis Bulgarien, får se om vi bokar imorgon eller om vi vågar har ännu mer is i magen. Men får man en resa för 2000 så e de ju helt okej tycker jag. Så en vecka på stranden med Marie, det kommer bli så himla skönt!

Jobb imorrn igen, jobabr till 17 sen ska jag och Elias åka hem till Linköping. Ska bli så mysigt att träffa älskling. Blir ju bara ett par dagar, sen drar ju jag igen. Lite taskigt kanske men det handlar ju bara om en vecka. Så det blir till att leta upp passet, packa och växla pengar under de 3 dagar jag blir i Linköping. Och umgås massa med Jim och Elias såklart, kommer ju sakna dom massor! Gör jag ju alltid när jag inte är med dom.

Har även köpt biljett till backstreet boys konserten :P Så i december blir det att gå och se dem tillsammans med Sofie. Det ska bli kul, var ju ett MEGA fan av dem när jag var liten och har varit på ett par av deras konserter. Hoppas dom spelar många av de gamla låtarna ;)

Behöver jag säga att jag längtar tills på tisdag?!?!

tisdag 25 augusti 2009

Gröna Lund =)

I lördags efter jobbet skulle det bli ett hemligt besök på Gröna Lund, jag skulle överraska jim. Men så fort jag kommer in till Elias så säger jag "Elias ska du åka karuseller med mamma?" Och så hade jag förstört den överraskningen :P
Marie och Patrik gjorde oss sällskap, det var en mysig kväll. Blev lite barnkaruseller med elias och det populäraste var nog Veteranbilarna, han ville inte gå av. Min lillkille ÄLSKAR bilar. Han säger nog ordet "bil" 100000 gånger om dagen. Och så fort han ser en buss eller lastbil så säger han "oj oj oj". På tal om hans prat så har han även lärt sig "OH Shit" :P Nu får man verkligen passa sig för vad man säger för han härmar de mesta. Idag kom han in på jobbet och så råkade han ha ner en av demotelefonerna och säger "oh, shit" :P Välvårdat språk får han ungen min :P

Söndagen bjöd på jobb och därefter grillat och Män som hatar kvinnor. Har läst boken och var faktiskt lite besviken på filmen. Den var ganska seg tycker jag. Filmen var bra men inte alls så bra som jag hade trott, jag hade nog alldeles för höga förhoppningar om den.

I måndags blev det en tripp till farsta centrum, man kan ju inte ha pengar kvar när lönen kommer liksom :P Inhandlade grymt snygga jeans och en "skinn"jacka till Elias. Så nu kommer han vara lika tuff som mamma å jim.

Idag har jag jobbat igen, sen blev det en tur till farsta igen tillsammans med marie. Handlade en hårtrimmer på Onoff, vi hade den inte i våran butik. Sen var vi inne på ticket :P Så troligtvis åker vi till något varmare land snart. Hoppas verkligen det blir av!

Jim åkte hem igår, så tomt och jag saknar honom massor redan =(( Om du läser de här jim så vill jag bara säga att Jag älskar dig!

söndag 23 augusti 2009

Asså, va fan?! :P

Skyller fortkörning på kossa

Linköping Publicerad 21 aug 14:03 Uppdaterad

En 30-årig man som åkte fast i en hastighetskontroll förnekar brott och skyller på en kossa.


Debatter
Skyller fortkörning på kossa, 1 inlägg I mitten av juli stoppades 30-åringen av polisen på Stjärnorpsvägen i Berg efter att ha kört i 42 km/timmen på en 30-sträcka.

Enligt polisrapporten förnekar mannen brott och skyller på felaktig hastighetsmätning. Han hävdar att polisen mätte på något annat, kanske en ko.

I samma rapport sammanfattar polisen: "Kom ensam. Ingen förväxlingsrisk. Inga kor i närheten".

30-åringen åtalas nu vid Linköpings tingsrätt för hastighetsöverträdelse.


Läste nyss det här på Correns hemsida :P Det måste ju vara ett skämt, vilken dum jävel!
Polisen tog säkert hastigheten på en kossa som sprang 42 km/h!! Är på jobbet och jag nästan vek mig av garv när jag läste det här. Likaså gjorde arbetskamraterna. HAHAHAHA

lördag 22 augusti 2009

Jobb.

Sitter på jobbet, är på strålande humör och jag har en känsla av att dagen kommer gå jättefort =)
Ikväll blir det att umgås med Marie och Patrik, ska bli trevligt. Får se vad vi hittar på, blir väl lite mat iaf. Jag skulle vilja åka in till stan, men vädret är ju så himla tråkigt.

Nästa vecka börjar älskling i skolan på riktigt, så han åker ifrån oss på på måndag eller tisdag. Jag hoppas på att det blir tisdag, för jag är ledig på måndagen. Vi har ju aldrig kunnat hitta på något speciellt när vi är i stockholm för jag jobbar ju nästan alltid eller så är vi uppbokade för annat. Men på måndag är jag ledig så då skulle jag vilja besöka city, grönan, eller skansen eller alla 3 :P Vi får väl se hur de blir.

fredag 21 augusti 2009

Ångest

Ja jag har ångest, jag har ångest över ett par saker. Så jobbigt att känna den känslan. Vad ska jag gör i höst? Kommer jag få tillräckligt med tider för att få ut en lön så jag klarar mig? Och om jag får tillräckligt med jobb, kommer jag då kunna hitta tid till plugget så de också ordnar upp sig under hösten ?

Och vart ska vi bo? Känner inte att det är något område i Linköping som lockar. Tankarna drar sig lite till Lambohov igen, men jag trivs ju att bo i ryd på det sättet att det är nära till fin skog och motionsspår och närmre till stan. Dock så vill jag ha en lägenhet med uteplats, det är fan ett KRAV.

Får väl ta och fundera lite på saken, allt löser sig alltid. Det är nog mitt motto här i livet :P

tisdag 18 augusti 2009

Vagnen såld =))

4000 fick jag *kiiiitchiing*. Det var vad jag hade satt ut vagnen för så jag är glad =) Blev en plusaffär på ca 2000 kr.

Idag blir det att rensa datorn, kolla upp vad som behövs göra för att ta ikapp plugget och sen åka till Stockholm. En sväng förbi Norrköping ska vi lyckas med också. Ska hämta en ny telefon då den jag köpte gick sönder. Eller helt plötsligt kom det upp en varningstext "Batteriet går inte att ladda du måste använda dig av ett Sony/Ercisson batteri" :P Så den nya telefonen ligger i Norrköping och väntar på mig =)

Nu ska jag sätta fart så jag hinner med allt.

Puss å hej!

måndag 17 augusti 2009

Semester

Nu är man tillbaka efter en vecka semester i Valdemarsvik. Det har varit en skön vecka trots att vädret inte var något vidare i början. Men dom dagar det var fint väder tog vi minsann vara på alla soltimmar. Vi var mestadels nere på grännes tillsammans med elias och badade, lekte å solade. Och självklart åt vi en massa glass, de hör ju till när solen är framme.
Även de dagar då vädret var mindre bra blev mysiga. Men då blev de innemys, med gott att äta å filmkvällar.

Vi lyckades också hinna med en utgång på Davidssons i lördags. Kul som vanligt, dock så sprang tiden iväg och de kändes som att vi inte han dansa mer än typ 5-10 minuter.

Nu är vi tillbaka till Linköping och vi har fixat och donat med en hel del idag vilket känns skönt. Imorgon blir det ytterligare ett par ärenden och sen bär det av mot Stockholm, där väntar de jobb ons-sön.

Elias pratar rikigt mycket nu =)) Så mysigt, han härmar de mesta man säger.

lördag 8 augusti 2009

ödet?

För ca 14 år sedan hade jag en pojkvän som också var min bästa vän. Vi umgicks jämt och vi hade aldrig tråkigt. Det var han jag skrev om min dagbok och han som stod på mina skrivblock i skolan. Sen försvann han helt plötsligt och jag fattade inte riktigt. Jag sökte upp honom en dag, eller jag ringde de nummer som jag fått av hans mamma. Ringde och talade om att det var slut.

Efter ett par år träffades vi igen, dock under konstiga förhållanden och i chock. Vi växlade inte så många ord, men han hade flyttat till de ställe som jag under alla mina år besökt under somrarna, Valdemarsvik.

Sen för ca 5 månader sen möts vi igen. Denna gång på ett pendeltåg i Stockholm, vi gjorde sällskap in till stan. Och sen hamnade vi även på samma tåg som skulle ta oss hem till östergötland. Han hoppade av i Norrköping där han hade bosatt sig och jag fortsatte hem till Linköping. Senare på kvällen fick jag ett sms. Dock så blev det inte så mkt mer än "det var kul att ses".

När jag sen några veckor senare är i Valdemarsvik tillsammans med Elias och Mamma kör en bil förbi och jag ser jim i den som vinkar. Sen så stannar bilen, Jim kliver ut och bilen fortsätter. Vi umgås hela den dagen och dagen efter och dagen efter de osv... :P På den vägen är det ;)

Hur konstig är inte världen? Var allt meningen från början? finns det något som heter ödet? Inte vet jag och inte bryr jag mig. För idag är jag lycklig och trivs sååå bra med Jim.

torsdag 6 augusti 2009

Halva kvar typ!

Nu e de torsdag och halva veckan har gått typ. Nu är det inte många dagar kvar att jobba. Kommer nog gå fort. Sen fick jag en positiv överraskning igår, Jim och Elias kommer hem imorgon. De får skjuts till Linköping för min moster skulle tydligen hit. Så får träffa dom lite i helgen iaf sen blir det att åka ner till viken tillsammans på söndag.

Jag hoppas verkligen att nästa vecka bjuder på sommarvärme så man kan få bada och sola lite, det har varit väldigt ont om det i år.

Ganska lugnt på jobbet idag, hoppas de blir mer å göra senare sen. Ska bort till babyproffsen sen å kolla på vagn. Lutar nog mot en BabyTravel jogger.

tisdag 4 augusti 2009

Jobba jobba joooobba!

Usch jag drog precis bort en fästing som hade börjat äta sig in i min mage. Hoppas jag fick bort hela, det ser ut som så iaf. Fästingar e fan de vidrigaste djuret som finns.

Efter en lång arbetsperiod blev det två dagar ledigt i helgen. På lördagen åkte vi till Stockholm och gick på Marie och Patriks inflyttningsfest. Det kom hela 30 pers och dom jag han snacka med var trevliga. Jag tog det ganska lugnt, blev lite lagom berusad :P Och som alltid blir jag ju så danssugen när jag är onykter så blev att inta golvet i deras vardagsrum. Vi blev kvar där över natten, vilket var väldigt skönt. Bara att lägga sig när folket hade gått vid strax efter 2.

På morgonen därefter blev det Valdemarsvik. Ville hinna dit och träffa Elias lite, det gör så ont att vara ifrån honom. När vi kom dit och han kom springande mot mig kändes det som att vi hade varit ifrån varandra en evighet och han såg så mkt större ut. Sen har han börjat prata och härma de mesta man säger. Så homla söt när han springer å säger Duti = Duktig, Siktit = Försiktigt, luga = Fluga. Nu är det ytterligare en vecka utan honom OCH älskling =(( Blir själv hela veckan, men på söndag åker jag ner till Valdemarsvik och spenderar några dagar där tillsammans med älsklingarna och mina föräldrar.

Jahopp strax dags att åka till jobbet 9.45-20.15 ända till fredag sen är det lite kortare dagar på helgen.

Vill bjuda på bilder från den senaste tiden men jag glömde kameran i Stockholm :P Bjuder på en ganska ny bild på Elias iaf.