onsdag 31 december 2008

Akuten.

Igår gick jag en timma tidigare från jobbet för mamma ringde och sa att Elias var tvungen att åka in till sjukhuset igen eftersom han hade svårt att andas. Skyndade mig hem och åkte till huddinge sjukhus. När vi kom till receptionen sa de att vi skulle in på öron, näsa, hals men när hon där lyssnade på honom skickade hon oss vidare till en barnläkare på barnakuten. Där fick vi träffa en läkare direkt som lyssnade på honom. I och med förkylningen hade Elias luftrör smalnat, samma symptom som astma men han ville inte kalla det astma. Han fick inhalera för att vidga luftrören igen och det blev genast bättre. Han skulle även skicka en remiss till en barnmottagnming här som skulle förlja upp det här och eventuellt göra en utredning för astma. Det ligger ju i släkten om man säger så.

Idag e de nyår =) Det blir att fira tillsammans med Elias, Lucas, Kalle, Shiela och mina föräldrar. Blir väl att äta gott och kolla på raketer sen. Det lär nog inte bli allt för sent.

Gott nytt år på er!

söndag 28 december 2008

Krupp.

Fick ett trist samtal från mamma å pappa, de har varit på sjukhuset med Elias för att de tyckte han andades konstigt och han har tydligen fått krupp. Stackars killen, vill vara hos honom nu å bara mysa med honom. Men imorgon kommer dom hem ska bli så skönt att ha honom nära igen! Älskar dig skitunge!

lördag 27 december 2008

God fortsättning!


Finaste hunden!

Har tagit massa kort den senaste tiden, ska försöka få upp många av dom på bilddagboken. För er som vill kunna se bilderna där behöver lösen eller bli vän med oss - AngelicaOKalle heter vi där.

Har precis kommit tillbaka till stockholm efter att ha firat Jul i Valdemarsvik och sen varit i Linköping ett par dagar. Jobb imorgon igen, längtar. Var där en snabbis idag och hämtade Fit Brädan till mitt Wii, sen har jag varit en stund och Marie och lekt med brädan också.

Outfit.

Lillens Outfit! Julklappen från Marie och Patrik, supersnygg NIKEdress. Vi fick den ett par dagar innan jul men har inte haft tid att lägga upp bilden. Vi tackar och bockar!

onsdag 24 december 2008

Julafton


Köpte wii och fit brädan till Elias i julklapp, eller vill mig själv :p Just nu sitter vi och kollar på kalle anka, sen blir det mat och sen kommer nog tomten. Julen är nog den mysigaste dagen på året. Massa människor man älskar, god mat och julklappar. Härlig stämning helt enkelt! Elias går för fullt och är hur glad som helst. Är ledsen för att jag glömde videokameran, hade varit kul att ha haft en filmsnutt från första julen. Nehe, försöker få in lite bilder när jag kommer vill stockholm och min dator. Blir väl den 28:e tror jag. God jul allesammans!

lördag 20 december 2008

Promenad


Är i skrivande stund ute och går med Shiela. På någont vänster trivs jag här i skogås. Mycket skog och nära till sjön. Tar ca 5 minuter från mamma och pappa till närmsta badplats. Hoppas på att vi får en lägenhet här snart. Börjar jobba klockan 11, ska bli kul. Lär vara lite mer folk nu i helgen än vad det varit i veckan. Saknar sanne, vi måste ses snart!

onsdag 17 december 2008

Satsnörd.



Citerar Niklas på jobbet "är du en sån där sats-nörd?" - Japp!

Har precis varit på gymmet, blev ett core pass + lite maskiner och kondition. Var där tillsammans med Marie, träffade även på min morbror som också har kort där. Nästa besök blir på fredag och då ska vi köra ett pass som heter Muskel, har aldrig testat det så det ska bli spännande.

Jobbet gick bra idag, idag har jag varit lite mer ute i bytiken, fixat med spel och filmer. Har även fixat prisskyltar till artiklar som saknade. Så har lärt mig en massa nytt idag.

Tycker det är jätte jobbigt att knappt träffa Elias på dagarna men jag får hålla ut de få dagar jag ska jobba.

Blä å fy vad trött jag är... Sängen nästa!

tisdag 16 december 2008

Uppe med tuppen.

Dags att få lite bättre sovrutiner, Elias har ju lagt sig vid 20, sen har han vaknat två gånger innan han vaknat vid 10 tiden. Men nu ska det bli ändring. Lägga sig vid 19-20, sova hela natten och sen vakna vid 7 tiden. Inatt har det fungerat så vi får väl hoppas att det fortsätter så.

Elias har fått sin första julklapp, han fick av Marie och Patrik när vi träffade dom i lördags. Han fick en jättesnygg Nike dress, han har på sig den idag så jag ska fota honom sen så de kommer upp en outfit ikväll. Marie kommer nog snart, hon ska ha lillen idag. Så himla snällt att du ställer upp, det betyder jättemycket.

Mer än en timme kvar till jag börjar jobba, tiden går inte så vidare snabbt såhär på morgonkvisten. Ska busa lite med Elias, blir ju inte många timmar om dygnet jag ser honom nu, känns lite jobbigt men det är ju inte så många dagar till.

måndag 15 december 2008

Bubbelbad...

Håller på att fylla upp bubbelbadkaret med vatten, ska lägga mig där och slappa strax. Har gått bra på jobbet idag, jag tycker att det är superkul. Hoppas verkligen jag får lite tider sen också, känns ju trist om jag bara får jobba till mitten av januari. Ska försöka plugga lite ikväll med, har en del att göra =/ Men först ett bad =)

söndag 14 december 2008

Dålig update på bloggen.

Jo jag har inte riktigt haft den tiden för att sitta vid datorn, sen har jag inte tagit upp min egen dator än. Jag tycker det är lite jobbigt att sitta på andras, tycker att sådana saker är väldigt personliga. Visst går det bra att kolla mailen och lite sådant men jag sitter bästan aldrig och surfar runt på vänners bloggar mm. Men datorn kommer nog troligtvis nästa helg =) Har ju iofs min bärbara här men det är inte samma sak :P

Jag har det jäkligt bra här uppe iaf. Trivs asbra på jobbet vilket är hur kul som helst. Jätte bra arbetskompisar och roliga arbetsuppgifter.

I helgen har darlinco och lucas varit här med, vi har busat och myst massor. Igår stack jag å k hem till Marie och Patrik de bjöd på middag. Det var hur gott som helst och trevligt sällskap såklart, tack! Idag blir det att träna lite förhoppningsvis med Marie, ska skaffa gymkort på Sats idag. Får ju abstinens av att inte träna. Förhoppningsvis blir det en vända i solariet också.

Min vecka:
Måndag: Jobb: 9.45 -19
Tisdag: Jobb: 9.45 -19
Onsdag: Jobb: 9.45 -19
Torsdag: Jobb: 9.45 -19
Fredag: Plugga och förhoppningsvis kommer K =)
Lördag: Jobb: 10.45 -18
Söndag: Jobb: 11-17
Sen ska jag hinna med gymmet också, så det blir nog fullt upp!

Ska bli bättre på att uppdatera!

onsdag 10 december 2008

Storstaden here I come.

Jahopp tåget går om ca 1 timme, ska bli kul. Ska umgås lite med Marie idag, kanske blir det fotbollsträning ikväll. Imorgon ska jag jobba, det ska också bli roligt =)

Skönt ere också att älskling och Lucas kommer imorgon! Så slipper jag vara utan dom så länge. Nehe nu ska jag packa det sista.

måndag 8 december 2008

Underbarast!

Älskar dig så otroligt mycket, du finns alltid där för mig och jag hoppas att du kommer finnas där föralltid.

Tränat lite innebandy idag, det var skoj men jag håller fast vi att det inte är lika kul som förut. På onsdag åker jag tillbaka till Stockholm, jobbar på torsdag och det ska bli så kul. Sen kommer älskling och Lucas på torsdagkvällen så vi behöver inte vara ifrån varandra så länge =)

Nehe ett till avsnitt av One Three Hill, det är superbra!

Stora killen!

Testade nyss ett par av Lucas byxor på Elias och de passar, strl 86... Hua vad tiden går fort! Elias har numer också 4 små gaddar i munnen och den 5 e på G. Han går ett par steg i taget max 5 än så länge men det är inte långt kvar tills han går ordentligt. Våran lilla kille är stor!

Söndag=Slappdag

Ja igår blev en riktig slappdag, men det behövdes efter lördagens bravader. Gick väl upp vid 13 tiden tror jag, sen åkte vi till ikano för att hitta byxor till jobbet. Kapphal hade halva priset på byxor så det var ju perfekt. Blev 2 par för 320 kr, helt OK tycker jag. Sen åkte vi till ÖB och handlade flyttkartonger så vi kan börja packa ner de vi inte kommer att behöva. Efter det blev det lite sen lunch på Max, blev en sallad för mig och den var INTE god. Hem och leka lite med Elias innan han skulle sova. När han lagt sig började vi fixa lite tacos så det blev tacomys till Arn 2. Var så mysigt, god mat och bra film. Helt perfekt helt enkelt! Sen blev det också två avsnitt av One Three Hill innan vi skulle sova.

Det ska vara den HETA tacomixen! Så god.

Raj Raj




I lördags kom jag ner till Linköping igen, det var så skönt att få träffa K igen för jag har saknat honom massor. Sen på kvällen blev det party med tjejerna. Drog hem till Sanne först och där blev det ett par cider, lite snack och så testade jag wii fit. Och jag måste köpa det! Sen var det dags att hoppa på bussen och åka på förfest hos Anna P, mötte upp Amanda på vägen. Väl hos Anna blev det mycket dricka, för mycket för min del. Fick köra vatten sista timmen eller något :P Jag tog mig iaf ner till stan och in på Harrys. Där blev det direkt till dansgolvet och där höll vi till hela kvällen. Jag hade så himla roligt, tack tjejer. Fler bilder finns på facebook.

Träffade under kvällen också världens bästa morsor Johanna och Chrissan =)

Sanne du bäst och jag har alltid det roligt med dig. Det spelar lixom ingen roll om vi bara sitter hemma, eller är ute på raj raj. Ska bli trist att flytta från dig men jag hoppas att du med hamnar där i framtiden.

fredag 5 december 2008

Gäääääsp.

Satan i gatan vad trött jag är, jag är helt slut. Det har varit en tuff vecka, med mycket ny information att bearbeta. Kom hem för 2-3 timmar och borde sova vid det här laget men jag vill säga hej till mamma först. Hon jobbar kväll och borde vara hemma runt 22. Jag vet ju inte om jag hinner se henne imorgn, jag har inte bestämt vilken tid jag ska åka. Det skulle vara skoj at titta på IBFs hemmamatch. Sen på kvällen imorgon blir det partaj, ska bli jättekul! =) Sen i veckan blir det att packa lite, plugga mycket och mysa ännu mer! Saknar min man...

tisdag 2 december 2008

Nya jobbet.

Nu har jag jobbat mina två första dagar på nya jobbet, står i kassan på ONOFF och det är jätteroligt. Tycker jag nu iaf, vi får väl se hur det låter när jag jobbat där ett tag :P Ne men jag tror det kommer bli bra. Har idag också hunnit med en sväng till Marie och Patrik, fick asgod mat där, tack snälla ni. Jag och Marie tog en sväng förbi sats och kollade lite priser, de har usel studentrabbat och superhöga priser. Men jag skulle gärna vilja ha ett kort där, det är ju roligare om man har någon att träna med och jag känner ett par stycken här som har kort där så det skulle vara bra. Hade jag vetat att jag skulle få fortsätta på onoff så hade jag lätt tecknat ett kort men med bara studiepengarna blir det lite mycket med 550 i månaden. Som sagt ska tänka lite på det.

Imorrn tar jag flyget till Luleå, känner verkligen inte för det men jag måste. Så bara att bita i det sura äpplet. Får knappt se Elias på en vecka, lite jobbigt faktiskt. Saknar mannen min också, ska bli skönt att få komma hem till Linköping över några dagar. Åker dit på lördag och stannar väl till onsdag eller något.

Nehe nu blir det sova, väckarklockan (mobilen) står på 05.30 =////