lördag 28 februari 2009

Ny Outfit.





Födelsedagspresent från Marie och Patrik, så fina kläder TACK =))

Dress: Adidas från Stadium.

ARG!

Har gått och längtat efter att få komma hem och bara mysa med Elias. Och idag var den dagen! Pappa skjutsar oss och skulle ha stannat till imorgon men det blev inte riktigt som vi tänkt.
När vi öppnar dörren möts vi av inplastade möbler och maskeringspapper på ALLA golv. Idioterna till målare har börjat i alla rum samtidigt. Alla rummen är påbörjade men inget är avslutat. De visste att vi skulle komma hem nu till helgen. Så Elias fick följa med morfar tillbaka till Stockholm. Jag kunde inte följa med, har massa att göra här i Linköping. Så får åka upp och hämta honom på onsdag eller torsdag. Blir så himla ARG! Vad tänker dom med???

Det här jävla året har börjat sååååå bra! (Eller inte)

onsdag 25 februari 2009

Grattis!

Idag blir min älskade skitunge 1 år. Det firar vi med maginfluensa =( Skulle haft massa folk här på middag och fika men allt är inställt. Lillen är dock på bättringsvägen, vilket är riktigt skönt.


*~*Grattis Elias 1 år *~*

måndag 23 februari 2009

Jobbet.

Står just nu på jobbet, inte mkt att göra. Men gud vad jag älskar det här jobbet. Hoppas jag kan få lite tider då och då. Sen kanske de finns lite till sommarn, jag hoppas på det iaf.

På onsdag ska det shoppas med Marie, Elias får helt enkelt följa med och välja present själv :P Klantig som man är glömde man ju hans paket hemma i Linköping så får inhandla nytt. Ska även inhandla något nytt till kryssningen på torsdag. Jag hoppas på att hitta en fin klänning eller något.

söndag 22 februari 2009

ÄR DET INTE NOG MED SKIT SNART!!!!!!!!!

Kort

Ja nu blir det ett kort och tråkigt inlägg igen :P

Är iaf hemma i Linköping, ska möblera om så målarna får plats att tapetsera. Sen ska jag packa saker för vid 19 åker jag och Elias till mina föräldrar i Stockholm. Jag ska jobba på onoff imorgon och på tisdag, sen på onsdag blir ju lillskiten 1 år så då blir de väl lite fika med släkten där uppe. På torsdag sen blir det kryssning med Marie, ska bli grymt kul. Dansa heeeela natten! Sen stannar vi nog kvar i sthlm under helgen, har inte riktigt planerat hemresan utan vi får se vad vi känner för helt enkelt.

Så nästa gång jag kommer hem hit så är renoveringen av lägenheten nästan klar, de sa att de skulle hinna väldigt långt i veckan så det är skönt. Slipper jag och Elias befinna oss i det värsta kaoset.

fredag 20 februari 2009

Göteborg!

Ja nu sitter jag i Göteborg! Jag har det bra =)
Har vågat mig ut till affären och jag hittade tillbaka. Gick mot grindarna på Liseberg, känns lite lustigt att vara i Göteborg utan att gå på liseberg :P Göteborg är liksom Liseberg för mig ;)

Nu blir det att mysa ner sig i soffan å vänta på att sällskapet ska komma hem =)

torsdag 19 februari 2009

På väg...


Ja nu sitter jag på bussen, har precis lämnat jönköping. Bara 2 timmar kvar nu, sjukt nervöst. Sitter och lyssnar på måns kallentofts bok sommardöden, den är hittills bra :) den får tiden att gå snabbt iaf. Pratade med firman som ska renovera min lägenhet och de börjar nästa vecka :) ska bli skönt. Det är bra att de kommer då för vi är ju i stockholm då. Nehe ska lyssna på boken nu men lär väl blogga lite i helgen.

onsdag 18 februari 2009

Shopping =)

Idag har jag och Elias varit i Tornby heeeela dagen. Blev en hel del saker inhandlat. Var först inne på Ikea och såg att den soffa jag tänkt köpa är sänkt med 1000 kr. Så med presentkort på 1200 kr blir det inte många pengar för den soffan. Den ser oskön ut men har testat den på Ikea och den är helt okej. Sen är det en bäddsoffa vilket är hur bra som helst eftersom jag hoppas på många besök från Sthlm =P Så blir nog till att köpa den snart, men väntar nog till tapeterna är färdiga. Priset skulle vara kvar till den 3:e maj så har ju ett tag på mig. De ska förövrigt lägga nytt golv i Elias rum nästa vecka och fixa lilla toaletten, grymt skönt att få det gjort när man inte är hemma.
Det jag fick med mig hem var iaf: Ny pyjamas till Elias, nytt ljudkort till datorn, ny byrå till hallen, hållare till hushållspapper, present till mamma som fyller år imorgon och en sån här att lägga papper i. Har ju papperskorgen i samma serie.


På torsdag åker jag och Marie på kryssning, det kommer bli galet! Ska bli så himla kul. Men först Göteborg i helgen, lite nervös e jag allt =P Men det blir nog asbra!

tisdag 17 februari 2009

Härligt =)

Har kopplat in Wii:t nu, hoppade på Fit brädan och jag har gått ner 1 kg till =) Vägde mig förra veckan tror jag och då vägde jag 63 och nu så väger jag 62. Så glad att de går åt rätt håll.

Har idag tagit en promenad med mamma in till stan, var ju inte alls långt att gå. Tror det var ca 4 km. Det blir till att göra fler gånger. Vi tog dock bussen hem då det började blåsa och blev jättekallt.
Blev lite shopping på stan, det blev nya underkläder till mig, en fin blå scarf till mig och sen blev det nya vinterskor till Elias. Min mamma hade ju råkat köpa kavatskor i två olika storlekar, så högerfoten är strl 22 och vänster strl 20 :P De satt tydligen ihop med en sån där "plasttråd" när hon köpte dom men mamma ringde dom idag och hon ska få pengarna tillbaka, så det var ju skönt iaf.

Är lite arg på mamma som har lämnat 4 st delicatobollar i min kyl.. Det är inte snällt. Vet inte om jag har mage att kasta dom. Dom är ju så fruktansvärt goda.

Biljetten är bokad och imorrn kommer csn pengarna, kan det bli bättre?

måndag 16 februari 2009

Duracellmorsan!

Herregud säger jag bara, har mammsen här och då går det undan ska ni veta. Har nog inte suttit många minuter varken igår eller idag. Men vi har ju fått mycket gjort också, tack mamma för hjälpen! Ja pappa var ju här å hjälpte till lite igår, så tack till han med! Allt är strax uppackat och allt känns jättebra atm.

På torsdag ska jag till Göteborg, vilket ska bli otroligt mysigt och kul. Ska bli skönt att komma bort ett par dagar. Åker sen därifrån till sthlm på söndag, eller hämtar Elias i Linköping i mellan. Så blir det jobb på OnOff måndag och tisdag, ska bli så kul. Saknar ju alla där =)

Elias har åkt på magsjuka, det är inge vidare alltså! Hoppas han blir bättre snart och att inte jag blir smittad.

Så har lite mycket inplanerat nu men ska försöka få ner några inlägg iaf. Kan ju alltid blogga från mobilen ;)

lördag 14 februari 2009

Alla hjärtans dag!

Jo firar den med personen jag älskar mest i hela världen, Elias! <3 Mys dag men promenader, busstur till stan, bus och en massa mys! Självklart är det lite tråkigt att sitta ensam sen efter 19 men så e läget. Sanne kanske kommer hit å äter lite kycklingwok med mig, skulle vara kul med lite sällskap.

Idag har jag inte packat upp så mkt, mer försökt organisera kartongerna så de inte står mitt på golvet. Det är lite jobbigt att dom inte renoverat innan man flyttat in för man vill ju inte sätta upp hyllor eller tavlor på väggarna än. Så mycket får förbli nedpackat i kartonger. Sen väntar jag på mina trådbackar som jag ska lägga mina kläder i, de kommer imorgon så än så länge ligger de kvar i väskor, påsar och kartonger.

Imorgon kommer mamma och pappa hit, vilket ska bli jättekul och skönt. De ska hjälpa mig att hämta de sista ur gamla lägenheten och städa de sista. Sen blir det väl bara att umgås och äta något gott.

Har idag köpt wow- Wrath of the lich king =) för er som var intresserade av att veta det!

fredag 13 februari 2009

Jag klarar det inte!

Det finns inte en chans, jag är så ledsen =(

Idag tänkte jag att jag skulle städa lite i gamla lägenheten för att få det gjort. Ringer K, han säger att han inte orkar åka in till stan idag och städar därför imorgon, fine! Men när jag däremot ringer honom lite senare så är han inne i stan och spelar bingo, jag blir så fruktansvärt arg!
Jag hade elias och jag städade hela övervåningen i den gamla lägenheten. Om han inte orkat städa hade inte spelat någon roll men kunde han inte ringt och sagt att han kunde "hjälpa" till med elias?!?!

hade matteuppgifter till idag också, men har inte ens börjat! Jag orkar inte de här....

Nya lägenheten!

Ja nu är vi i vårat nya hem jag och Elias. Det här kommer bli asbra! =) Lägenheten är jättemysig, hoppas bara dom fixar lite nya tapeter snart.

Jag har lite att stå i kan jag lova.. Men först ska jag åka till den gamla lägenheten och städa lite så jag slipper det i helgen.

Ska försöka skriva lite senare...

onsdag 11 februari 2009

Dagens outfit.



Tröja: Ullared
Byxor: Jeans från Kappahl
Strumpor: Ullared

Så bra!

Idag är jag på jättebra humör, lite trött men det är de värt ;)

Elias har varit helt underbar idag, kommit och slängt sig i min famn ett flertal gånger och de hör inte till vanligheten. Han är ju aldrig stilla min lilla huligan.



Mitt allt <3

tisdag 10 februari 2009

Kan inte fatta att jag låtit mig bli behandlad på det viset!
-Var jag blind?

Simma =)

Idag har jag och Elias varit och simmat tillsammans med Johanna å Melvin och Linda å Maja! Så mysigt att komma iväg och hitta på något. Elias som älskar att bada var lite anti förra veckan och även i början idag, men sen lossnade det och han blev det badmonster han alltid varit. Får se om det blir att åka dit nästa vecka, det är ju sportlov och babysimmet är stängt men kanske kan åka å bada lite iaf. Men då blir det nog tidigt på morgonen så man slipper allt folk.

Har också varit och hämtat mina skolböcker, äntligen har dom hittat rätt...

Varför är jag så snäll?

Kom och tänka på en sak, varför ska jag ha Elias heltid när jag studerar heltid, har ett extrajobb där jag inte kan jobba på grund av att jag har elias hela tiden? När han går hemma och är arbetslös. Jag börjar känna att det är lite för mycket. Mattekursen vi ska ha nu kommer bli ett helvete. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska hinna med?!? Visst sitter jag och slösurfar nån timme per dag men lite lugn och ro behöver man. Hur ska jag hinna med att göra alla sysslor i hemmet, plugga och ha hand om Elias helt ensam? Kommer jag verkligen att klara det här?

Och har han någonsin erbjudit sig att "ställa upp"? NEJ! Jag har fått tjata mig till en barnledig period på några dagar.

Inte nog med det så finns det ingen chans för mig att spela innebandy heller, jag som älskar det så mkt! Fan, depp idag alltså...

måndag 9 februari 2009

Fick nyss det efterlängtade svaret från min lärare =) Har ju inte fått mina CSN pengar än, men nu jävlar....

"Hej!

Kom hem från jobbet och läste ditt reflektionsbrev. Vad fint du skrivit tack för det Angelica. jag önskar dig lycka till i ditt framtida pedagoguppdrag. Du blir en stor tillgång och jag skulle med glädje samarbeta med dig som specialpedagog, för det är ju det hela kursen egentligen handlat om. tänk på att målet hela tiden är att utveckla eleven/barnet och aldrig glömma att ta hänsyn till helheten. Detta ger barnet rättvisa bedömningar. Värdegrund.

Du är godk på kursen


Kristina"

SÅ JÄVLA GLAD! =)))

söndag 8 februari 2009

Pizza!

Ja och då menar jag inte en vesuvio utan när jag ska gå ut och gå idag ser jag att någon kräkts utanför min dörr! Så jävla vidrigt!! Personen har även tappat lite 50-öringar. Säkert någon som gått fel på fyllan inatt, tänk om man hade glömt låsa, då kanske man hade fått nattbesök :P

Så det var bara ta en hink med vatten å skölja bort, så nu lär de väl bli is utanför dörren. Lär väl glömma det och slå på rumpisen imorrn när jag går ut :P

Helgen.

Har varit så mycket att jag inte hunnit skriva ett endaste litet inlägg. När jag haft tid så har inte orken funnits.

Sov inte så mycket natten till lördagen, hade annat för mig :P Sen hände liten olycka med elias på morgonkvisten också så blev inte många timmars sömn där inte. Men de var bara att gå upp och försöka ladda inför match eller tom. matcher.

Spelade 2 matcher i lördags eller ja 1 och lite till :P Det blev hela B-lagsmatchen och ca 20 min av A-lagsmatchen. Gick bra tyckte jag, i båda matcherna. Men i B-laget gick det nog lite bättre, fick till hela 7 poäng :P 5 mål och 2 ass. Sen efter det hämtade jag Elias och köpte mat på donken, så blev till att käka tillsammans med sanne och lina hos dom. På kvällen där hände väl inte så mkt, satt vid datorn en smula. Däckade redan vid 23.

Idag har det varit en riktig slappardag! Har inte gjort mycket alls. Träffat kusinen lite, vi tog en promenix bort till affären. Sen bara bus och mys med Elias.

fredag 6 februari 2009

Kul utmaning!

Jag har fått en rolig utmaning av Chrissan, så jag antar den!
Den lyder som följande:
Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 bild nr 6 lägg ut den på bloggen o skriv lite om den. Utmana sen 6 nya o länka till derassidor.



Världens finaste och bästa lillasyster/moster och gudmor!
Älskar dig så otroligt mycket och det är jättejobbigt att bo så långt ifrån dig.
< 3

Jag utmanar:
Sanne
Malin
Elin
Sofie
Fanny
Johanna "Målis"




Bestämt mig...

Ja nu tror jag att valen av tapeter e klara, eller de får lov att vara klara, tänker inte öppna katalogerna igen :P Då lär jag väl vela ännu mer. Ringde stångåstaden och de sa att renoveringen ska ske inflyttningsmånaden, skulle vara jätteskönt att få det fixat direkt. Så nu hoppas jag bara att målarfirman hör av sig snart så vi kan bestämma tid och de ska få mina val av tapeter.

Så här blev det iaf:
En beige mönstrad i hallen.
Svartrandig fond vägg och resten gråa i Elias rum
Vit mönstrad i köket
Grått i vardasrummet för jag vill ha lila detaljer, så som kuddar, gardiner mm.
Rött får mitt sovrum, har kollat lite på Wallies hit och hittat en riktig snygg på Spin Interior (se bild nedan)


torsdag 5 februari 2009

OMG!

Fick mobilräkningen idag - 730 kr =(( Aja, Shit happens eller nåt!

Blir helt galen på skolarbete, jag orkar verkligen inte plugga mer!
Att vi ska ha en mattekurs gör ju inte saken bättre. Jag tycker matte är ganska kul, men jag har ju tappat allt. Kommer inte ihåg något! Sen så har böckerna inte kommit än, har varit strul med leveranser mm. Men nu är de iaf på väg, de lämnade sthlm idag så jag hoppas jag får dom imorgon så jag kan börja nöta lite i helgen.

Ska bli så skönt att ha äventyrspedagogik sen så man slipper en massa teori för en stund =)

Sanne jag längtar sååå mycket till vecka 33! Oavsett vad vi kommer att hitta på så kommer de bli grymt!

Ge mig ork!

Fan får ingenting gjort här hemma, borde städa, packa och plugga men vad gör jag.. INGET! Sitter här kollar samma bloggar 10 ggr, ifall någon skulle uppdaterat under de 5 minuter som gått. Kollar min mail var tredje minut fast de inte kommer några nya mail och om det gör det så är de reklam som raderas direkt.

Har även varit inloggad lite på wow men samma sak där, står bara och hoppar på ett och samma ställe. Väntar på att något kul ska hända, men icke...

Vad ska jag göra, så omotiverad och så uttråkad!

Min datakille <3


onsdag 4 februari 2009

Naw...


Malin jag saknar dig också, skit att du flyttat så långt bort. Ja klart vi har haft kul tillsammans min ex sambo ;) Skulle gärna vilja hälsa på får se om jag får tid och pengar till det bara. Det är ju en bit till Umeå... Men när du e i Gusum nästa gång får vi styra något tycker jag. Saknar dig å hälsa D.
Svar till detta

Malin och Kusinen Ronny när vi är och Bowlar 5/2-05 =)

Har precis kommit hem från innebandyträningen, skulle först hoppa över fysen men gick iaf. Det var skönt att få springa lite så jag ångrar de inte. Det var en riktigt rolig träning måste jag säga med många nya övningar och spelsätt, det är kul med variation. I helgen blir det match, kanske till och med två =) Längtar redan..

Svart i ett barnrum?

Jag har hittat en så fin svart randig fondväg som jag ville ha tillsammans med gråa väggar i Elias rum. Vill göra ett spiderman-rum till honom. Men känns det för dystert? Har ni några andra förslag på färger?

Sen har jag inte hittat några alls till Vardagsrummet och till mitt sovrum, har ni några förslag vad jag ska göra för skoj där? I sovrummet vill jag ha det lite mörkare, men inte allt för mörkt.

Så svårt!

Skönt som tusan.

Har sovit fram till nu, eller jag var vaken vid 9 i morse för att träffa studiegruppen via internet men jag har ju inte fått mina skolböcker än så kunde inte riktigt hänga med så det blev sängen istället. Så skönt att få sova ut! =)

tisdag 3 februari 2009

Barnledig.

Ja Elias sover hos K och kommer nog hem på torsdag igen, ska försöka hinna med att packa lite, städa och plugga medan han e borta. Men jag måste erkänna att jag saknar honom redan min plutt.

Missade styrelsemötet ikväll, de var lite tråkigt.. Men hoppas de diskuterar något vettigt när jag inte är där :P Och äter riktigt gott... men de kommer fler gånger!

Sen måste jag också säga att de e grymt kul å lira wow igen, har saknat de!
Prinsessan < 3 Prinsen *ler*

Ingen dagisplats.

Fick veta idag att Elias troligtvis inte kan börja på de dagiset vi ville. Om allt flyter på som vanligt på de dagiset finns de heller ingen plats i höst så nu är de bara att söka andra. Kanske ska ta ett i Ryd då, någon som har nå tips på bra dagis där?

Lägg er inte i!

Jag blir fan irriterad på människor som lägger i ens liv och ens val här i livet. Det är inte eran ensak. Fel saker i fel situationer kan såra, som att det inte redan är tillräckligt jobbigt!

Aja, tog väldigt illa upp... :´(

måndag 2 februari 2009

Babysim

Imorgon ska vi på babysim, det var jättelänge sen så det ska bli kul =) Får se om elias kan har sina badbyxor, annars kanske han kan ha Lucas gamla.

Vilken dag...

Vaknade vid kvart i 7, väckte elias vid 7 åt lite frukost och sen åkte vi till Stångåstaden. Väl där sa de att de inte kunde visa lägenheterna innan 12 för de tidigare hyresgästerna hade tydligen kontrakt till dess. Men de kolla så min inkomst var okej, så jag skulle slippa åka tillbaka i onödan. Inkomsten var okej så då var det bara att åka hem och vänta på att klockan skulle bli 12.

Jag och Elias passade på att sova en timme, sen blev det lunch och sen åkte vi igen. Kollade på två lägenheter, den första vi tittade på var också den vi bestämde oss för att ta. Skrev kontrakt och fick med tapetkataloger hem för att välja tapeter så snart som möjligt. Hoar kollat igenom dom och har väl hittat två jag tycker e fina, men som fondväggar och hittar inte riktigt vad jag ska ha på de andra väggarna.

När elias sov sin andra tupplur för dagen passade jag också på att ringa en massa tråkiga samtal som måste göras när man flyttar och skiljer sig. Har beställt blanketter från alla möjliga ställen.
När elias vaknade sen blev det lite mellis och sen åkte vi till affären, handlade lite mat och även lite godis till mig :P Sen hem igen, äta middag, elias fick spagetthi och köttfärssås och jag åt kött, klyftpotatis och tzatziki.

Sen leka en stund och nu har elias lagt sig för natten. Jag är helt slut så jag hoppas Elias fortsätter att sova hela nätter! Så har min dag sett ut :P

Imorgon ska vi bara mysa jag och Elias, förhoppningsvis blir de bra väder så vi kan vara ute mycket också.

Den 12:e flyttar vi.

Jag och elias har hittat en mysig 3:a där vi kommer ha det jättebra. Vi får nya tapeter i alla rum, lilla toaletten ska målas om å få klinker, badrummet var nyrenoverat och hade badkar. Sen ska de byta golv i ett av rummen också. Ska bli så skönt att flytta och bo bara han och jag. Längtar som bara den!

Det var skönt också att jag kunde ha inflyttning den 12:e för då slapp jag halva hyran =))

Lägenhet =)

Vid 12 tiden skriver jag troligtvis kontrakt på en lägenhet i Ryd, de har två st och jag ska kolla på dom för att sen bestämma mig vilken jag ska ta. De blir omtapetserat i båda utan extra kostnad, vilket är superskönt. De godkände min inkomst, var lite osäker då jag inte fått igång mina csn pengar än.

Vill ju helst bo i Lambohov, men ryd blir nog bra tills vidare...

söndag 1 februari 2009

kors i taket..

Elias sov hela natten inatt också, så himla skönt att få sova ordentligt.

Igår spelade vi innebandymatch mot Boxholm, vi vann en rättvis seger med 7-2. Det var en ganska tråkig match annars, boxholm var mycket för att hugga med klubborna och knuffas i ryggen. Inge skönlir här inte. Men som sagt vi vann ju och det känns asbra!

Imorgon ska jag kolla på lägenhet, hoppas den är fin och att jag kan flytta in snart =)