onsdag 29 juli 2009

Äntligen.

Har precis kommit hem från en 5 km löprunda. Grymt skönt att äntligen vara igång, blir en runda imorrn med.

Elias är hos mormor och morfar och ska vara där i ca 1,5 vecka =((( Hur ska jag klara mig? Men han kommer ha det bättre där, Jim ska ju dit nästa vecka med. Så jag blir helt själv, ska jobba mellan 9.45 och 20.15 måndag till fredag och jag jobbar även helgen den veckan.

Igår blev det myskväll med Sanne och Mattias efter jobbet. Slutade 19, sen var det bara hem å fixa i ordning sig för att sen bege sig ner mot stan. Vi skulle käkat på Ming Palace men de hade sommarstängt, vi gick då bort till ghingis och de hade också sommarstängt. Så det blev kinarestaurangen mellan storatorget och filmstaden. Vet inte vad restaurangen heter. Var god mat, trots att jag inte fick byta ut riset mot nudlar utan att betala massa extra :p

Sen åkte vi till maxi för att handla godis. Sen blev det att åka hem hit och kolla på baksmällan igen för att Mattias skulle få se den. Vi andra tre såg den ju förra veckan :p Grymt bra film, den får ni inte missa!

Ska snart dra till jobbet, kör mellan 13-19 idag. Bara 3 dagar kvar nu sen äntligen 2 dagars ledighet =) Då blir det party i Sthlm!

onsdag 22 juli 2009

Grattis Marie =)

Grattis Marie på 23-årsdagen =) Var bara tvungen att lägga ut dom här bilderna, maries födelsedagskalas för MASSA år sedan :P Skulle vara kul och veta vilket år det var. 0



Marie till höger på övre bilden och jag till höger på den nedre bilden.

tisdag 21 juli 2009

Spöken?!

Jag har alltid varit helt emot allt vad spöken heter men nu har jag nog ändrat mig. Det är något sjukt i lägenheten vi bor i nu. Grejer har ramlat på konstiga sätt, på sätt som de inte borde ramla. Både jag och Jim har reagerat på det. Sen har jag vid ett flertal tillfällen skymtat ngt som rört sig i ögonvrån men inte sett något. Riktigt läskigt eftersom de inte bara hänt 1 gång, vet inte om det är inbillning men de verkar så konstigt att e hänt flera gånger. Lite småläskigt :P

Är på jobbet, ska jobba till 20. Sen blir det hem å pussas å kramas i soffan =)

lördag 18 juli 2009

Hundvakt =)

Igår och idag har vi haft lilla Sandy (japansk spets) hemma hos oss. Kristin skulle partaja och då fick vi äran att låna sötnosen Sandy. Blev en mysig promenad i spåret och sen en massa kel hemma igår. Igår när vi skulle sova så hoppade hon upp i sängen, dock så blev det lite trångt med 3 st i min lilla säng så hon fick hoppa ner. La ut ett täcke på golvet men de var inget som lockade istället la hon sig under sängen längst in i hörnet och sov där hela natten :P Så söt tokhunden!

Igår gjorde vi även grillspett, hasselbakcspotatis och hot bearnaise till det. Så under bart gott. Finns det något som slår grillad mat? En asbra dag igår, trots jobb till 17 :P

Är på jobbet nu med, nästa lediga dag är måndag =) Sen e de jobb hela veckan å lediga dagen efter det är måndagen därpå :P Tror jag har 4 lediga dagar på 3 veckor.

Btw - Jag är kär <3

onsdag 15 juli 2009

Idioter i tvättstugan!

Igår hade vi tvättstugan och för andra gången så är det saker kvar när våran tid började. Kastade ut all tvätt som var i tvättstugan i korridoren. De hade lämnat dörren öppen så troligtvis var det med flit också, eftersom de visste att de inte skulle komma in när våran tid börjat.

Det blev även en promenad med sanne igårkväll =) Vi gick 5km i spåret och snackade skit. Alltid så skönt att umgås med dig tjejen.

På kvällen blev det tacomys och film. Vi såg The wrestler, har hört så mkt bra om den men vi var lite besvikna. Den gick helt klart att se men ingen vi skulle se igen. Imorrn är det jobb igen. Mormor kommer och hämtar elias imorgon, han ska vara med dom ända till på tisdag. Kommer sakna honom massor! Men och andra sidan ska jag jobba typ hela tiden.

söndag 12 juli 2009

Ikväll så <3

Ska bli så underbart att få träffa lillplutt och honom igen, trots att jag bara varit utan dem sen i fredagskväll :P

Lilleplutt har varit sjuk, men mådde mycket bättre när jag pratade med föräldrarna igår kväll. Trodde först att de var vattkoppor men de var de inte, vet inte vad de var för prickar, men dom är borta nu iaf.

Jobb imorrn i Linköping, sen e jag ledig tisdag och onsdag vilket ska bli superskönt =) Sen e de massa jobb fram till vecka 33. Förhoppningsvis har jag råd att åka en sista minuten i höst, skulle vara helt underbart att komma iväg 1 vecka.

lördag 11 juli 2009

Saknar.

Saknar det, han och han! Och mina vänner som jag känner att jag inte hunnit med på ett bra tag. Saknar min bästa vän Sanne och de undebara morsorna i linköping. Jag ska ta tag i det nu! Tiden räcker inte till alla gånger =/

Jag är fylld av ångest. Jag får inte fortsätta plugget till hösten, jag ligger efter med alldeles för mycket. Känns inge vidare, men det blir till att jobba och försöka ta igen det jag ligger efter med så jag förhoppningsvis kan skriva c-uppsatsen till våren. Förhoppningsvis så kommer motivationen tillbaka som jag hoppas eller så blir det väl helt tvärt om så man inte vill tillbaka till utbildningen. Men just nu känner jag att jag inte har någon brådska med det. Förhoppningsvis har jag jobb så jag klarar mig och det är väl de viktigaste.