måndag 27 april 2009

Helgen!

Den har varit helt perfekt! Lite stressig, men ändå helt perfekt!

I fredags jobbade jag till 20, sen var det bara hem å byta om och sen cykla till Sanne. Där blev det grillat kött och potatissallad och lite alkohol. Kvällen bjöd på frisbee, lite kubb, ölspel och annat kul med underbara människor.

På lördagen solade jag, hämtade syster och marie på stationen. Sen blev det hem och börja göra i ordning allt. Tog sin lilla tid, men det blev bra tillslut. Sen kom massa gäster =)) Vi blev 13 tjejer och 3 killar tror jag. Vi käkade mat, sen blev det sexparty och därefter "jag har aldrig" och sen avslutades kvällen på harrys. Eller min kväll fortsatte lite till, eller man kanske ska säga morgon :P Det var riktigt kul och helgen blev som sagt helt perfekt! Tack till er som var med <3

fredag 24 april 2009

Jobbet

Sitter på jobbet, jobbar till 20 idag. Är på golvet som säljare idag och det har gått bra. Dock så sitter jag i kassan nu 1 timme för att byta av för lunch.

Ikväll blir det att sola och sen kanske hem till sanne och grilla å ta nån cider. Blir ganska lugnt.. Imorrn blir det desto livligare! Kommer bli grymt!

Elias kommer vara med mormor och morfar i helgen och då vet jag att han har det bra =))

onsdag 22 april 2009

Rösta..

Tar inte många sekunder, två musklick och det är klart

KLICKA HÄR
och sen klickat ni på RÖSTA!

tisdag 21 april 2009

Onoff.

Idag har jag jobbat på onoff, var ganska tråkigt. Eller jobbet är ju kul men man hade önskat att det var lite mer kunder. Men folk har väl inga pengar såhär före löning :P Ska jobba imorgon också, eller jag jobbar alla dagar fram till lördag. Bra med pengar =)
Mamma kommer troligtvis imorgon eller annars på torsdag. Hon ska hämta Elias på torsdag eftersom jag jobbar till 20 då, samma sak på fredagen. På fredagen åker hon och Elias ner till deras landställe och möter upp elias morfar. De ska spendera helgen där.

Helgen kommer bli så bra... Längtar!!! Alla dom bästa kommer, å pricken över i:t är ju om en viss person dyker upp också =))

måndag 20 april 2009

Barnbidrag och shopping!


Blev nya skor till lillgrabben, ny broms till inlinesen, luftmadrass, cykelkorg, tavla, stege/pall till lillen så han kan tvätta händerna själv och en klänning till mig :)

Tornby

Försöker plugga lite.. går inge vidare! Vart är min ork och motivation?! Jag vet ju att jag så gärna vill ha min examen men ändå så funkar det inte.

Idag blir det iaf Tornby med världens bästa Sanne och förhoppningsvis får vi hem min tavla =)) Måste ju fixa i ordning lite till helgen när de kommer besök =) Ska även inhandla cykelkorg, luftmadrass och vårskor till Elias. Kanske kan man hitta någon fin klänning att ha på sig i helgen också.

Längtar!

söndag 19 april 2009

Helgen!

Gud vad jag längtar till nästa helg, närmare bestämt lördagen. Ska bli superkul! Tacos, sexparty och sen röj med vännerna. Hoppas att kvällen avslutas nere på stan, så man får dansa loss på Harrys! Kan ju hoppas på ytterligare en sak, men vågar inte hoppas för mycket! :P

Sen kommer lillesyster och Marie från Stockholm också, ska bli så kul att träffa dom!

lördag 18 april 2009

Cykla


Har nyss monterat dit cykelstolen, så efter maten blir det att cykla bort till kusinen i lambohov och sola på deras baksida :)

fredag 17 april 2009

Jag orkar fan inte mkt mer!!!
Ja, bästa lösningen är nog att sätta en två-åring utan bilbarnstol med endast 3-punktsbälte i baksätet och låta en liten kille på knappt 14 månader sitta framåtvänd i framsätet!!

Vart tog hjärnan vägen?

Älskade Shiela.

Jag är numera inte hundägare... Det är bestämt att min lillesyster ska ta över henne. Det är såklart jättejobbigt att veta att Shiela inte kommer hem igen. Men jag hoppas att mitt beslut var det bästa för alla, utom mig själv. Men i min situation finns det ingen plats för att vara självisk.

Shiela skulle inte alls få den stimulans hon behöver om hon skulle vara kvar hos oss. Och hur ska jag kunna gå ut med henne efter 19 när Elias somnat? Sen har Elias fått astma och läkaren sa att vi bör undvika pälsdjur så gott det går, barn med astma har lättare för att utveckla allergier. Sen hr jag ju en syster som älskar Shiela över allt annat och jag vet att Shiela mår jättebra med henne. Så för eran skull är det här det bästa!

Det är iaf skönt att hon är kvar i familjen så jag får mysa med henne ibland. Men saknaden finns där! Skulle gärna vilja ha henne hos mig hela tiden, det är var ju min bebis! Saknar och Älskar dig!

torsdag 16 april 2009

Mp3


Har inhandlat en Mp3 idag =) Tyckte jag behövde en sån nu när jag kör stenhårt på gymmet. Den är liten och går att fästa i byxkanten, helt perfekt. Dessutom är den blå, kan det bli bättre?! Välinvesterade 179 kr ;)

onsdag 15 april 2009

Hjälpa till...

En tjej jag spelade fotboll med förut har ansökt om ett jobb på www.renstad.nu och för att få det behöver hon ha röster. Tänkte att ni som läser här kanske har lust att hjälpa till, tar ju inte många sekunder. Gå in på www.renstad.nu klicka på månadens kandidater och rösta på Mathilda Söderström. Det går att rösta 1 gång om dagen!

Eller klicka här så kommer ni direkt till Mathildas sida http://renstad.nu/candidate.php?id=757

Wii fit =)

Enligt wii fit så väger jag 59 ;) Jag tror jag går efter den :P Körde lite idag men tar ju sån tid innan man får nya nivåer och på de låga nivåerna är de är inte så bra träning. Men kompletterar det med inlines fram och tillbaka till dagis när jag ska hämta lillen. Sen gymmet imorgon! =) Nu jäklar ska det kämpas, det ju snart dags för bikini.

tisdag 14 april 2009

Valla.



Igår var vi i valla tillsammans med Linda och Maja, det var riktigt mysigt att leka och kolla på djuren. Sen blev det bra motion eftersom vi promenerade dit och hem..

Var på gymmet idag, var ett tag sen man tränade och det märktes :P Men nu jävlar är jag igång igen. Vågen stod på 60,5, mitt mål (eller kanske delmål) är 55 kg =)

måndag 13 april 2009

Glad.

Jag är ju alltid glad men idag känner jag mig lite extra glad. Vet inte riktigt varför, kanske för att vädret är underbart eller kanske var det promenaden till valla tillsammans med Linda och Maja. Eller beror det kanske på att jag vet att jag ÄNTLIGEN får träna imorgon eller är det på grund av DIG? Spelar ingen roll egentligen, huvudsaken är ju att jag är glad!

Påsk.

Igår kom vi tillbaka till Linköping efter att ha spenderat påskhelgen i Valdemarsvik tillsammans med mina föräldrar. Vi har haft det jättebra där nere och vädret har varit underbart. Blev mycket solande, så lite färg har man iaf fått. I lördags träffade jag på Jim nere på viken. Vi bestämde oss för att umgås den dagen, vi tog en sväng förbi systemet ifall kvällen skulle bjuda på party. Vi åkte ut till min moster där vi solade och käkade grillspett med poptatisgratäng, så gott!

Sen kom mina kusiner som hade varit på Elmia. Jag, Jim och kusinen Jocke bestämde oss för att festa lite, så vi gjorde i ordning oss, sen satte vi oss i våran stuga för att festa. Vid 22 tiden tog vi en promenad ner till viken och hamnade på Davidsson. Där blev det dans hela kvällen! Så grymt kul hade vi =)) Hemvägen var mysig ;)

Borta bra men hemma bäst!

torsdag 9 april 2009

Min bil :)


Så nöjd med mitt köp. Bilen är superfin och imorgon blir det att provköra den.

tisdag 7 april 2009

Nu var det ett par dagar sen jag skrev. Har inte haft tid och ork till att sätta mig ner och skriva.

Igår började vi iaf inskolningen på nytt. Både igår och idag har det gått jättebra för Elias på dagis. Hoppas att morgondagen går lika bra för då blir det att han får vara själv där på torsdag och då blir det mormor som får hämta för jag ska jobba =)

Jag älskar att våren är här, idag har det varit supervarmt och mysigt ute. Det firade vi med att dra fram inlinsen och ta dem till dagis. Sen blev det inlines från dagis till stan, för att vi skulle till familjrätten. Det gick ganska bra där tycker jag, iaf i början :p Jag älskar mina inlines, ska nog rusta upp dem med nya hjul och ny broms till sommaren. Blev ganska bra motion idag, ca 1 mil.

När vi kom hem somnade Elias som envisas med att inte sova i vagnen. Så klockan 14.30 somnade han och jag väckte honom kl 16 igen. Han vaknade på ett strålande humör, ELLER INTE :P Fick iaf i honom lite mellis och så tog vi på oss kläderna och gick ut. Väl ute så blev han på bättre humör och vi gungade, åkte kana och lekte i sandlådan. Sen blev det in igen och fixa middag. Blev kyckling, ris och sås idag, elias älskar det och åt massor. Sen blev det lite mys innan lillskit la sig för natten.

På torsdag får jag min bil!!!!!! =))))

lördag 4 april 2009

Hej då.

Bara jag som tycker att det är svårt att säga hej då i telefonen till vissa man pratar med? Man säger exempelvis "okej men vi kan höras senare" ändå fortsätter den andra. Är det då den andra personen som ska ta initiativ till att avsluta samtalet?

Och ibland blir det en sån där konstig tystnad och ingen säger något eller så säger man i mun på varandra.

Jag tycker iaf att det är svårt att säga hej då när man pratar med vissa personer. Sen finns det många som det är jättelätt med också.

torsdag 2 april 2009

Yaaaay!

Bilen är klar =) Vill bara åka och hämta den i Stockholm nu. Men väntar nog till torsdag för då åker mamma eller pappa isf ner med den och då sparar jag in pengar på den resan. Åhhh snart har jag en alldeles egen bil =)

Sitter på jobbet, 40 min kvar nu. Den här dagen har gått ganska långsamt. Har inte varit så mycket folk idag utan jag har mest suttit å lekt på internet.

Elias är i sthlm nu hos världens bäsa morföräldrar. Vet att han har det bra där. Ska bli skönt att få sova ordentligt inatt, har inte gått så bra att göra det när Elias varit sjuk. Sen börjar jag bli sjuk också, halsont och så känns de som om jag har feber. Ska ju till stockaryd i helgen och spela innebandy så jag hoppas jag blir frisk tills dess.

Vill bara hem nu....

onsdag 1 april 2009

Jobbar...

Sitter på jobbet, kul att jobba här. Trivs jättebra! Dock så får man lite ångest när man ser solen ute. Vill ut och mysa i solen. Elias e hemma med mormor idag och imorgon åker han upp till stockholm. Lillkillen e sjuk stackarn, andningen är bättre men nu har han börjat kräkas. Dock så kräks han när han hostar så tror inte det är maginfluensa. Känns jobbigt att vara ifrån honom när han mår som han gör =( Jag ska ner å spela innebandy i smålan därför ska han vara i Stockholm. Så morfar kör ner honom till mig på söndag igen.

Snart är det påsk och jag längtar faktiskt. Ska ner till Valdemarsvik några dagar och vara i stugan tillsammans med mina föräldrar =) Hoppas också att jag fått min bil tills dess, längtar jättemycket efter den. Gud så mycket enklare allt kommer att bli. Speciellt när det gäller att lämna Elias på dagis och komma till jobbet. Hoppas man inte blir allt för lat bara, för det är ju så skönt att promenera. Dessutom är det billigare och bättre för miljön :P